Autors |
Ziņojums |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
 Re: Lizings
Mani meklejumi foruma nav devusi rezultatu, tapec atlavos izveidot jaunu topicu. Cik zinu, tad dalai no mums ir zinama pieredze saja jautajuma, tapec cereju, ka varesiet mani mazliet apskaidrot. Ja man rastos velme iepirkt mazlietotu GTA no arzemem, vai ir iespejams iegadi daleji finanset ar lizinga vai lidzigu Latvijas banku pakalpojumu palidzibu? Un kada butu ta procedura saja gadijuma? Paaaldies.
|
Fri Feb 29, 2008 4:37 pm |
|
 |
pienapaka
Pievienojies: 23 Aug 2007
Komentāri: 333
Atrašanās vieta: Rīga
2002 Alfa-Romeo 156GTA
|
varu padalīties : sameklēju pazīstamu čomu, kurš aizdeva 10000 Ls iedevu pazīstamam čomam kurš atveda mašīnu nokārtoja visu kas kārtojams un iedeva man atslēgas..tas pats čoms uztaisīja līgumu tāa lai nebūtu pirmā iemaksa..lieta darīta
|
Fri Feb 29, 2008 4:41 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Sogjis rakstīja:Mani meklejumi foruma nav devusi rezultatu, tapec atlavos izveidot jaunu topicu. Cik zinu, tad dalai no mums ir zinama pieredze saja jautajuma, tapec cereju, ka varesiet mani mazliet apskaidrot. Ja man rastos velme iepirkt mazlietotu GTA no arzemem, vai ir iespejams iegadi daleji finanset ar lizinga vai lidzigu Latvijas banku pakalpojumu palidzibu? Un kada butu ta procedura saja gadijuma? Paaaldies.
dabuu kaukur naudu, nopeerc mashiinu, atved shurpu, paardod liizingam. tas ir visvienkaarshaak.
|
Fri Feb 29, 2008 4:41 pm |
|
 |
Oga
Member of

Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Sogjis rakstīja:Mani meklejumi foruma nav devusi rezultatu, tapec atlavos izveidot jaunu topicu. Cik zinu, tad dalai no mums ir zinama pieredze saja jautajuma, tapec cereju, ka varesiet mani mazliet apskaidrot. Ja man rastos velme iepirkt mazlietotu GTA no arzemem, vai ir iespejams iegadi daleji finanset ar lizinga vai lidzigu Latvijas banku pakalpojumu palidzibu? Un kada butu ta procedura saja gadijuma? Paaaldies.
dabuu kaukur naudu, nopeerc mashiinu, atved shurpu, paardod liizingam. tas ir visvienkaarshaak.
Nu tas arii praktiski vieniigais variants. Neviena banka tev nedos naudu mashinai, kura atrodas kaut kur dirsaa.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Fri Feb 29, 2008 4:42 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

2000 Alfa-Romeo Spider
|
Pardod lizingam dala nav skaidra un ari coms visu nokartoja dala
|
Fri Feb 29, 2008 4:44 pm |
|
 |
pienapaka
2002 Alfa-Romeo 156GTA
|
Sogjis rakstīja:Pardod lizingam dala nav skaidra un ari coms visu nokartoja dala 
tas pats jau ir tu paardod liizingam un savus aizņemtos 10k dabū atpaķaļ atdod čomam un ja paveicās tad vēl iegūsi naudu no līzinga ko nomainiit eļu un siksnas...
a čoms palīdz nopirkt to auto un atgādāt uz latviju un piereģistrēt un vēl izpucē...
|
Fri Feb 29, 2008 4:49 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Labs čoms
Vispār laikam vajag darīt tā, ka aizņemās no čoma 10k un aizsūta pakaļ tam auto kādu zināmu firmu kura pēc tam "pārdod" to auto līzingā Tev. Ar juridiskām personām imo tās štellītes labāk kārtojas.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Fri Feb 29, 2008 4:51 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Bij te pirms kāda laika viens sludinātājs kurš piedāvājās atdzīt uz pasūtījuma un samaksāt naudu.
Bet tā shēma parasti ir tāda ko te jau izstāstīja. Ja ir pazīstams kāds kurš var atdzīt, tad pavisam labi.
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Fri Feb 29, 2008 4:54 pm |
|
 |
pienapaka
2002 Alfa-Romeo 156GTA
|
Oga rakstīja:Labs čoms
Vispār laikam vajag darīt tā, ka aizņemās no čoma 10k un aizsūta pakaļ tam auto kādu zināmu firmu kura pēc tam "pārdod" to auto līzingā Tev. Ar juridiskām personām imo tās štellītes labāk kārtojas.
čoms jau arī daļēji ir firma  tikai čoms neuzrēķina par auto 2keiro
|
Fri Feb 29, 2008 4:55 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
Oga rakstīja:Labs čoms
...+ pa kādu štuku dārgāk...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Feb 29, 2008 4:55 pm |
|
 |
pienapaka
2002 Alfa-Romeo 156GTA
|
murphy rakstīja:Bij te pirms kāda laika viens sludinātājs kurš piedāvājās atdzīt uz pasūtījuma un samaksāt naudu.
Bet tā shēma parasti ir tāda ko te jau izstāstīja. Ja ir pazīstams kāds kurš var atdzīt, tad pavisam labi.
ja esi gatavs pārmaksāt par auto kādus 2keiro tad gandriiz jebkura firma to auto atdziis..tikai par naudas aizdošanu vēl pāris simti jāmaksā
|
Fri Feb 29, 2008 4:57 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
murphy rakstīja:Bij te pirms kāda laika viens sludinātājs kurš piedāvājās atdzīt uz pasūtījuma un samaksāt naudu.
...tas kurš te piedāvājās atdzīt ir sakarīgs čalis un piķi ar baigo neplēsa cik atceros - manējā ar no viņa ir (ja protams Tu domā to pašu čali ko es)
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Feb 29, 2008 4:57 pm |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
mans radinieks dzen autinjus no Vaacijas un Shveices. Shad un tad ir bijushi gadijumi, gan kad kaads iedod naudu un luudz atdzit konkreetu auto, gan taa ka vinam pasuuta konkreetu auto, vinsh atved un tad caur liizingu paardod tam kas pasuutija. iisteniibaa viss ir iizii izdaraams!
pats arii vel nesen gribeeju caur vinu ieliizeet kaadu auto no faaterlandes, bet shobriid citas prioritaates kur naudu teereet.
Fri Feb 29, 2008 5:00 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

2000 Alfa-Romeo Spider
|
Tad es sapratu, ka ir divi varianti:
1) Calis atdzen pec pasutijuma un tad mana uzdevuma banka no vinja noperk.
2) Es pats dabuju naudu un iedodu calim. Calis aizbauc un noperk. Mana uzdevuma banka no cala noperk, bet calis naudu atdod man. Es maksaju bankai lizingu? Baigi savam calim jabut es teiktu
|
Fri Feb 29, 2008 5:04 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Nu re.
Īdētājiem: kurš no jums "nepārmaksātgribētājiem" nepazīstamam čalim vestu retu itāļu spaini, ar domu to varbūt pārdot viņam vēlāk līzingā, un par to negribētu kādu štuku?
Alfa Romeo 156 GTA
|
Fri Feb 29, 2008 5:06 pm |
|
 |
|