Grāmatiņu nelasiju, bet viedoklils ir
ļoti gribās domāt, ka visam panelim barošana un līdz arī to drošināšana ir no 1 avota. Ja tas [avots] ir kārtībā(t.i. citas lampiņas deg), tad atliek vien kontakti panelī. Es sāktu ar lampiņas stiprinājumu un citas aizdomīgās lodējumu vietas.
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 103
Atrašanās vieta: Saldus 1998 Alfa-Romeo 156
NIKSONS rakstīja:
ļoti gribās domāt, ka visam panelim barošana un līdz arī to drošināšana ir no 1 avota. Ja tas [avots] ir kārtībā(t.i. citas lampiņas deg), tad atliek vien kontakti panelī. Es sāktu ar lampiņas stiprinājumu un citas aizdomīgās lodējumu vietas.
vis parejeais briniskigi strada bet nedeg tikai tas smirdigas lampas heh butu kkada shema vismaz a to tur paverot valja neko saprast nevar
vis parejeais briniskigi strada bet nedeg tikai tas smirdigas lampas heh butu kkada shema vismaz a to tur paverot valja neko saprast nevar
Ja neko nesaproti ti elementārā shēmā tad pa taisno pie elektriķa.
Man te čomi (apmēram tāda pat līmeņa spečoki ) mēģināja xtrailam pievienot mafonu. Pēc 6 nedēļām un 1800 Ls viņiem tas arī izdevās (kopā ar vadības bloku)
Ja neko nesaproti ti elementārā shēmā tad pa taisno pie elektriķa.
Man te čomi (apmēram tāda pat līmeņa spečoki ) mēģināja xtrailam pievienot mafonu. Pēc 6 nedēļām un 1800 Ls viņiem tas arī izdevās (kopā ar vadības bloku)
Reizēm pie masīnas CAN-Bus sistēmas nav tik vienkārši pieslēgties.
To vienkārši ir izdarīt, ja ir visi nepieciešami bloki, elektroshēmas, kā arī neliela pieredze aiz muguras ar konkrētu marku/modeļu stereosistēmām.
1800 varbū ir dārgi, bet neticu, ka iet runa par Ls 80 vērtu maģīti ar diviem skaļrunīšiem...
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 103
Atrašanās vieta: Saldus 1998 Alfa-Romeo 156
nju es jau nesu nekads parauber genijs bet PC mainbordus esu taisijis bet neko jau nevar iesakt bez shemas tas ir tapatas ka adatu siena kaudze meklet ir taks jazins kas kur iet un kas no kurienes pienak un cik tur var pienakt un bla bla bla
Pašlaik ir Sun Apr 27, 2025 1:07 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
1 lapa no 1 lapām pavisam
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās