Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Biezākie gljuki un problēmas ar 156
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Biezākie gljuki un problēmas ar 156 
Sveiki. Zinu - daudz topikos jau  bezgala riiveetas riimes par šo tēmu, bet neatceros vairs kuros tieshi un slinkums rakaaties, tapeee gribeeju padomu no jums, par 156 diizeljiem.
 Jautaajums taads: Kaadas ir visizplatītākās problēmas un gļuki ar ko jārēķinās njemot un lietojot 156 diizeli.
 Vienk. mekleeju tagad labu 156 diizeli, kurš ir kopts, un ar kuru nebuutu jaapi..s jau pirmajaa meenesii vai pusgadaa.
Paldies iepriekš.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Manu alfu tikai 2 probleemas moka, gāzes pedāļa potenciometrs un nepareizs rādijums par degvielas daudzumu bākā. Kasd nopirku alfu, diagnostikā viss bija oK! Ik pa brīdzim kaut kādas elektroniskas kļūdas parādās. Tā kā nevar droši apgalvot ka varēsi braukt pus gadu bez ķibelēm. Un nepērc 1.9 diizeli...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man uz 100 000 km bija jānomaina augspiediena sūkņa spiediena regulators un gaisa masa mērītājs.

Kas būs uz priekšu nezinu, bet jau 30 000 km ir noripots.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
IMHO jau saknē nepareizs uzstādijums:
vairāk nekā 5 g.v. dīzelis =kopts, nenojāts, bezproblēmu utt

5 gadi = 250k km vismaz. Modernie (augstspiediena) dīzeļi ap to laiku arī "beidzas"
Ja gribam būt precīzi - nonāk stadijā, kurā to ekspluatācijas ekonomiskā daļa kļūst apšaubāma.

Protams - visur var būt izņēmumi. Var būt, ka mašīna ir stāvējusi, var būt tiec pie "bezmaksas" degvielas, bet vid. stat. ir diezgan skumja.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja gribi dīzeli un tad varu tev vienu ieteikt aizbraukt apstīties placī uz maskavenes,labajā pusē(virzienā uz Salaspili),placī kas ir pretī neste DUS,tur dziļi iekšā stāv 156FL SW 1.9JTD tumši sarkana,pēc vizuālā izstijās nu vienkārši yo  yo  45  love  love  love ,2005g. cenu gan neatminos.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Biezākie gljuki un problēmas ar 156 
Mausis rakstīja:
...
 Jautaajums taads: Kaadas ir visizplatītākās problēmas un gļuki ar ko jārēķinās njemot un lietojot 156 diizeli.
 ...

Nevar pardot Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man problemu ar motoru nav, bet ķibeles ar ritošo laikam kā visiem citiem ... Smile Man 2,4 patik. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Dīzeļiem ir dalītais spararats, un uz sajūga diska nav atsperu, tāpēc dīzeļiem varētu būt ka nobeidzās kādreiz sajūgs, remonts(darbs+materiali) ap 280Ls, standarta MAF problēma kā jau visiem, nu un turbīna(ar to kā paveiksies, var nopirkt ar labu turbīnu tad bēdu nezināsi, var nopirkt ar sliktu, tad būs jainvestē), piekare tapat kā visiem, tikai priekša ir smagāka, jo motors liels un līdz ar to jāuzmanās lai bedrēs neuzsitās ar karteri.
Tikai pērc 2.4 nepērc 1.9
2.4 iet   yo

Ak jā vēl parasti daudzām ir saplēsta gaisa filtra kaste un filtram garām tiek rauti sūdi(tāpēc arī nobeidzās turbīnas, var mēģināt pats viņu salabot(parasti kastes vākam ir nolauztas ausis), var pirkt jaunu kasti ap 70Ls

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tad jau Cross neiet, ko Rolling Eyes Savulaik Oga Crosu sauca par dizeļišče Rolling Eyes Konkrētajā gadījumā starpība starp 150 un 175 HP un cik tur starpības starp NM lielu lomu laikam nespēlē Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
Tad jau Cross neiet, ko Rolling Eyes Savulaik Oga Crosu sauca par dizeļišče Rolling Eyes Konkrētajā gadījumā starpība starp 150 un 175 HP un cik tur starpības starp NM lielu lomu laikam nespēlē Rolling Eyes

ir laikam starpiiba starp to 1.9, kas ir crosaa (arii GT) un to 100zs diizeli, ko pirms 10 gadiem lika 156 Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:

Tu sauc ciparus. Bet tu neierēķini + 1 cilindru. Tu neierēķini to, ka 2.4 nevibrē. Un ka 2.4 iet trīs reizes labāk un skan 5 reizes labāk kā 1.9

Tici man - esmu braucis ar abiem

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
mana 156 lai arii nav diizels bet tomeer probleemas ir ka gljuko benziin daudzuma datchiks (kaa jau to te piemineeja)... kaa arii siikaa elektronika chakareejas un nobeidzas... uz sho briidi man nedarbojas mazais ekraaninjsh ar odometra raadiijumiem + deg signaal lampinja ka kaut kas nedeg, kaut kaada lampinja, bet to jau raadiija gandriiz no nopirkshanas briizha, bet visas lampas straadaa, mosh kaada bagaazhnieka lampa vienk nestraada, hvz... besis uz servisu atkal vest mashiinu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Presto rakstīja:

Tu sauc ciparus. Bet tu neierēķini + 1 cilindru. Tu neierēķini to, ka 2.4 nevibrē. Un ka 2.4 iet trīs reizes labāk un skan 5 reizes labāk kā 1.9

Oga, kur Tu esi, paoponē te kolēģim smokin

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
smic rakstīja:
Presto rakstīja:

es vienmeer esmu gatavs paoponeet par diizeljiem naac kur mees te tikko braucaam ar kaut kaadu jaunu superdiizeli... aa, jaunaa freelander 2 pa gandriiz 50 shtukaam. smird, krataas, ruuc un nehuja neiet shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Presto rakstīja:
smic rakstīja:
Presto rakstīja:

es vienmeer esmu gatavs paoponeet par diizeljiem naac kur mees te tikko braucaam ar kaut kaadu jaunu superdiizeli... aa, jaunaa freelander 2 pa gandriiz 50 shtukaam. smird, krataas, ruuc un nehuja neiet shura

Phaa haaa haa Very HappyVery Happy man elbee komenti patiik Very Happy viņš vienmeer māk uzmundrināt Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration