|
5 lapa no 7 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
|
Wed Jan 07, 2009 10:55 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Man par lielu izbriinu opiishauto pieskjiilaas arii tanii drausmiigajaa spelgonii, kad t° raadiija zem 20 graadus zem nulles. starteris gan apgrieza dzineeju savas 4 5 reizes, bet tad mieriigi un bez klaudzonjaam. zinu, ka smagajiem degvielas sisteemai ir apsilde, varbuut shim arii kautkas taads, bet man par to nebuunemee.
apdzenot auto ar ieslegtu asr man ir bail - kad saak izsliideet, bremzee ritenjus un tad domaa paspeesi vai nepaspeesi, taadeelj tagad ziemas periodaa es braucu kaa vaacu penzinsh.
|
Wed Jan 07, 2009 3:21 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
No CO problēmas pārceļamies uz Check engine problēmu, kas, kā izskatās arī ir saistīta ar CO.
Iegādājos par nejēgā lielu naudu vienu poļu sū.. (OBD2 štepseli un programmu) Bet nu izskatās, ka nav tik traki, vajag tik biku vairāk iedziļināties un mēģināt saprast, ko tā programma rāda.
Es jau gribēju, lai man tas poļu brīnums skaidri pasaka, kas par vainu. A šis man: Citāts:P1177 (10) DTC not found in database. Possible reason: Powertrain (MFG) Fuel and Air Metering- Fault 77
Meklējot internetā, kas ir P1177 un P1178, kļuvu gudrāks. Tagad zinu, ka pēc OBDII Standarta čekendžina lampiņai jāsāk spīdēt arī, ja ar motoru viss ir kārtībā, bet ir aizdomas par vides piesārņojuma kontroles sistēmas nestrādāšanu.
Tā nu iedziļinājos problēmas būtībā, un uzgāju šo lapu:
Understanding OBDII Engine Systems and Fuel Mixture Control
Baigi labi izskaidrots, kā tās lietas notiekās. Izlasīju, paskatījos, man "Long term fuel trim" rādīja 22 un 23...
Nodzēsu kļūdu, visi cipari, ko tas motora kontroles bloks bija izpīpējis, pārvērtās par nullītēm, tagad mācīsies pa jaunu.
Ta jau manīs, pēc cik ilga laika kritiskā robeža tiks sasniegta.
|
Tue Mar 03, 2009 11:35 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
Sasodīts, neesmu uzrakstījis, kā man stāsts par šīm kļūdām beidzās.
Visur citur (internātā) kļūdas P1177 un P1178 ir beigušās pēc gaisa mērītāja nomaiņas.
Iekrāmēšu te arī to kļūdu sarakstu, ja nu kādreiz atkal ievajagas.
www.eksacom.ru/productlist/pages/FIAT.pdf
|
Thu Nov 01, 2012 6:33 pm |
|
 |
Dulcineja
Pievienojies: 04 Oct 2012
Komentāri: 38
|
Man arī tagad aktuāli - šodien neizgāju TA. Dēļ atgāzēm. CO uzrāda 11,1%  Ko darīt, lai uzlabotu rādītāju? Lambda zonde, sveces?  Katalizatori manai mašīnai ir izgriezti... Tas laikam ar nav labi...
|
Thu Dec 06, 2012 3:40 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Dulcineja rakstīja:Man arī tagad aktuāli - šodien neizgāju TA. Dēļ atgāzēm. CO uzrāda 11,1% Ko darīt, lai uzlabotu rādītāju? Lambda zonde, sveces? Katalizatori manai mašīnai ir izgriezti... Tas laikam ar nav labi... 
Chek engine lampiņa nedeg?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Dec 06, 2012 3:42 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
|
Thu Dec 06, 2012 4:30 pm |
|
 |
Dulcineja
|
|
Thu Dec 06, 2012 5:52 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Dulcineja rakstīja:kaspars rakstīja:Dulcineja rakstīja:Man arī tagad aktuāli - šodien neizgāju TA. Dēļ atgāzēm. CO uzrāda 11,1% Ko darīt, lai uzlabotu rādītāju? Lambda zonde, sveces? Katalizatori manai mašīnai ir izgriezti... Tas laikam ar nav labi... 
Chek engine lampiņa nedeg?
Hmm...man liekas, ka nē. Kādai viņai jāizskatās?
tādā kā sprausliņa,,, sarkanā krāsā!
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Thu Dec 06, 2012 7:30 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
Atrašanās vieta: Rīga
2004 Alfa-Romeo GT
|
Dulcineja rakstīja:Man arī tagad aktuāli - šodien neizgāju TA. Dēļ atgāzēm. CO uzrāda 11,1% Ko darīt, lai uzlabotu rādītāju? Lambda zonde, sveces? Katalizatori manai mašīnai ir izgriezti... Tas laikam ar nav labi... 
Vai masina bija pilniba uzsilusi, jo apskate ir tuvu majam, motors auksts tad ari radijumi var but nepareizi.
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Thu Dec 06, 2012 10:44 pm |
|
 |
Dulcineja
|
|
Fri Dec 07, 2012 10:30 am |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
Bet pirms gada (vai pirms iepriekšējās, izietās skates) jau katalizators bija izgriezts?
Ar to domāju, ja vienreiz bez katalizatoriem var iziet, tad vajadzētu varēt iziet arī turpmāk. Ja nē- tad, manuprāt nav īsti jēgas mainīt lambdazondes, sveces un gaisamērītājus, un beigās secināt, ka tik un tā skati iziet nevar.
|
Fri Dec 07, 2012 10:56 am |
|
 |
Dulcineja
|
KaramBax rakstīja:Dulcineja rakstīja:Man arī tagad aktuāli - šodien neizgāju TA. Dēļ atgāzēm. CO uzrāda 11,1% Ko darīt, lai uzlabotu rādītāju? Lambda zonde, sveces? Katalizatori manai mašīnai ir izgriezti... Tas laikam ar nav labi... 
Bet pirms gada (vai pirms iepriekšējās, izietās skates) jau katalizators bija izgriezts?
Ar to domāju, ja vienreiz bez katalizatoriem var iziet, tad vajadzētu varēt iziet arī turpmāk. Ja nē- tad, manuprāt nav īsti jēgas mainīt lambdazondes, sveces un gaisamērītājus, un beigās secināt, ka tik un tā skati iziet nevar.
Nezinu, cik ilgu laiku mašīna jau bez katalizatora un kā iepriekš gāja tehnisko, jo martā tikai to nopirku.
|
Fri Dec 07, 2012 11:02 am |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Kamoon, 11 CO ir afigenna daudz. Man bez katalizatora 2.0 16v TS CO vienmēr ir zem 0,5. Tur vaina kautkur citur imho...
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Dec 07, 2012 11:31 am |
|
 |
Dulcineja
|
Jā, man arī liekas, ka daudz. Un motors bija uzsildīts pirms TA, ja kas. Pirmdien došu uz servisu, lai skatās.
|
Fri Dec 07, 2012 11:47 am |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 9:15 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
5 lapa no 7 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|