Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Signalizacija!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā, es ar aizvakar biju uz Ergo, šādas tādas buktītes un skrāpes lai pielabo. Arī rindas pamatīgas un izrādās ka uz katru bukti un skrāpi jāraksta savs pieteikums, tā nu man kopā sanāca kādi 5 Mr. Green Nesaprotu nafig nevar to visu apvienot vienā, un normāli pārkrāsot mašīnu  shura

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
murphy rakstīja:
Nesaprotu nafig nevar to visu apvienot vienā, un normāli pārkrāsot mašīnu  shura

Bzec. Katrai buktei? Es vinjus pasuutiitu paaris maajas taalaak. Man apvienoja vienaa paskaidrojumaa no manas puses. Ja man liktu kautko taadu ar sevi dariit (chupu ar papiiriem, mans sakaamais buutu iiss - esmu cietusii puse un uzskatu, ka JUMS man i rjaasedz visi zaudeejumi liidz peedeejam santiimam, nevis jaakavee mans laiks ar papiiru kaudzem - tam JUMS ir sava komanda un savi birokraati! Nu, kaa? Kaskjiigs teevinsh, ne? Smile

Bet vispaar man patika, ka AR 156 vs Volvo XC90 sanaaca par labu itaaljiem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Taks, viena neliela nelaimiite notikusies, Izjobiits pagrizienu relejs..., hvz kadaa veidaa?
Tiek atklats konkurs uz releja iegadi, lugums atsaukties visus, kam kas tads ir pieejams vai zinams kur to dabuut (izradas tads ka "deficits" tas ir).

Dati: Paredzets prieks 164 supernieces. tam ir 7 kaajas, un katalogu nummurs 60570359.

paldies par uzmanibu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
Taks, viena neliela nelaimiite notikusies, Izjobiits pagrizienu relejs..., hvz kadaa veidaa?
Tiek atklats konkurs uz releja iegadi, lugums atsaukties visus, kam kas tads ir pieejams vai zinams kur to dabuut (izradas tads ka "deficits" tas ir).

Dati: Paredzets prieks 164 supernieces. tam ir 7 kaajas, un katalogu nummurs 60570359.

paldies par uzmanibu.

Paldies par uzmanibu velreiz, tika izsecinats, ka relejaa vaina nav, jabrauc pie elektrikja Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vēl jau vari pamēģināt štekerus izraustīt, varbūt kaut kur biku nekontakts.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
Vēl jau vari pamēģināt štekerus izraustīt, varbūt kaut kur biku nekontakts.

kada briivaakaa briidii ari paskatiisies, mosh ierauga Smile, kaut gan pashas pagriezienu lampinjas darbojaas, vismaz kad sidzeni sledz, tad redz ka mirgo, kaut gan tai jau cita kjeede nekaa pagriezienu raditajiem Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Cobra pults 
kadam ir idejas, kur dabut jaunu korpusu ar visu gumijas lipinu vai tikai to gumijas lipinu sitadai Cobrai? varbut kadam majas metajas no sen pardotas masinas vai saplisusas signalizacijas, sitas kadreiz bija diez gan popularas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Cobra pults 
elbee rakstīja:
kadam ir idejas, kur dabut jaunu korpusu ar visu gumijas lipinu vai tikai to gumijas lipinu sitadai Cobrai? varbut kadam majas metajas no sen pardotas masinas vai saplisusas signalizacijas, sitas kadreiz bija diez gan popularas...

neko nesolu bet iespejams pec paris dienam bus tada  Rolling Eyes  cik zinu tad fordam kas tiek planots iepirkt izjauksanai tada ir  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jebajā ir, bet to gan jau pats zini  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Cobra pults 
elbee rakstīja:

DOMĀJU JEBKURĀ SIDZEŅU KANTORĪ PA LAĶIKU  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jebkura gluzi nav, signalizacija tipa veca un darga, nav vairs nekur, bet atradu vienu veci kaut kru pie cakielas statoila, 4ls. topiku sledzam, paldis par uzmanibu! Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kādus 6 gadus atpakaļ mainot darbu neatdevu rezerves atslēgu ar visu pulti  shifty  
Esot dārga, ja ? drink
Man tā pults ir pilnībā nelietota drink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
Kādus 6 gadus atpakaļ mainot darbu neatdevu rezerves atslēgu ar visu pulti  shifty  
Esot dārga, ja ? drink

man tik korpusu vajag ar gumijas pipsiti, pret paris Uzavniekiem mainisi?  :aljona2:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
Esot dārga, ja ? drink

man tik korpusu vajag ar gumijas pipsiti, pret paris Uzavniekiem mainisi?  :aljona2:

naac

Užavas negaršo, brālis ir ok. Labāk uz pēcmaksu. :kaspich:
~ līgo piebraukšu pakaļ drink
Bonusā dabūsi opel atslēgu. shifty

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Birojā uz galda...
naac

Atbildēt pie šī temata 4 lapa no 5 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus