Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Ps: Un 300ls skiet atbilstosa cena
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Sat Dec 29, 2012 9:36 pm |
|
 |
Armands
Pievienojies: 05 Jul 2009
Komentāri: 212
Atrašanās vieta: Riga
|
ko man tur skatiities, tas ir mans bijushais auto. tas auto bija pie manis pirms apmeram 2 gadiem, tad pabija aluksnee un nesen tad laikam nonaca pie tevis. un vins ir pilns ar utiim. benkju apsilde nestrada, kondishka nestrada, udenssuknis tek, logutiritaji tad strada, tad nestrada. visas siksnas jau tad vajadzeja mainit kad es vinu pardevu, izskatas ka neviens neko nav darijis.. aizmugurejas atsperes ir noseedushaas, jo kad pedejo reizi vinu redzeju aluksne pakaljejie ritenji bija shkjibi ka vecam bembim. diskiem kraasa ir nolupusi. izputejs turas uz punkjiem, principaa prasaas mainiit. ko man veel uzskaitiit? tos daudzos siikos vizuaalos kasjakus pa virsbuves perimetru es labak nepiemineeshu. viens no dekorativajiem slieksnjiem nav kartigi piestriprinats, jo aplausti stiprinajumi/
aa airbag lampinja deg.
motora padushkaam arii ir kapi, dodot chada un parsledzot robus bliezh kartigi pa virsbuvi. neticu ka padushkas kads ir mainijis, jo augshejas abas vien maksa 160 latus.[/quote]
Tas ka tu vinu netaisiji un nojaji nenozime ka citi nav savedusi kartiba.
Diemzel kondiska strada, udens suknis netek, logutiritaji strada, Izputejs ir labs vienigais ko varbut vajadzetu nomainit ir gofras, Siknas tu nebiji mainijis, bet kopa ar tekoso sukni tas bija nomainitas, atsperes ari ir nomainitas bilde jau var redzet ka nav skibas riepas. Ja diskiem krasa iet nost tos vajadzetu restauret. Tie sikie vizualie defekti es neuzskatu ka tie ir defekti tomer auto nav jauns un ir patsmit gadu. Slieksni ir visi sataisiti un turas klat. Ja aiebeg lampina deg.
Motoram paduska jau tur nebija nemaz vainiga vajag kartigi apaksas plauktu pieskruvet.
|
Sat Dec 29, 2012 10:06 pm |
|
 |
schupius
Pievienojies: 28 Mar 2010
Komentāri: 81
Atrašanās vieta: Rīga
|
Gangamstyle rakstīja:Armands rakstīja:Gangamstyle rakstīja:eu shitaa tak mana bijusii alfa!!!  
laba staavoklii? saimniek, kad sapnjo, aiztaisi actinjas....
Draudzin tu smagi kludies atbrauc apskaties un tad runaa.... kamer nesi redzejis nerunaa...
ko man tur skatiities, tas ir mans bijushais auto. tas auto bija pie manis pirms apmeram 2 gadiem, tad pabija aluksnee un nesen tad laikam nonaca pie tevis. un vins ir pilns ar utiim. benkju apsilde nestrada, kondishka nestrada, udenssuknis tek, logutiritaji tad strada, tad nestrada. visas siksnas jau tad vajadzeja mainit kad es vinu pardevu, izskatas ka neviens neko nav darijis.. aizmugurejas atsperes ir noseedushaas, jo kad pedejo reizi vinu redzeju aluksne pakaljejie ritenji bija shkjibi ka vecam bembim. diskiem kraasa ir nolupusi. izputejs turas uz punkjiem, principaa prasaas mainiit. ko man veel uzskaitiit? tos daudzos siikos vizuaalos kasjakus pa virsbuves perimetru es labak nepiemineeshu. viens no dekorativajiem slieksnjiem nav kartigi piestriprinats, jo aplausti stiprinajumi/
aa airbag lampinja deg.
motora padushkaam arii ir kapi, dodot chada un parsledzot robus bliezh kartigi pa virsbuvi. neticu ka padushkas kads ir mainijis, jo augshejas abas vien maksa 160 latus.
Kas no visa Tevis aprakstītā ir neatrisināma vai grūti atrisināma problēma? Ūdens sūknis ir mainīts un trūkst viena skrūve, tāpēc tecēja. Zobsiksna vizuāli bija pat ļoti OK. Zinu, jo dzinējs ir pie manis un ir jau izjaukts.
|
Sat Dec 29, 2012 10:15 pm |
|
 |
schupius
Pievienojies: 28 Mar 2010
Komentāri: 81
|
Gangamstyle rakstīja:labi nevajag dirst, ne sisknas, ne suuknis, nekas nebija mainiits. kad es to auto pardevu, uz aci jau vareja redzet, ka celjinjsiksnai korda lien aaraa. dzheks kas vinu nopirka no manis, pa visu sho laiku labi ja paris tukstoshus bija nobraucis. mashinai darits netika nekas, tapec ari partruka taa siksna. es saprotu ka to miskasti gruti ir pardot, bet nevajag te makaronus cilvekiem uz ausim karinaat.
Tu gan esi pieklājīgs. To motoru, kuram nepaveicās ar Tevi kā īpašnieku, nopirku es, tāpēc varu spriest par zobsiksnu un ūdenssūkni.
|
Sat Dec 29, 2012 10:34 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
|
Sat Dec 29, 2012 10:41 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
_________________ @Scmic
|
Sat Dec 29, 2012 10:45 pm |
|
 |
Armands
|
njaa pa 2 gadiem jau cilvēki ari ko ir taisījušu, nevis kā tu tikai jāj! tākā tika ielikts cits dzinējs un notika tas pats kas ar veco dzinēju, un ar jauno dzinēju siksnas bija jaunas, tākā vaina ir kautkur.... tākā šobrīd nav laika taisīst, tāpēc arī tiek pārdota. tākā te man saka ka celiņsiksna jau 2010 gādā esot bijusi beigta, šaubos vai ar tādu varētu nobraukt divus gadus  , vot atbrauc un apskaties kāda viņa ir tagad un dad te gudri runā!
|
Sat Dec 29, 2012 11:01 pm |
|
 |
Armands
|
njaa nejau visi cilvēki mašinas nolaiž, ir jau arii kas viņas paceļ, un ja jau grib pirkt auto bez neviena defekt tad lūdzu uz salonu un pērc jaunu! un beidz te runāt par lietām kas bija pirms 2 gadiem, tas bija sen
|
Sat Dec 29, 2012 11:19 pm |
|
 |
Armands
|
kas bija beigts tas tika saminīts
netaisos es te kā mazam bērnam skaidroties! un liecies mierā, kas gribēs tas arii atbrauks un novērtēs šā brīža stāvokli.
|
Sat Dec 29, 2012 11:29 pm |
|
 |
Armands
|
tu viņai visu laiku stāvēji blakus? ka visu zini?  ja nezini labāk nerunā vari rakstit ko gribi, kas gribēs tāpat sapratīs, vairāk es neko tev neatbildēšu, izskatās ka vēl neesi izaudzis
|
Sat Dec 29, 2012 11:41 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
schupius rakstīja:Gangamstyle rakstīja:Armands rakstīja:Gangamstyle rakstīja:eu shitaa tak mana bijusii alfa!!!  
laba staavoklii? saimniek, kad sapnjo, aiztaisi actinjas....
Draudzin tu smagi kludies atbrauc apskaties un tad runaa.... kamer nesi redzejis nerunaa...
aa airbag lampinja deg.
motora padushkaam arii ir kapi, dodot chada un parsledzot robus bliezh kartigi pa virsbuvi. neticu ka padushkas kads ir mainijis, jo augshejas abas vien maksa 160 latus.
Kas no visa Tevis aprakstītā ir neatrisināma vai grūti atrisināma problēma? Ūdens sūknis ir mainīts un trūkst viena skrūve, tāpēc tecēja. Zobsiksna vizuāli bija pat ļoti OK. Zinu, jo dzinējs ir pie manis un ir jau izjaukts.
Da viss ir darāms, lielākoties. Es runāju par attieksmi. Protams, ja tikai pats ar tādu brauc, tad viss labi. Tikai reti ir tie gadījumi, ka tiek auto pirkts ar domu: Uhh, kā likšu tur iekšā Ls 1000 - sapnis! Nav jau retro spektro. Nerunāju par atsevišķiem auto, kas ir šā foruma biedriem.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Dec 30, 2012 12:34 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
Gangamstyle rakstīja:jo neko neesi mainiijis vinai, tapat ka tas dzheks no aluksnes, no kura tu vinu nopirki.
ceru ka foruma biedri neuzkjersies uz shitaa "sterilaa" eksemplaara.
tu tads zinoss izklausies  varbut ko zini par 166 ar nummuru HH-3691 ?
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Dec 30, 2012 11:49 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
tad ka tu vari ko zinat par masinu kas jau parus gadus nav tava lietosana, pa to laiku var notikt da jeb kas, masina var but pilniba restaureta,savesta teicama kartiba utt. vai tik pat labi var but nodzita lidz klinkim vai jau 2x norakstita no apdrosinataju puses ka mana gadijuma
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Dec 30, 2012 1:06 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Armands rakstīja:njaa pa 2 gadiem jau cilvēki ari ko ir taisījušu, nevis kā tu tikai jāj! tākā tika ielikts cits dzinējs un notika tas pats kas ar veco dzinēju, un ar jauno dzinēju siksnas bija jaunas, tākā vaina ir kautkur.... tākā šobrīd nav laika taisīst, tāpēc arī tiek pārdota. tākā te man saka ka celiņsiksna jau 2010 gādā esot bijusi beigta, šaubos vai ar tādu varētu nobraukt divus gadus , vot atbrauc un apskaties kāda viņa ir tagad un dad te gudri runā!
+100
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sun Dec 30, 2012 1:27 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
nu tā, ieradās Koijotins un salika gramatiski visas garumzīmes