Autors |
Ziņojums |
Neonlight
Pievienojies: 09 Jun 2007
Komentāri: 45
1999 Alfa-Romeo 156
|
 Klimata kontrole!
Mekleeju, bet neatradu infu internetaa, kaa arii auto it man neko laagaa nepateica. Taatad lieta taada, ka nedeg apgaismojums un patiesiibaa vienkaarshi gribeeju zinaat vai tur ir spuldziites, kuras var nomainiit aatri un vienkaarshi, vai arii tur ir diodes ar kuraam jau ir cits staasts?
|
Wed Aug 01, 2007 9:44 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
 Re: Klimata kontrole!
Neonlight rakstīja:Mekleeju, bet neatradu infu internetaa, kaa arii auto it man neko laagaa nepateica. Taatad lieta taada, ka nedeg apgaismojums un patiesiibaa vienkaarshi gribeeju zinaat vai tur ir spuldziites, kuras var nomainiit aatri un vienkaarshi, vai arii tur ir diodes ar kuraam jau ir cits staasts?
Liekas, ka šis tas (varbūt pat derīgs) ir atrodams šeit
Lasiet forumu!
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Aug 01, 2007 10:25 pm |
|
 |
andrey87
Pievienojies: 22 Aug 2007
Komentāri: 235
Atrašanās vieta: Daugavpils
1998 Alfa-Romeo 156
|
kaut kur te redzeju ka kads teica, ka var to klimu uzstadit (ieprogrammet) taa, ka kondiska iesledzas pati kad vajag-tjipa lai soplju nebutu, varbut kads pateiks var vai ne?!
|
Tue Oct 30, 2007 2:47 pm |
|
 |
elbee
Member of

Komentāri: 21646
|
andrey87 rakstīja:kaut kur te redzeju ka kads teica, ka var to klimu uzstadit (ieprogrammet) taa, ka kondiska iesledzas pati kad vajag-tjipa lai soplju nebutu, varbut kads pateiks var vai ne?!
automaatisko klimas rezhiimu var iesleegt un izsleegt. kaa to dariit, jaaskataas manuali. bija kaut kaa klokjiishi pa labi , pa labi, pa kreisi uz spaidaim aizdedzi ieksha aaraa
|
Tue Oct 30, 2007 3:55 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ne ne. A/C, ja vien temperatuura nav miinusos, ir visu laiku "on". Tb pumpiitis visu laiku griezhaas. Liidz ar to nesviist ciet logi un ir iespeeja darboties ar automaatisko recirkulaaciju (FL distinctive laikam standartkomplektaacijaa). Viss. Paareejais jaadara manuaali, izsleedzot sniegpaarslinju. 166 gadiijumaa jaanospiezh poga "econ".
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Oct 30, 2007 5:02 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Oga rakstīja:Ne ne. A/C, ja vien temperatuura nav miinusos, ir visu laiku "on". Tb pumpiitis visu laiku griezhaas. Liidz ar to nesviist ciet logi un ir iespeeja darboties ar automaatisko recirkulaaciju (FL distinctive laikam standartkomplektaacijaa). Viss. Paareejais jaadara manuaali, izsleedzot sniegpaarslinju. 166 gadiijumaa jaanospiezh poga "econ".
loxc?  un kaads gan andrey87 98. gada 156 ar to visu ir sakars?
|
Tue Oct 30, 2007 5:05 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Kaada starpiiba, kura gada? Es nezinu par pre-FL 156-ajaam, bet FL ir tieshi taa. Un stipri liidziigi bija arii 85. gada saabam, taa ka man liekas, ka princips visiem viens.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Oct 30, 2007 5:07 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Oga rakstīja:Kaada starpiiba, kura gada? Es nezinu par pre-FL 156-ajaam, bet FL ir tieshi taa. Un stipri liidziigi bija arii 85. gada saabam, taa ka man liekas, ka princips visiem viens.
nu tad ej stuuriiti nokauneeties, liidz FL 156 un arii GTV/Spider ir iespeeja paarsleegt klimas rezhiimu:
1) automaatisks. pumpiitis pumpee vislaik un kompis regulee temperatuuru un puushanas virzienus. kondishkas lampinja deg nepaartraukti. un iisi peec starteeshanas iedarbojas arii ventilators. es shaadaa rezhiimaa arii lietoju. iespeejams, ka tas pateeree kaadu puslitru vairaak degviels uz 100km.
2) manualais rezhims, kuraa kondishku iesleedz izsleedz ar podzinju. taatad peec nokluseejuma kondishka nestraadaa, bet to ir jaaiesleedz manuali. kad manuali iesleegta, var lietot arii auto rezhiimu un viss notiks kaa pirmajaa gadiijumaa. bet peec restarta kompresors automaatiski vairs neiesleegsies.
|
Tue Oct 30, 2007 5:14 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
precizeeju: to pirmo variantu es lietoju, kad braucu ar 156 un GTV. ne 166, ne 155 taadu paarsleegshanas iespeeju nav. nu, lai kaads nesaak pie
|
Tue Oct 30, 2007 5:18 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Oga rakstīja:Kaada starpiiba, kura gada? Es nezinu par pre-FL 156-ajaam, bet FL ir tieshi taa. Un stipri liidziigi bija arii 85. gada saabam, taa ka man liekas, ka princips visiem viens.
nu tad ej stuuriiti nokauneeties, liidz FL 156 un arii GTV/Spider ir iespeeja paarsleegt klimas rezhiimu:
1) automaatisks. pumpiitis pumpee vislaik un kompis regulee temperatuuru un puushanas virzienus. kondishkas lampinja deg nepaartraukti. un iisi peec starteeshanas iedarbojas arii ventilators. es shaadaa rezhiimaa arii lietoju. iespeejams, ka tas pateeree kaadu puslitru vairaak degviels uz 100km.
2) manualais rezhims, kuraa kondishku iesleedz izsleedz ar podzinju. taatad peec nokluseejuma kondishka nestraadaa, bet to ir jaaiesleedz manuali. kad manuali iesleegta, var lietot arii auto rezhiimu un viss notiks kaa pirmajaa gadiijumaa. bet peec restarta kompresors automaatiski vairs neiesleegsies.
Nu pag pag. Un es par ko? Automaatiski = a/c on. Ja gribas a/c off = manuaalais rezhiims. Viss!
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Oct 30, 2007 5:24 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
Oga rakstīja:Nu pag pag. Un es par ko? Automaatiski = a/c on. Ja gribas a/c off = manuaalais rezhiims. Viss!
nu taa ir kaa tu saki, bet 156 klimu var iestatiit arii taa, ka kondicionieris katru reizi ir jaaiesleedz manuali, ja gribas lai vinjsh darbojas. nav ne jausmas, kam un kaadeelj tas ir vajadziigs, bet taada iespeeja ir. un ir diez gan kretineejoshi, ja kaads to lietu ir aktivizeejis un tev katru reizi peec starteeshanas ir jaaspiezh kondishkas poga. man taa gadiijaas ar 156 liidz uzzinaaju, ka iespeejams paarslegt uz pilniibaa automaatisko rezhiimu. tagad saproti?
|
Tue Oct 30, 2007 5:31 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
TAGAD sapratu  Tas ir taapat kaa ar veco selespeedu - kaa saac rotaljaaties manuaali, taa shis arii paariet permanentaa manuaalaa rezhiimaa.
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Oct 30, 2007 5:33 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
nu hvz kas par režīmu, bet man ir tā, ka ja piedarbinot auto kodiška saprot, ka viņu nevajag tad neieslēdzās, ja vajag ieslēdzās. griežot kloķi šurpu turpu kondiškas lampiņa ieslēdzas/izslēdzas (ar aizturi)......kautkā aptuveni tā.
|
Tue Oct 30, 2007 5:51 pm |
|
 |
andrey87
Pievienojies: 22 Aug 2007
Komentāri: 235
Atrašanās vieta: Daugavpils
1998 Alfa-Romeo 156
|
elbee rakstīja:andrey87 rakstīja:kaut kur te redzeju ka kads teica, ka var to klimu uzstadit (ieprogrammet) taa, ka kondiska iesledzas pati kad vajag-tjipa lai soplju nebutu, varbut kads pateiks var vai ne?!
automaatisko klimas rezhiimu var iesleegt un izsleegt. kaa to dariit, jaaskataas manuali. bija kaut kaa klokjiishi pa labi , pa labi, pa kreisi uz spaidaim aizdedzi ieksha aaraa
kaut kaa pa labi-pa kreisi  mala4aga  to es saprotu, ka kaut kur jaagriez, bet kur tiesi, xvz, manuaalis pa italjanski.. megjinaju tur kaut ko pa bilditem saprast, neko daudz maz saprotamu neatradu
|
Tue Oct 30, 2007 5:55 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
"skaļums" Tev pa labi-pa kreisi regulējas  A kondiška ar sniegpārsliņas podziņu slēdzas iekšā un ārā (ja Tev tāda ir)
|
Tue Oct 30, 2007 6:18 pm |
|
 |
|