Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Alfa166 3.0
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ps: Un 300ls skiet atbilstosa cena

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ko man tur skatiities, tas ir mans bijushais auto. tas auto bija pie manis pirms apmeram 2 gadiem, tad pabija aluksnee un nesen tad laikam nonaca pie tevis. un vins ir pilns ar utiim. benkju apsilde nestrada, kondishka nestrada, udenssuknis tek, logutiritaji tad strada, tad nestrada. visas siksnas jau tad vajadzeja mainit kad es vinu pardevu, izskatas ka neviens neko nav darijis.. aizmugurejas atsperes ir noseedushaas, jo kad pedejo reizi vinu redzeju aluksne pakaljejie ritenji bija shkjibi ka vecam bembim. diskiem kraasa ir nolupusi. izputejs turas uz punkjiem, principaa prasaas mainiit. ko man veel uzskaitiit? tos daudzos siikos vizuaalos kasjakus pa virsbuves perimetru es labak nepiemineeshu. viens no dekorativajiem slieksnjiem nav kartigi piestriprinats, jo aplausti stiprinajumi/

aa airbag lampinja deg.

motora padushkaam arii ir kapi, dodot chada un parsledzot robus bliezh kartigi pa virsbuvi. neticu ka padushkas kads ir mainijis, jo augshejas abas vien maksa 160 latus.[/quote]

Tas ka tu vinu netaisiji un nojaji nenozime ka citi nav savedusi kartiba.
Diemzel kondiska strada, udens suknis netek, logutiritaji strada, Izputejs ir labs vienigais ko varbut vajadzetu nomainit ir gofras, Siknas tu nebiji mainijis, bet kopa ar tekoso sukni tas bija nomainitas, atsperes ari ir nomainitas bilde jau var redzet ka nav skibas riepas. Ja diskiem krasa iet nost tos vajadzetu restauret. Tie sikie vizualie defekti es neuzskatu ka tie ir defekti tomer auto nav jauns un ir patsmit gadu. Slieksni ir visi sataisiti un turas klat. Ja aiebeg lampina deg.
Motoram paduska jau tur nebija nemaz vainiga vajag kartigi apaksas plauktu pieskruvet.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gangamstyle rakstīja:
Armands rakstīja:
Gangamstyle rakstīja:
eu shitaa tak mana bijusii alfa!!! Very HappyVery HappyVery Happy

laba staavoklii? saimniek, kad sapnjo, aiztaisi actinjas....

Draudzin tu smagi kludies atbrauc apskaties un tad runaa.... kamer nesi redzejis nerunaa...

ko man tur skatiities, tas ir mans bijushais auto. tas auto bija pie manis pirms apmeram 2 gadiem, tad pabija aluksnee un nesen tad laikam nonaca pie tevis. un vins ir pilns ar utiim. benkju apsilde nestrada, kondishka nestrada, udenssuknis tek, logutiritaji tad strada, tad nestrada. visas siksnas jau tad vajadzeja mainit kad es vinu pardevu, izskatas ka neviens neko nav darijis.. aizmugurejas atsperes ir noseedushaas, jo kad pedejo reizi vinu redzeju aluksne pakaljejie ritenji bija shkjibi ka vecam bembim. diskiem kraasa ir nolupusi. izputejs turas uz punkjiem, principaa prasaas mainiit. ko man veel uzskaitiit? tos daudzos siikos vizuaalos kasjakus pa virsbuves perimetru es labak nepiemineeshu. viens no dekorativajiem slieksnjiem nav kartigi piestriprinats, jo aplausti stiprinajumi/

aa airbag lampinja deg.

motora padushkaam arii ir kapi, dodot chada un parsledzot robus bliezh kartigi pa virsbuvi. neticu ka padushkas kads ir mainijis, jo augshejas abas vien maksa 160 latus.

Kas no visa Tevis aprakstītā ir neatrisināma vai grūti atrisināma problēma? Ūdens sūknis ir mainīts un trūkst viena skrūve, tāpēc tecēja. Zobsiksna vizuāli bija pat ļoti OK. Zinu, jo dzinējs ir pie manis un ir jau izjaukts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gangamstyle rakstīja:
labi nevajag dirst, ne sisknas, ne suuknis, nekas nebija mainiits. kad es to auto pardevu, uz aci jau vareja redzet, ka celjinjsiksnai korda lien aaraa. dzheks kas vinu nopirka no manis, pa visu sho laiku labi ja paris tukstoshus bija nobraucis. mashinai darits netika nekas, tapec ari partruka taa siksna. es saprotu ka to miskasti gruti ir pardot, bet nevajag te makaronus cilvekiem uz ausim karinaat.

Tu gan esi pieklājīgs. To motoru, kuram nepaveicās ar Tevi kā īpašnieku, nopirku es, tāpēc varu spriest par zobsiksnu un ūdenssūkni.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gangamstyle rakstīja:
nu kaa tad. ka var nebut padushkas vainigas, ja padushkas ir uzvirpots samopals no passat bukseem Very HappyVery HappyVery Happy ....

ui kā atceros to stāstu par 166 V6 motora paduškām.... vilsona tekstus ka fficina šim kadram nekādus gatera risinājumus nepiedāvās... un Sveķika lielīšanos kā pa 5čuku vietējam virpotājam sanāk labu labās bukses  emo  gejs  :ralfins_klape_ezeli:  :pegazins:  Ffff..fristailo  
crazy crazy crazy crazy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
njaa pa 2 gadiem jau cilvēki ari ko ir taisījušu, nevis kā tu tikai jāj! tākā tika ielikts cits dzinējs un notika tas pats kas ar veco dzinēju, un ar jauno dzinēju siksnas bija jaunas, tākā vaina ir kautkur.... tākā šobrīd nav laika taisīst, tāpēc arī tiek pārdota. tākā te man saka ka celiņsiksna jau 2010 gādā esot bijusi beigta, šaubos vai ar tādu varētu nobraukt divus gadus  Smile, vot atbrauc un apskaties kāda viņa ir tagad un dad te gudri runā!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
njaa nejau visi cilvēki mašinas nolaiž, ir jau arii kas viņas paceļ, un ja jau grib pirkt auto bez neviena defekt tad lūdzu uz salonu un pērc jaunu! un beidz te runāt par lietām kas bija pirms 2 gadiem, tas bija sen Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kas bija beigts tas tika saminīts Very Happy
netaisos es te kā mazam bērnam skaidroties! un liecies mierā, kas gribēs tas arii atbrauks un novērtēs šā brīža stāvokli.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tu viņai visu laiku stāvēji blakus? ka visu zini?  Very Happy ja nezini labāk nerunā vari rakstit ko gribi, kas gribēs tāpat sapratīs, vairāk es neko tev neatbildēšu, izskatās ka vēl neesi izaudzis Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
schupius rakstīja:
Gangamstyle rakstīja:
Armands rakstīja:
Gangamstyle rakstīja:
eu shitaa tak mana bijusii alfa!!! Very HappyVery HappyVery Happy

laba staavoklii? saimniek, kad sapnjo, aiztaisi actinjas....

Draudzin tu smagi kludies atbrauc apskaties un tad runaa.... kamer nesi redzejis nerunaa...

aa airbag lampinja deg.

motora padushkaam arii ir kapi, dodot chada un parsledzot robus bliezh kartigi pa virsbuvi. neticu ka padushkas kads ir mainijis, jo augshejas abas vien maksa 160 latus.

Kas no visa Tevis aprakstītā ir neatrisināma vai grūti atrisināma problēma? Ūdens sūknis ir mainīts un trūkst viena skrūve, tāpēc tecēja. Zobsiksna vizuāli bija pat ļoti OK. Zinu, jo dzinējs ir pie manis un ir jau izjaukts.

Da viss ir darāms, lielākoties. Es runāju par attieksmi. Protams, ja tikai pats ar tādu brauc, tad viss labi. Tikai reti ir tie gadījumi, ka tiek auto pirkts ar domu: Uhh, kā likšu tur iekšā Ls 1000 - sapnis! Nav jau retro spektro. Nerunāju par atsevišķiem auto, kas ir šā foruma biedriem.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gangamstyle rakstīja:
jo neko neesi mainiijis vinai, tapat ka tas dzheks no aluksnes, no kura tu vinu nopirki.

ceru ka foruma biedri neuzkjersies uz shitaa "sterilaa" eksemplaara.
tu tads zinoss izklausies Rolling Eyes  varbut ko zini par 166 ar nummuru HH-3691 ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tad ka tu vari ko zinat par masinu kas jau parus gadus nav tava lietosana, pa to laiku var notikt da jeb kas, masina var but pilniba restaureta,savesta teicama kartiba utt. vai tik pat labi var but nodzita lidz klinkim vai jau 2x norakstita no apdrosinataju puses ka mana gadijuma Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Armands rakstīja:
njaa pa 2 gadiem jau cilvēki ari ko ir taisījušu, nevis kā tu tikai jāj! tākā tika ielikts cits dzinējs un notika tas pats kas ar veco dzinēju, un ar jauno dzinēju siksnas bija jaunas, tākā vaina ir kautkur.... tākā šobrīd nav laika taisīst, tāpēc arī tiek pārdota. tākā te man saka ka celiņsiksna jau 2010 gādā esot bijusi beigta, šaubos vai ar tādu varētu nobraukt divus gadus  Smile, vot atbrauc un apskaties kāda viņa ir tagad un dad te gudri runā!
+100

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu tā, ieradās Koijotins un salika gramatiski visas garumzīmes  shura

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration