|
5 lapa no 6 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
krods
Pievienojies: 04 Feb 2015
Komentāri: 618
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
|
Sat Dec 24, 2016 10:22 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
krods rakstīja:ralfins rakstīja:...laimīgie 166to jūzeri var būt mierīgi, uzliekot savus lolojumus uz stenda nu jau diezgan droši būs kroda pačota grupā 
liec man svētu mieru,156tā 2.4jtd sačipota lido diezgan ok,tauta runā ka lido ātrāk pat par čipotu 159 2.4 ...
|
Sat Dec 24, 2016 10:24 pm |
|
 |
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
skatos powera intelekts te sāk pamazām ieperināties,bez uzdirsieniem runāt nemāk!
|
Sat Dec 24, 2016 10:30 pm |
|
 |
alfa146
Pievienojies: 24 May 2007
Komentāri: 1994
|
krods rakstīja:skatos powera intelekts te sāk pamazām ieperināties,bez uzdirsieniem runāt nemāk!
Господи,Рождество на носу,какие разборы.Сгниёт твоя 156-я,пересядешь на Пассата,какие могут быть споры.
|
Sat Dec 24, 2016 10:39 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
man te pirms svetkiem viens rukis pacuksteja ka isteniba krods esot forumu trollis kam bracka iegadajas 156ti vagonu, bet pats joprojam vel braukajot ar vecu omegu un lielas ar brackas tacku, nezinu cik taisniba bet pec lielas "sajegas" par visiem Alfa Romeo modeliem neticas ka sava dzive ir redzejis vairak ka vienu 156  priecigus svetkus
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sat Dec 24, 2016 11:00 pm |
|
 |
dima.a
Member of

Pievienojies: 19 Apr 2010
Komentāri: 659
|
Te jau var redzet,ka neadekvats,sakuma kaut ko pasak,pec tam atsakas vai izliekas ka teica savadak un meigin visus izlikt par lohiem
|
Sun Dec 25, 2016 12:11 am |
|
 |
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
koijotins rakstīja:man te pirms svetkiem viens rukis pacuksteja ka isteniba krods esot forumu trollis kam bracka iegadajas 156ti vagonu, bet pats joprojam vel braukajot ar vecu omegu un lielas ar brackas tacku, nezinu cik taisniba bet pec lielas "sajegas" par visiem Alfa Romeo modeliem neticas ka sava dzive ir redzejis vairak ka vienu 156 priecigus svetkus
pilnīgi pareizi
|
Sun Dec 25, 2016 12:18 am |
|
 |
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
dima.a rakstīja:Te jau var redzet,ka neadekvats,sakuma kaut ko pasak,pec tam atsakas vai izliekas ka teica savadak un meigin visus izlikt par lohiem
neādekvāti jūs esat  diršat nostopā,miž karstu par TI un 2.4jtd,tikai kad jāpērk,tad nav neviena  kā bij ar sarkano TI,tas ka 2.0jtdm ir sūds to es neizdomāju,to teica ficinas mehs
tāpat arī teica kā cīnijās ar alfas vibrējošām pusasīm  tas vispār episki  bet tas tā,pricīgus svētkus,novēli jums visiem 1.9 8v
|
Sun Dec 25, 2016 12:21 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
es nekad neesu neko sliktu teicis par FPT dizeliem  ir viniem ari vajas vietas, bet nekad neesu teicis ka suds  sudi un pilnigi mesli ir v.a.g grupas izstradajumiit ipasi PD motori
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sun Dec 25, 2016 10:53 am |
|
 |
dima.a
Member of

|
krods rakstīja:dima.a rakstīja:Te jau var redzet,ka neadekvats,sakuma kaut ko pasak,pec tam atsakas vai izliekas ka teica savadak un meigin visus izlikt par lohiem
neādekvāti jūs esat diršat nostopā,miž karstu par TI un 2.4jtd,tikai kad jāpērk,tad nav neviena kā bij ar sarkano TI,tas ka 2.0jtdm ir sūds to es neizdomāju,to teica ficinas mehs
tāpat arī teica kā cīnijās ar alfas vibrējošām pusasīm tas vispār episki bet tas tā,pricīgus svētkus,novēli jums visiem 1.9 8v 
Neviens no mūsu meistariem tev to neteica! Neizdoma muļķības!
|
Sun Dec 25, 2016 12:59 pm |
|
 |
krods
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
dima.a rakstīja:krods rakstīja:dima.a rakstīja:Te jau var redzet,ka neadekvats,sakuma kaut ko pasak,pec tam atsakas vai izliekas ka teica savadak un meigin visus izlikt par lohiem
neādekvāti jūs esat diršat nostopā,miž karstu par TI un 2.4jtd,tikai kad jāpērk,tad nav neviena kā bij ar sarkano TI,tas ka 2.0jtdm ir sūds to es neizdomāju,to teica ficinas mehs
tāpat arī teica kā cīnijās ar alfas vibrējošām pusasīm tas vispār episki bet tas tā,pricīgus svētkus,novēli jums visiem 1.9 8v 
Ka tu zini kas man ko teica? Ar vienu no jusu mehiem,staveju pie ficinas pipeeju,un runajam par 159to,un teica ka 2.0 dizeli labak nepirkt,esot suds,vis.punkts. vai ari ko saka ficina ta tas ir?tipa dieva vieta?
|
Sun Dec 25, 2016 3:29 pm |
|
 |
dima.a
Member of

|
krods rakstīja:dima.a rakstīja:krods rakstīja:dima.a rakstīja:Te jau var redzet,ka neadekvats,sakuma kaut ko pasak,pec tam atsakas vai izliekas ka teica savadak un meigin visus izlikt par lohiem
Ka tu zini kas man ko teica? Ar vienu no jusu mehiem,staveju pie ficinas pipeeju,un runajam par 159to,un teica ka 2.0 dizeli labak nepirkt,esot suds,vis.punkts. vai ari ko saka ficina ta tas ir?tipa dieva vieta?
Eat shit and die
|
Sun Dec 25, 2016 4:09 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
krods rakstīja:dima.a rakstīja:krods rakstīja:dima.a rakstīja:Te jau var redzet,ka neadekvats,sakuma kaut ko pasak,pec tam atsakas vai izliekas ka teica savadak un meigin visus izlikt par lohiem
ja meklē pārapliecinājumus saviem pieņēmumiem, tad, ja vēl to neesi sapratis, šī nebūs īstā vieta. Ja gribi ko pierādīt, tad atmet tukšu diršanu un "viena tante teica", jo izskatās, ka tas nestrādā. It īpaši tāpēc, ja nevienam 2.0 īpašniekam nav bijušas tevis nosauktās problēmas.
Un vispār ejiet dirst ar saviem dīzeļiem! Nehuja tie nelido un neiet.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Sun Dec 25, 2016 4:16 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
"viena tante teica" salidzinajuma ar carleg.com ir visnotal respektejams avots. "Carleg.com eksperts" butu labaks niks krodam, piedavaju so ielikt sava paraksta lai visiem lasitajiem ir skaidrs, ka krods nav tukss dirsejs, vins jebko var pamtot ar carleg.com linku. var pieradit, ka jabkuras masinas jeblurs motors ir suds. Ka Tu vispar atradi to carleg.com?!? Vienkarsi izcils resurss interneta trolliem. Atgadina to zinu, kur ogotajs pec bara apmeklesanas bija ar aitam kopojies.
Ja kads nepiefikseja, pameginiet taja carleg pameklet jebkura s masinas jebkura dzineja problemas un salidziniet tas
http://carleg.com/Problems-of-2010-Alfa-Romeo-159-2-0-JTDm-TI-Engine.html
http://carleg.com/Problems-of-2010-Volvo-S60-D5-SE-Lux-Engine.html
http://carleg.com/Problems-of-1998-BMW-540i-Engine.html
utt.
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626 www.autofficina.lv
|
Sun Dec 25, 2016 5:41 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
Carleg ir kroda radīta lapa, visos forumos aktīvi reklamē un pelna ar reklāmām. Kad izcels lielo piķi, nopirks 159to ar 2.4, nočipos un ahujena lidos.
|
Sun Dec 25, 2016 6:01 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 9:30 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
5 lapa no 6 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|