Autors |
Ziņojums |
Jancix
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 1575
Atrašanās vieta: Rīga
2000 Alfa-Romeo 166
|
 benzīna sūknis 155 1.8TS?
prieks un laime kā man ir noveicies... 155 ex-saimniekam serviss atklaaja, ka benziinsuuknis pie vainas un taadeelj auto neiet. varbuut kaadam ir, jeb zin kur ir? 1.8 TwinSpark. jaapaliidz chalim- manupraat vinsh jau ir galiigi nelaimiigs.
Pēdējoreiz rediģējis Jancix Fri Apr 04, 2008 10:22 am; pavisam rediģēts 1 reizi
Fri Apr 04, 2008 9:31 am |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
 Re: meklēju benzīna sūkni 155
Jancix rakstīja:prieks un laime kā man ir noveicies... 155 ex-saimniekam serviss atklaaja, ka benziinsuuknis pie vainas un taadeelj auto neiet. varbuut kaadam ir, jeb zin kur ir? 1.8 TwinSpark. jaapaliidz chalim- manupraat vinsh jau ir galiigi nelaimiigs. 
A čo ja skazal topikā, kur minēji par nebraucošas 155 pārrakstīšanu?
Piedāvāju variantu apmainīt pret restaurētu sūkni (ja tas ir BOSCH sūknis, tad nav problēmu), jo jaunam vajadzētu būt baisā ceņņikā. Kaut kur bij kontakts. Pēcāk aizsviedīšu uz PM.
|
Fri Apr 04, 2008 9:40 am |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
suknis stav bakaa? iznjem - ieblizh pa korpusu ar amuru un liec atpakalj...
|
Fri Apr 04, 2008 9:50 am |
|
 |
altez
Member of

|
Alsi rakstīja:suknis stav bakaa? iznjem - ieblizh pa korpusu ar amuru un liec atpakalj...
Īslaicīgs risinājums.  Reizēm iestrādājas arī vienkārši ar slotas kātu pabakstot pa bākas korpusu. Bet tas tikai gadījumā, ja galīgi nav kirdik.
|
Fri Apr 04, 2008 9:53 am |
|
 |
Alsi
|
bet mashina vispar nebrauc un uzkaras servisaa... labak taa...
|
Fri Apr 04, 2008 10:02 am |
|
 |
Jancix
2000 Alfa-Romeo 166
|
nee nee.. manaas interesees ir lai tas suuknis tiktu sataisiits kaartiigi. neteikshu tak chalim lai padaudz un kameer iet, tikmeer labi. pats dabuushu peec 2 nedeeljaam mainiit.
bet vispaar diivains serviss. viniem aizved auto uz diagnostiku. Otraas dienas vakaraa dzheki saak skatities. pielaizh autinu, bet kaut kas iisti veel neesot kaa vajag-viena sadalene, jeb tas kas shitiem naak taas vietaa(aizmirsu kaa tos shtruntus sauc) briizhiem nestraadaa, jo straava nepienaak. shodien no riita chalji atkal piekjeras klaat mashiinai un pazino ka suuknis jaamaina. kaut kas njealjo, jeb es galiigi dumjsh.
Fri Apr 04, 2008 10:07 am |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
man viens sūknis vēljoprojām stāv plauktā.
skat te
Ja der, ar prieku atdošu "pa sviestmaizi"
|
Fri Apr 04, 2008 10:13 am |
|
 |
Jancix
2000 Alfa-Romeo 166
|
varbuut gudri cilveeki var paliidzeet man izprast.
servisaa chalji pateica, ka autinsh iet auksts, neiet kad uzsilst. tjip- suuknis jaataisa. kaut kaa man tomeer negribas ticeet viniem. jebshu tomeer taa vareetu buut?
Fri Apr 04, 2008 1:40 pm |
|
 |
Alsi
|
Jancix rakstīja:varbuut gudri cilveeki var paliidzeet man izprast.
servisaa chalji pateica, ka autinsh iet auksts, neiet kad uzsilst. tjip- suuknis jaataisa. kaut kaa man tomeer negribas ticeet viniem. jebshu tomeer taa vareetu buut?
ne-a... nevar. bet ko nozimee - neiet? tas var but gan aizdedzes elektronika absubejas... gan temperaturas devejs..
|
Fri Apr 04, 2008 1:52 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
ja ts motors, tad man taadas vainas arii bija - vainiigs bija variators. karoch cik es pamaniiju pie visaam kaiteem tas ir vainiigs
bet par suuknjiem esmu dzirdeejis tikai vienu: vai nu straadaa vai nestraadaa - ar paartraukumiem taa nevar buut.
|
Fri Apr 04, 2008 2:00 pm |
|
 |
altez
Member of

|
Jancix rakstīja:varbuut gudri cilveeki var paliidzeet man izprast.
Varētu būt. Man ne-alfai bij smagas problēmas piešķilt aukstu motoru ar švaki strādājošu sūkni. Kad sūknis jau vispār gāja uz beigām, tad braucot ar siltu motoru un minot grīdā, auto sāka rīstīties, līdz noslāpst pavisam. Karoč, nedeva spiedienu, līdz nosprāga pavisam. Bet tas bij saistīts ar metāla bāku un sūdiem, kas tika sarauti sūknī caur caurumu aizsargsietiņā..
Īstenībā, sūkņa darbību (kādu spiedienu dod) jau servisā var notestēt  Bet varbūt arī kaut kāda cita maucība ar elektroniku...
|
Fri Apr 04, 2008 2:05 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
Es ieteiktu pārbaudīt ieplūdes gaisa trubas, vai nav cauras.
Man bija līdzīgi simptomi- itkā visu laiku iet, bet uzsilstot, aizvien sūdīgāk.
Pie tam tā īpašība progresēja.
Toreiz tika konstatētas saplaisājušas gaisa trubas "vakuumzonā", tās nomainīju, un (d)efekts pazuda.
Vienīgais izskaidrojums, ko varu iedomāties saistībai ar uzsilšanu, ir iespēja, ka siltumā tās gumijas trubas kļūst mīkstākas un plaisu vietas vakuuma ietekmē paplešas vaļā.
Tiesa, vēlāk mazliet līdzīga neiešana parādījās, bet tā nebija saistīta ar motora siltumu vai aukstumu.
Un tad palīdzēja degvielas filtra nomaiņa.
Pēc tās tika konstatētas saplaisājušas degvielas trubiņas pie iešmidzes (kā rezultātā salonā smirdēja).
Laikam neturēja pēc filtramaiņas radušos palielināto spiedienu.
|
Fri Apr 04, 2008 2:30 pm |
|
 |
Alsi
|
KaramBax rakstīja:Es ieteiktu pārbaudīt ieplūdes gaisa trubas, vai nav cauras.
Man bija līdzīgi simptomi- itkā visu laiku iet, bet uzsilstot, aizvien sūdīgāk.
Pie tam tā īpašība progresēja.
Toreiz tika konstatētas saplaisājušas gaisa trubas "vakuumzonā", tās nomainīju, un (d)efekts pazuda.
Vienīgais izskaidrojums, ko varu iedomāties saistībai ar uzsilšanu, ir iespēja, ka siltumā tās gumijas trubas kļūst mīkstākas un plaisu vietas vakuuma ietekmē paplešas vaļā.
Tiesa, vēlāk mazliet līdzīga neiešana parādījās, bet tā nebija saistīta ar motora siltumu vai aukstumu.
Un tad palīdzēja degvielas filtra nomaiņa.
Pēc tās tika konstatētas saplaisājušas degvielas trubiņas pie iešmidzes (kā rezultātā salonā smirdēja).
Laikam neturēja pēc filtramaiņas radušos palielināto spiedienu.
ne-e. karstajam motoram vajag mazak degvielas un vairak gaisa.... aukstajam...preteji... attiecigi ja ir gaisa piesuce.... tad uz auksto to var pat nepamanit... bet uz karsto - uzreiz.
bet tachu mehaniskos defektos mes atmeetaam... jo ja ir caura ta truba - ta taxhu ir acimredzams fakts
|
Fri Apr 04, 2008 3:04 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
Nejau vienmēr tās plaisas ir tajā pusē, kuru var redzēt...
|
Fri Apr 04, 2008 3:37 pm |
|
 |
|