Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
lampiņas panelī
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs lampiņas panelī 
Biedri,kādam nav bijusi problēma ar lampiņām panelī?Man nedeg lampiņas kuras atrodas ventilācijas pārslēdzējos.Moš kāds ir mainījis un zin kur viņas dabūt,vai bez servisa palīdzības neiztikt?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: lampiņas panelī 
rons rakstīja:
Biedri,kādam nav bijusi problēma ar lampiņām panelī?Man nedeg lampiņas kuras atrodas ventilācijas pārslēdzējos.Moš kāds ir mainījis un zin kur viņas dabūt,vai bez servisa palīdzības neiztikt?

Nu tur ir ko noņemties Idea
Atsūti man VIN apstīšos moš man noliktavā ir izķērušās, šad tad nākās pamainīt. Tur ir vairāki varianti, šo to piedāvā osram, bet ir tādas ko nevar dabūt - izņ. OR.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
manuaalis - http://www.alfa156.net/tech/bulbs/consolebulbs.html

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man arii vajadzeetu divas, es arii VIN varu suutiit? Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es domāju, ka jebkurš no jums droši var sūtīt jautājumus un VIN Laurim, ja ir nepieciešamība Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) MSN Messenger

Atbildēt ar citēšanu
rons rakstīja:

man šķiet, ka GTV/Spider nekas īpaši vienkāršāks kā šeit ar 156 nebūs...
Manam ar tur nekas nedeg... Sad
Un nav saprotams ar indikāciju ir kondiška ieslēgta/nav, ir cirkulācija pa salonu ieslēgta/nav. Tikai podziņas abas ir izgaismotas... Very Happy

Bet man jau vēl tāpat ir paredzēta vēl viena vizītie pie Sašas elektriķa...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Katram savs darbs darāms, lai vienu lampiņu nomainitu visu dienu čakarēties Smile
Apskatot , sapratu, kapēc Saša vairākkārtīgi ignorēja manu lūgumu pulksteņa apgaismojuma lampinu nomainīt Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NU es arii neatteiktos no pārs lampiņām  Rolling Eyes  Embarassed

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jaaa atrast lampinu butu puse bedas. vel jau vajag vismaz 3 cilvekus kas to ieskruve! viens kas tur to lampinu un divi kas griezis to turetaju ap savu assi! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aizvakar nomainiiju, 15 min jaucu un 10 saliku.....ar lampinjaam gan chakars bija, naacaas neorigjinaalaas pielaagot))

Atbildēt ar citēšanu
rons rakstīja:

Tās lampiņas ir banāli parastas un dabūnamos visos (gandrīz pilnīfi visos autoveikalos) cena apm. 0,30 - 0.50 Ls/gab. Lielāka problēma ir ar ielikšanu, ja runa ir par AR 156, bet man izdevās tās visas 3 samainīt, pielietojot lampiņas patronai atbilstoša diametra gumijas caurulīti ar biezām sienām. Varu pastāstit visu darbības algoritmu GSM 26304328

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Katram savs darbs darāms, lai vienu lampiņu nomainitu visu dienu čakarēties :)
Apskatot , sapratu, kapēc Saša vairākkārtīgi ignorēja manu lūgumu pulksteņa apgaismojuma lampinu nomainīt :)

Nekāds čakars tur nav ir tikai jāatrod pareizā metode

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nju es mainiju 156 atradu tieshi identiskas tikai firma NARVA neko pielagot nevajadzeja var iegadaties jebkura lukoil tankstele maksa 0.40 Ls gab Smile un mainiju es paris stundu laika un ar to spuldzishu ielikshanu problemu bija vismazak visvairak problemu bija izjaukt paneli jo dariju to pirmo reizi ja mainitu 2 reizi tad tas butu pus stundas darbs  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki kungi, sakiet kāda tipa lampiņas stāv priekšējā lukturī priekš AR156 tuvām/tālām gaismām? paldies

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vilks rakstīja:
Sveiki kungi, sakiet kāda tipa lampiņas stāv priekšējā lukturī priekš AR156 tuvām/tālām gaismām? paldies

Ja nemaldos, tad abās ir H1 spuldzītes...

Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration