| Ko domā par hokeju? 

| Īstu vīru spēle, regulāri apmeklēju vietējās spēles, skatos NHL apskatus |    | 17% | ( 5 ) |   
			| Skatos PČ, pārējais viss neinteresē |    | 62% | ( 18 ) |   
			| Garlaicīga spēle. Nesaprotu, par ko tur būtu jājūt līdzi |    | 13% | ( 4 ) |   
			| Mammīt, ko viņi tur runā??? |    | 6% | ( 2 ) |  Balsis pavisam : 29
 | 

|  | 

| Autors | Ziņojums | 

| Oga Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 12375

2004  Alfa-Romeo  156GTA
   |   Hokejs 
			Nutur... PČ tuvojas. Paskatīsimies, kā Alfistiem ar attieksmi pret citiem ziemas sporta veidiem    _________________ Alfa Romeo Spider S3

Alfa Romeo 156 GTA

Maserati Quattroporte V Automatica		 | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:13 pm |       | 

|  | 

| NIKSONS 

Pievienojies: 10 May 2007 
			Komentāri: 4423

2012  Alfa-Romeo  voyager
   | 
			Kādreiz fanoju.
Pārgāja...

| 
	| Wed Jan 09, 2008 12:18 pm |     | 

|  | 

| elbee Member of

Komentāri: 21646

| 
			mazliet intereseejos par autosportu, par paareejiem sportiem neko nezinu un zinaat negribu. aa, futbola vai regbija pasaules chempionaata speeles var paskatiities, ja galiigi nekaa cita nav ko dariit    | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:18 pm |     | 

|  | 

| Pagaans Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007 
			Komentāri: 1583 
			Atrašanās vieta: Jelgava

| 
			Ar draugiem obligati skatos PČ speeles kuraas Latvijaspeelee... savaacamies vai nu pie kaada dziivoklii, vai arii mekleejam lielo ekraanu... kad bija riigaa lielais hokjis, uz vienu speeli biju aizgaajis... PČ ir forshi, bet skatiities tur NHL utt mani nepiespiest

a no citiem sportiem skatos ar LIELU interesi snukeru... nezinu kas tur taads mani piesaistiijis, bet patiik, ljoti    bet arii skatos tikai chempionatus utt kurus pa Eurosportu raada...

Veel keerlings patiik, WRC ralliju arii skatos, bet F1 gan ieniistu, jau gadiem neskatos, apnikaas... Un protams skatos olipmiskaas speeles, visas    
 Pēdējoreiz rediģējis Pagaans Wed Jan 09, 2008 12:24 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
 _________________ I reject the reality and substitute my own!		 | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:20 pm |     | 

|  | 

| NIKSONS 

Pievienojies: 10 May 2007 
			Komentāri: 4423

2012  Alfa-Romeo  voyager
   | 
			elbee rakstīja:mazliet intereseejos par autosportu, par paareejiem sportiem neko nezinu un zinaat negribu. aa, futbola vai regbija pasaules chempionaata speeles var paskatiities, ja galiigi nekaa cita nav ko dariit

+1

F1 skatos ar interesi. Ralliju arī iemācijušies baudāmi parādīt.

Futbols - tikai fināli.

Mākslas vingrošana, šahs vai matu ātraudzēšana - pilnīgi neinteresē.
			 | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:21 pm |     | 

|  | 

| Trax 

Pievienojies: 17 Aug 2006 
			Komentāri: 7415 
			Atrašanās vieta: LV

| 
			Kad ar Ivanaanu veel biezjaak satikaamies, tad man patika ieskriet, paskatiities kaa Latvijas Beerzs vai Riiga speelee. Tagad nekaadas emocijas sports vispaar nerada, kaut ar interesi sekoju liidzi STIenja Banjul Aafrikas iekarojumam.

| 
	| Wed Jan 09, 2008 12:23 pm |       | 

|  | 

| ralfins Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007 
			Komentāri: 6688 
			Atrašanās vieta: Rīga

| 
			...F1 un WRC skatos regulāri, kad sanāk WTCC, skatos arī SNOOKER...    hokejs tikai PČ + kāda atlases spēle, nepanesu bumbu spēles (basketbols, futbols, volejbols u.t.t.)...    _________________SP ecial E xecutive for C ounter-intelligence, T errorism, R evenge and E xtortion		 | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:26 pm |       | 

|  | 

| Oga Member of

Komentāri: 12375

2004  Alfa-Romeo  156GTA
   | 
			Vispār biju domājis runāt tikai par ledus hokeju, nevis par WRC, F1, snooker un sieviešu kērlingu    Bet nu labi. Pagaidām viedokļi visai līdzīgi    _________________ Alfa Romeo Spider S3

Alfa Romeo 156 GTA

Maserati Quattroporte V Automatica		 | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:28 pm |       | 

|  | 

| AMV Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006 
			Komentāri: 4735

2001  Alfa-Romeo  GTV
   | 
			Ieliku garlaiciigs. Nekaada interese skatiities kaa 10 vai cik tur viiri skaraida pakalj vienai mazai ripai, bumbai vai ovaalam gurkim... ja netiishaam uzleedzaas kanaals kur raada daamu pludmales voljuku, nu tad gan war paskatiities, vai tennis     .

Man labaak patiik ideja pashiem kkur ziemaa paslidinaaties vai wasaraa bumbu diikii iespert    . Iistaa "profesionaalju" liigaa     | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:37 pm |       | 

|  | 

| PZ 

Pievienojies: 13 Jul 2006 
			Komentāri: 844 
			Atrašanās vieta: Jūrmala

| 
			Fans neesmu, respektīvi, taurē nepūšu un seju nemālēju      bet vispār hokejs interesē, eju dažreiz arī uz vietējām spēlēm, gan uz Samsung līgu (virslīgu), gan RAČ (tipa nākošā pēc spēka aiz virslīgas), gan uz NAHL (amatieri). Uz pēdējām divām gan vairāk tāpēc, ka draugi un paziņas tur spēlē. Cenšos apmeklēt arī augstāka līmeņa spēles (izlases pārbaudes spēles, Kontinentālo kausu, utt.). Esmu bijis arī klātienē uz vairākiem PČ un braucis līdzi "Rīgai 2000" uz Kontinentālo kausu Slovēnijā. Arī TV skatos, gan LAT čempionāta, gan RUS Superlīgas, gan NHL spēles, gan arī izlašu spēles. Īsāk sakot - patīk un interesē    
 Pēdējoreiz rediģējis PZ Wed Jan 09, 2008 12:46 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
 | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:37 pm |     | 

|  | 

| ega 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 3570 
			Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
			1996  Alfa-Romeo  155
   | 
			Hokejs - PČ, pārējos nav ko tur... vietējās spēlēs aizmigt var. Bez ripas dzēnāšanas WRC un WTCC. F1 pēdējos gadus bija izcili garlaicīga     | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:38 pm |       | 

|  | 

| zeenjaa 

Pievienojies: 10 Sep 2006 
			Komentāri: 1565 
			Atrašanās vieta: Jelgava

| 
			a mana varianta nav    man interesētikai PČ un viss kas saistīts ar Latvijas izlasi, pārējais neinteresē, BET ziemā es pats bieži vien uzsēlēju kādā dīķī vai hallē ar draugiem... un tas man arī patīk       | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:46 pm |     | 

|  | 

| Nr.7 Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006 
			Komentāri: 4677

2000  Alfa-Romeo  156
   | 
			skatos PCh, shad tad LCh, regulaari paskatos nahlu pa NASN.

P.S. Uz PCh laiku varu sabiidiit GH   | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:47 pm |     | 

|  | 

| ega 

Pievienojies: 12 Jul 2006 
			Komentāri: 3570 
			Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
			1996  Alfa-Romeo  155
   | 
			zeenja, būsi atkal D-pilī, paņem slidas un kļušku     | 
	| Wed Jan 09, 2008 12:48 pm |       | 

|  |