Autors |
Ziņojums |
kurbel
Pievienojies: 17 Apr 2007
Komentāri: 1648
Atrašanās vieta: Carnikava
|
Pagaans rakstīja:iegaadaajos sev jaunu gadgetu- HTC Tattoo telefoninju, bet shamajam ir Androiids virsuu... taapee jautaajums- ir kaadam pieredze ar to Androiidu un kuru navigaacijas progu shamais vislabak atbalsta?
neesmu ne lietojis nekaa, aatri pagogleejot saka ka jaameegina shitas: http://www.andnav.org/
jaalasa
|
Sun May 30, 2010 4:50 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
 WiFi routeris
Kāds kas no šitiem tīkla risinājumiem ko saprot nevar ko ieteikt?!
Skatos kādu wifi routeri iegādāt, bet netieku gudrs. Skaidrs ka vaig ņemt ar N, bet tad ir vēl kkādi N+ un DualBand
Man mellna bilde. Gribu labu, un viegli konfigurējamu, tā lai nav jābūt grādam IT lietās lai to optimāli iekonfigurētu un security saliktu.
Pats kauko skatos uz Belkin un Netgear . Kas mājas userim vaig, kas ne? Kādas vēl ir labas firmas?
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Thu Dec 09, 2010 4:38 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Man patīk Linksys un D-Link (bik sliktāks par LinkSys, bet mājas vajadzībām pilnīgi ok).
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Dec 09, 2010 4:42 pm |
|
 |
kurbel
|
ir bijusi dariishana ar NetGear WNR3500L, B,G,N wireless, gigabits ar vadiem sasleegties, viss labi
|
Thu Dec 09, 2010 4:49 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
mājās stāv šāda verķa vieglāka versija, līdz 54MBit... tika iepirkta pa ceļam uz sabiedrisko transportu, cena tāda i bija.
Darbojas lieliski jau kādus 3 mēnešus, ne reizi nav nogļukojis, atšķirībā no dārgāka Canyon - tas bija vismaz reizi dienā jāpārstartē.
Līdzi nāk instrukcija latviešu valodā, kur step-by-step viss ir īsi un saprotami izskaidrots.
|
Thu Dec 09, 2010 4:56 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
D-link ir PCI wifi karte, draiverus jau 4 gadus nav uztaisījuši, ne uz XP ne W7, to firmu pa velti neņemtu.
Linksys, baiss širpotrebs liekas un cik redzēts bioss - pa sarežģīto.
TP-Link ir manīti veikalos, kas tie vispār, kkādi ķīnieši? Kāds bioss?
Tad bvarbūt jājautā ar ko vispār atšķirās viens no otra ražotāju starpā. Kaut kur lasīju ka Netgerar lieto kkādu savu uber duper procesoru tiem rūteriem, bet ko man no tā labums  Ā, laikam bija arī līdz ar to kautkāds savs biossa progis.
|
Thu Dec 09, 2010 5:14 pm |
|
 |
kurbel
|
AMV rakstīja:Kaut kur lasīju ka Netgerar lieto kkādu savu uber duper procesoru tiem rūteriem, bet ko man no tā labums Ā, laikam bija arī līdz ar to kautkāds savs biossa progis.
teiksim taa, iebuuveetais softs nav no skaistaakajiem, bet sakonfigureet nespeciaalists vareetu, "iekshas" ljoti labi speej pavilk muusdienu interneta piesleegumus. man maajaas linksys ar dievu uz puseem kautkaa puksteedams tiek galaa ar 20Mbit tiikla piesleegumu, bet taapat rezi meenesii prasaas paarstareet. Netgear mieriigi tiek galaa ar lattelekoma 150Mbit optikas piesleegumu.
|
Thu Dec 09, 2010 5:19 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Custom softus jau laikam visiem var dabūt, bet tie tad laikam i vēl sarežģītāki.
Mjā, ja jau nekarās un tā, tad jau arī var pievērt acis uz to sarežģīto softu, jo tur jāielien būs tikai vienreiz
|
Thu Dec 09, 2010 5:24 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
AMV rakstīja:Custom softus jau laikam visiem var dabūt, bet tie tad laikam i vēl sarežģītāki.
Mjā, ja jau nekarās un tā, tad jau arī var pievērt acis uz to sarežģīto softu, jo tur jāielien būs tikai vienreiz 
un otreiz pec hard reset, kad aizmirsisi paroli
|
Thu Dec 09, 2010 5:37 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
xls99 rakstīja:AMV rakstīja:Custom softus jau laikam visiem var dabūt, bet tie tad laikam i vēl sarežģītāki.
un otreiz pec hard reset, kad aizmirsisi paroli 
kĀ šodien uzinājām to ir jāpieraksta uz paša routera
Kāds populārzinātniski var pateikt kas tas Dual Band ?
|
Thu Dec 09, 2010 5:46 pm |
|
 |
kurbel
|
AMV rakstīja:
es varu parsti: ir 2 veidu wireless tīkli mūsdienās - 2.4GHz un 5GHz. attiecīgi Dual Band nozīmē, ka routeris prota ar šīm abām joslām darboties. pagaidām gan 5Ghz tīklakartes nav pārāk izplatītas (man vismaz tā liekas)
|
Thu Dec 09, 2010 5:51 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
kurbel rakstīja:AMV rakstīja:
es varu parsti: ir 2 veidu wireless tīkli mūsdienās - 2.4GHz un 5GHz. attiecīgi Dual Band nozīmē, ka routeris prota ar šīm abām joslām darboties. pagaidām gan 5Ghz tīklakartes nav pārāk izplatītas (man vismaz tā liekas) 
Nu skaidrs, tātad tur viss atkarīgs kādu PCI WiFi karti paņemšu. Un nākotnē mosk laptopiem būs tikai 5ghz, tad tas ar jāņem vērā. ir kur kapeiku mest gaisā lai lozē
|
Thu Dec 09, 2010 5:55 pm |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Bija kādreiz Netgear, tagad Linksys.
Netgear bija foršs, diezgan vienkārša uzstādīšana, konfigurēšana, tagad tik neatceros kas atņirdzās, ka bija jāmet ārā.
Linksys viss čerez "ž", sarežģīta konfigurācija, softs diezgan briesmīgs. Regulāri kaut kas uzkarās, vajag resatartēt.
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Thu Dec 09, 2010 10:49 pm |
|
 |
Integra
Pievienojies: 10 Aug 2009
Komentāri: 236
Atrašanās vieta: Tur kur asfalts
|
mostly +/- vid klases laptopiem jau naak wifi adapteri kas uztur gan 2.4 gan 5ghz, ja arii nenaak tad gan jau var nomainiit jebkuraa momentaa uz taadu kas der. nenjemiet linksys un nenjemiet belkin ruuterus. saskarsme aptuveni 10 reizes ar pirmo un kaadas 5 ar otro, tur viss ir slikti, pat tad ja tas ruuteris ir smuks un maksaa 3x daargaak par citiem
|
Thu Dec 09, 2010 11:05 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Uzliku pazinjaam Linksys 2006 gadaa. Kopsh taas reizes neesmu tam pieduuries. Viss straadaa.
Un veel 2 zinaami, kas iet un nesuudzas.
D-Link prasaas shad tad paarstarteet.
Te man kaukaads THOMSON kabeljmodems ar ruuteri - karas kad kaada filma naak ar baisu aatrumu.
|
Thu Dec 09, 2010 11:31 pm |
|
 |
|