Vai tavai AR 156 ir iebuuveets zemo frekvenjchu skaljrunis ( original)?
Jaa ir! |
   |
12% |
( 4 ) |
Nee nav! |
   |
59% |
( 19 ) |
Nafig man vinsh...! |
   |
28% |
( 9 ) |
Balsis pavisam : 32
|
|
Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Lauda rakstīja:bija man experimenta peec DLS Ultimate PRO 35 nu nekas sevishkjs,iespeejams ka prieksh elektroniskaas muuzikas vinjas nebija paredzeetas,tapeec mana izveela bija par labu Focal,taas tomeer ir daudz dziivaakas 
Nu DLS Ultimate vairāk būs piemērotas rokmūzikai nevis elektronikai, tas tiesa...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jan 12, 2007 10:01 am |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
elbee rakstīja:ar to autoskanju imo ir taa- vai nu dari vai nu nedari.
ja nedari, tad nomainam origjinaalos skaljrunjus pret +/- normaaliem, savaas mashiinaas esmu licis dzeltenus pioneer, modeli nezinu, bet skan labi, maksaa ap 50ls komplekts, vairaak noteikti nav veerts teereet, bet zem 30ls ar laikam nevajag pirkt. razhotaajam droshvien iipashas noziimes nav. piikstuljus var atstaat origjinaalos, ja ir. un pakaljaa iemet aktiivo subu. viss.
ja dari, tad ir jaasaak ar mashiinas pakoshanu, visu panelju paarskruuveeshanu, koka podestinjiem, lai nekas nerezonee, nevibree. jo nav veerts vilkt zelta kabeljus, likt kaut kaadus ogleklja kevlaara skaljrunjus par simtiem latu, stprinaataajus ar platiina kontaktiem un superdzidros subus, ja rezultaataa durvis, griesti un pakaljplaukts saak grabeet un detoneet jau pie 1/5 jaudas ko taa sisteema ir speejiiga izdot. es nedomaaju 1/5 skaljuma, bet skaneejuma.
pareizi saku, palaidniek? 
Nu ir gandrīz pareizi!
Nu ne vienmēr podiumi ur vajadzīgi, bet pakošana ir tikai vēlama.
Pakošana paliek būtiska jūtami pieaugot jaudai...
Runājot par skaļruņiem - Ls 50 nav etalons skaņai. Par skaļruņiem ir jābalso nevis ar latiem, bet ar ausīm...
Mēdz gadīties, ka viena kantora skaļruņi pa Ls 30 skan labāk, kā cita kantora skaļruņi par Ls 90...
|
Fri Jan 12, 2007 10:06 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Gribeeju taisiit apdeitu skanjai, bet Allochka jaaklausaas dziivajaa! Un plashu atskanjotaaju iebaazt mashiinaa ir briivaas vietas ziedojums.
|
Fri Jan 12, 2007 10:38 am |
|
 |
mistachuck
Pievienojies: 07 Nov 2006
Komentāri: 71
Atrašanās vieta: Balozi
2000 Alfa-Romeo 156SW
|
Jautājums:
Lai tiktu pie skandām 156'ajām, Plastmasa caurumotais aizsargpārsegs jārauj nost ar spēku? Vai tas turās uz klipšiem? Pirms sāku kautko lauzt, gribu apjautāties tiem, kas to ir darijuši, lai ko nesabojātu no pērmērīga spēka pielietojuma...
|
Thu May 03, 2007 11:53 am |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
durvīs apakšā? Imo tur ir gropīte vienā vietā, kuru ar skrūvgriezi piespiežot tas pārsegs noņemas tīri eleganti...
_________________ @Scmic
|
Thu May 03, 2007 11:55 am |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
|
Trīs klipši un viens āķis ar gropīti.
|
Thu May 03, 2007 11:57 am |
|
 |
mistachuck
2000 Alfa-Romeo 156SW
|
Jep! 156'ajām SW skandas ir durvīm apakšā (priekšā/aizmugurē) un durvīm augšā pīkstuļi. Gribējās izpētīt visas, kautkā prasās updeitot mazliet skanējumu.
|
Thu May 03, 2007 11:58 am |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
pīkstuļu siets laikam ņemas nost ar visu roktura korpusu...
_________________ @Scmic
|
Thu May 03, 2007 12:01 pm |
|
 |
mistachuck
2000 Alfa-Romeo 156SW
|
Mjā, oriģinālie skaļruņi, maigi sakot, ir visai nožēlojami. Un izskatās šādi:
savukārt durvju plastmasa uzliku klipši skaļruņiem izskatās šādi, lai arī citi, kas nav to darijuši, zin  :
|
Thu May 03, 2007 12:21 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Es domāju likt iekšā alpīnes no Incara (laikam 55 lati par pāri). Man arī galva ir no alpines.
_________________ @Scmic
|
Thu May 03, 2007 12:40 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Hmm... Smic: Tev patīk to Alpine skaņa? Man kautkā ne īpaši. Tie paši lētā gala DLS tomēr daudz dabiskāk skan imho. Bet nu tas viss protams atkarīgs no mūzikas stiliem ko klausās, instalācijas, gaumes utt..
Pēc Incar apmeklējuma man ir skaidra viena lieta "Skaļruņus nevar pirkt pēc kastītes vai nosaukuma, jāpērk pēc skanējuma..."
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu May 03, 2007 12:47 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
a es viņus nepaklausījos  tika tā teorētiski piemetu cenu...
_________________ @Scmic
|
Thu May 03, 2007 1:03 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Mums tak ir profesionālis ato skaņai!!! kā ir??? varbūt ko ieteiks??
|
Fri May 04, 2007 12:00 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

1996 Alfa-Romeo Spider
|
zeenjaa rakstīja:Mums tak ir profesionālis ato skaņai!!! kā ir??? varbūt ko ieteiks??
Ir vairāki aspekti ar kuriem jātiek skaidrībā pirms uzsākt audio upgrade...
Skaņās avots - tikai rādža, mp3/wma. CD, DVD-Audio, DVD
Mūzikas stils kuru klausās
Galvenais nosacījums stereosistēmai - lai kalbasī. lai ir skaļa, lai var klausīties dzēzu, blūzu
Cik naudas var atvēlēt
Un tad, ja budžets ļauj uzsākt skaņas upgrade - noteicējs skaļruņu izvēlē ir tikai un vienīgi paša ausis - vai pašam patīk!
Nav jēgas izlikties, ka klausies džezu un par to runāt ar pārdevēju un būvēt uz to sistēmu, ja patiesībā patīk R'n'B...
Un nevajag pārāk paļāuties uz citu cilvēku viedokli par skanējumu, jo tā kā kādam patīk - ne vienmēr pašam patiks...
|
Fri May 04, 2007 3:57 pm |
|
 |
Krizis
Pievienojies: 05 Apr 2007
Komentāri: 239
Atrašanās vieta: Ādaži
|
palaidniex rakstīja:zeenjaa rakstīja:Mums tak ir profesionālis ato skaņai!!! kā ir??? varbūt ko ieteiks??
Ir vairāki aspekti ar kuriem jātiek skaidrībā pirms uzsākt audio upgrade...
Skaņās avots - tikai rādža, mp3/wma. CD, DVD-Audio, DVD
Mūzikas stils kuru klausās
Galvenais nosacījums stereosistēmai - lai kalbasī. lai ir skaļa, lai var klausīties dzēzu, blūzu
Cik naudas var atvēlēt
Un tad, ja budžets ļauj uzsākt skaņas upgrade - noteicējs skaļruņu izvēlē ir tikai un vienīgi paša ausis - vai pašam patīk!
Nav jēgas izlikties, ka klausies džezu un par to runāt ar pārdevēju un būvēt uz to sistēmu, ja patiesībā patīk R'n'B...
Un nevajag pārāk paļāuties uz citu cilvēku viedokli par skanējumu, jo tā kā kādam patīk - ne vienmēr pašam patiks...
Ok, bet ja es klausos gan R'n'B, Jazz, Blūzu, gan country, tb gandrīz visu izņemot klasisko(kaut gan arī dažreiz, atkarībā no noskaņojuma) un smago roku (tā pat kā ar klasisko) , tad ko man izvēlēties?
_________________ Atkal gribu alfu...
|
Fri May 04, 2007 8:09 pm |
|
 |
|