Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
STOCK : Iebuuveets sabwuuferis 156-taja!?
Vai tavai AR 156 ir iebuuveets zemo frekvenjchu skaljrunis ( original)?

Jaa ir! 12% 12% ( 4 )
Nee nav! 59% 59% ( 19 )
Nafig man vinsh...! 28% 28% ( 9 )

Balsis pavisam : 32
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lauda rakstīja:
bija man experimenta peec DLS Ultimate PRO 35 nu nekas sevishkjs,iespeejams ka prieksh elektroniskaas muuzikas vinjas nebija paredzeetas,tapeec mana izveela bija par labu Focal,taas tomeer ir daudz dziivaakas  Smile

Nu DLS Ultimate vairāk būs piemērotas rokmūzikai nevis elektronikai, tas tiesa... Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
ar to autoskanju imo ir taa- vai nu dari vai nu nedari.

ja nedari, tad nomainam origjinaalos skaljrunjus pret +/- normaaliem, savaas mashiinaas esmu licis dzeltenus pioneer, modeli nezinu, bet skan labi, maksaa ap 50ls komplekts, vairaak noteikti nav veerts teereet, bet zem 30ls ar laikam nevajag pirkt. razhotaajam droshvien iipashas noziimes nav. piikstuljus var atstaat origjinaalos, ja ir. un pakaljaa iemet aktiivo subu. viss.

ja dari, tad ir jaasaak ar mashiinas pakoshanu, visu panelju paarskruuveeshanu, koka podestinjiem, lai nekas nerezonee, nevibree. jo nav veerts vilkt zelta kabeljus, likt kaut kaadus ogleklja kevlaara skaljrunjus par simtiem latu, stprinaataajus ar platiina kontaktiem un superdzidros subus, ja rezultaataa durvis, griesti un pakaljplaukts saak grabeet un detoneet jau pie 1/5 jaudas ko taa sisteema ir speejiiga izdot. es nedomaaju 1/5 skaljuma, bet skaneejuma.

pareizi saku, palaidniek? Wink

Nu ir gandrīz pareizi!
Nu ne vienmēr podiumi ur vajadzīgi, bet pakošana ir tikai vēlama.
Pakošana paliek būtiska jūtami pieaugot jaudai...
Runājot par skaļruņiem - Ls 50 nav etalons skaņai. Par skaļruņiem ir jābalso nevis ar latiem, bet ar ausīm...
Mēdz gadīties, ka viena kantora skaļruņi pa Ls 30 skan labāk, kā cita kantora skaļruņi par Ls 90... Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gribeeju taisiit apdeitu skanjai, bet Allochka jaaklausaas dziivajaa! Un plashu atskanjotaaju iebaazt mashiinaa ir briivaas vietas ziedojums.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jautājums:
Lai tiktu pie skandām 156'ajām, Plastmasa caurumotais aizsargpārsegs jārauj nost ar spēku? Vai tas turās uz klipšiem? Pirms sāku kautko lauzt, gribu apjautāties tiem, kas to ir darijuši, lai ko nesabojātu no pērmērīga spēka pielietojuma... Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
durvīs apakšā? Imo tur ir gropīte vienā vietā, kuru ar skrūvgriezi piespiežot tas pārsegs noņemas tīri eleganti...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trīs klipši un viens āķis ar gropīti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jep! 156'ajām SW skandas ir durvīm apakšā (priekšā/aizmugurē) un durvīm augšā pīkstuļi. Gribējās izpētīt visas, kautkā prasās updeitot mazliet skanējumu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pīkstuļu siets laikam ņemas nost ar visu roktura korpusu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mjā, oriģinālie skaļruņi, maigi sakot, ir visai nožēlojami. Un izskatās šādi:

savukārt durvju plastmasa uzliku klipši skaļruņiem izskatās šādi, lai arī citi, kas nav to darijuši, zin Smile :

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es domāju likt iekšā alpīnes no Incara (laikam 55 lati par pāri). Man arī galva ir no alpines.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmm... Smic: Tev patīk to Alpine skaņa? Man kautkā ne īpaši. Tie paši lētā gala DLS tomēr daudz dabiskāk skan imho. Bet nu tas viss protams atkarīgs no mūzikas stiliem ko klausās, instalācijas, gaumes utt..
Pēc Incar apmeklējuma man ir skaidra viena lieta "Skaļruņus nevar pirkt pēc kastītes vai nosaukuma, jāpērk pēc skanējuma..."

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a es viņus nepaklausījos Embarassed tika tā teorētiski piemetu cenu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mums tak ir profesionālis ato skaņai!!! kā ir??? varbūt ko ieteiks??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zeenjaa rakstīja:

Ir vairāki aspekti ar kuriem jātiek skaidrībā pirms uzsākt audio upgrade...
Skaņās avots - tikai rādža, mp3/wma. CD, DVD-Audio, DVD
Mūzikas stils kuru klausās
Galvenais nosacījums stereosistēmai - lai kalbasī. lai ir skaļa, lai var klausīties dzēzu, blūzu
Cik naudas var atvēlēt
Un tad, ja budžets ļauj uzsākt skaņas upgrade - noteicējs skaļruņu izvēlē ir tikai un vienīgi paša ausis - vai pašam patīk!
Nav jēgas izlikties, ka klausies džezu un par to runāt ar pārdevēju un būvēt uz to sistēmu, ja patiesībā patīk R'n'B...
Un nevajag pārāk paļāuties uz citu cilvēku viedokli par skanējumu, jo tā kā kādam patīk - ne vienmēr pašam patiks...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
zeenjaa rakstīja:

Ir vairāki aspekti ar kuriem jātiek skaidrībā pirms uzsākt audio upgrade...
Skaņās avots - tikai rādža, mp3/wma. CD, DVD-Audio, DVD
Mūzikas stils kuru klausās
Galvenais nosacījums stereosistēmai - lai kalbasī. lai ir skaļa, lai var klausīties dzēzu, blūzu
Cik naudas var atvēlēt
Un tad, ja budžets ļauj uzsākt skaņas upgrade - noteicējs skaļruņu izvēlē ir tikai un vienīgi paša ausis - vai pašam patīk!
Nav jēgas izlikties, ka klausies džezu un par to runāt ar pārdevēju un būvēt uz to sistēmu, ja patiesībā patīk R'n'B...
Un nevajag pārāk paļāuties uz citu cilvēku viedokli par skanējumu, jo tā kā kādam patīk - ne vienmēr pašam patiks...

Ok, bet ja es klausos gan R'n'B, Jazz, Blūzu, gan country, tb gandrīz visu izņemot klasisko(kaut gan arī dažreiz, atkarībā no noskaņojuma) un smago roku (tā pat kā ar klasisko) , tad ko man izvēlēties? hmm

Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration