Kas kopīgs Ducati un Alfa Romeo?
gan vienu gan otru ražo Portugālē |
   |
0% |
( 0 ) |
abi ražotāji apvienojuši spēkus, lai nestu pasaulē itāļu dizaina un tehnoloģiskos sasniegumus auto un moto sportā |
   |
66% |
( 4 ) |
kas ir Ducati? |
   |
0% |
( 0 ) |
SMP! |
   |
33% |
( 2 ) |
Balsis pavisam : 6
|
|
Autors |
Ziņojums |
italis
Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 2030
|
Viss vēl tikai sāksies...  Mocīc tik uz galda bij darbināts, augstāk par pirmo robu akurāt pirmajā treninā tik tiku. Tagad, kad viss daudz maz funicē - jāsūta Viseco pistoni, pr.riepa. Ar shitām lietām pietiktu vēl kādām sacīkstēm šosezon, bet tad jau pa ziemu aizies lielaja tūnēšanā  Pēc 600 tīrā bauda braukt...tik ritošā jāsaved kārtībā. Ā, un cimdi jāpieskano dizainam...
_________________ 'Quoconque Jeceris Stabit
|
Mon Jul 02, 2007 4:36 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Reku. Banāli, bet toties HD. Un ļoti emocionāli un smuki
http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/ducati.html
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Jul 30, 2007 4:03 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
 Twist the Throttle
Paceļam mironi
Šorīt pa Discovery channel noskatījos superīgu raidījumu par Ducati. Tāds īss ievads Ducati vēsturē un tagadnē ar mirklī rītdienā. Pa vienkāršo , īsi un skaidr tā teikt - priekš pilnīgiem čaiņikiem šajā jomā (kā man). Rūpnīca neliela, bet viss gaišs un glīti.
Raidījums Twist the Throttle - Ducati  Pagaidām gan nekur neatradu torrentu, bet agrāk vai vēlāk būs, kam interesē iesaku ik pa laikam pačekot
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
Tue Apr 06, 2010 2:27 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tip shitais? http://www.youtube.com/watch?v=n6jZ6z3_fPY
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Tue Apr 06, 2010 2:30 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
izrādās tas ir gadu vecs raidījums, es kautkad par hondu nejuaši noskatījos - bija ok
http://www.imdb.com/title/tt1324795/episodes
|
Tue Apr 06, 2010 2:32 pm |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
j.k. rakstīja:Tip shitais? http://www.youtube.com/watch?v=n6jZ6z3_fPY
Jep, ir īstais.
|
Tue Apr 06, 2010 2:33 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Gribu sev Monster, varbut kadam ir bijis? Ko varat pastastit? Esmu pilnigs chainiks shaja joma un ir vajadzigs pirmais mocis.
|
Tue Apr 06, 2010 6:18 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
TheCAT rakstīja:Gribu sev Monster, varbut kadam ir bijis? Ko varat pastastit? Esmu pilnigs chainiks shaja joma un ir vajadzigs pirmais mocis.
palasi un papļāpā www.motopower.lv
http://www.motopower.lv/forum_view.php?forum=108
|
Tue Apr 06, 2010 6:37 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
TheCAT rakstīja:Gribu sev Monster, varbut kadam ir bijis? Ko varat pastastit? Esmu pilnigs chainiks shaja joma un ir vajadzigs pirmais mocis.
Cik atceros, tu ļoti baidies močus
Bet vispar ar kādu dzinēju gribi Monstru? Ja 620 cc, tad man liekas ka ir viens no labākajiem mociem iesācējam - viegls, zems un labs griezes moments.
_________________ GTV6
|
Tue Apr 06, 2010 6:39 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
yuran rakstīja:TheCAT rakstīja:Gribu sev Monster, varbut kadam ir bijis? Ko varat pastastit? Esmu pilnigs chainiks shaja joma un ir vajadzigs pirmais mocis.
Cik atceros, tu ļoti baidies močus
Bet vispar ar kādu dzinēju gribi Monstru? Ja 620 cc, tad man liekas ka ir viens no labākajiem mociem iesācējam - viegls, zems un labs griezes moments.
600+ cc, agha! vairak gan nevajag, jo tiesham baidos ljoti =)
Kapec pajautaju: forumos, pa lielam, lama Dukati. Kjip luuzt un bla-bla-bla... Alfa Romeo starp mochiem koroch
|
Tue Apr 06, 2010 6:55 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
nea, Yuran - no mochiem man bija miziens
arii noskatiijos to raidiijumu diskaverijaa, pashljakaaju un gaaju guleet
|
Tue Apr 06, 2010 9:15 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Galvenais ir .... nesamīzties <tm>
1. ja ar galvu viss kārtībā - māki/saproti braukt pilsētā
2. neesi pilnīgs distrofiķis
3. zini, ka TO patiešam gribi
Ir +/- fofig ar ko sākt.
Skaties, kas patīk vizuāli, domā kur un cik tālu gribi braukt un gan jau nonāksi līdz SAVAM mocītim
Duksis ir pateicīgs pilsētai, bet tālajos gabalos ar to būs grūti. Tāpat ar kādām soft-endūrām
Soft-enduro (BMW paletē GS) ir pateicīgs "visēdājs" - var pa pilsētu (trotuāri/parki  ), var no ceļa nobraukt, bet nu to skats ir pabriesmīgs (parasti)
Tīrās šosejas plastmasas ir diezgan neērtas pilsētā, bet nu pie laimas pulksteņa mazās vāveres kļūst mitras bez variantiem
Nedomāju, ka izskati kā variantu harlejveidīgās hroma kastes. Ar tiem kultivatoriem viss ir slikti
Es tā patiešām nopietni sāku ar 1150 ccm @ 300 kg BMW - un nekas
|
Tue Apr 06, 2010 11:14 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

|
Man tiiri pilsetai, bet VISI zinamie motociklisti ir isteikushi viedokli ka Kawa/Suza/Gonda/Yama is the way to be. Viss parejais ir suds, iznjemot BMW, kas ir dargi =)
|
Wed Apr 07, 2010 12:52 am |
|
 |
AMV
Member of

2001 Alfa-Romeo GTV
|
Es domāt ka tas i tas pats variants kā ar auto. Alfu tak neiens tev nerekomendēs. Tā kā es pats berzējos uz Monster, tad pavisam mazliet esmu pāris apskatus apskatījis un palasījis, bet uwaga, tieši par jauno 1100 un 1100S. Visādu žurnālistu atsauksmēs nekā slikta nemanīju. Arī ar realibility viss kārtībā. Laikam jāsaka vecā frāze - google irtavs draugs. Bet viss labāk tomēr sarunāt un dzīvē ar to aparātu izbraukt līkumus pāris.
|
Wed Apr 07, 2010 1:17 am |
|
 |
Quattordici
Member of

|
AMV rakstīja:Es domāt ka tas i tas pats variants kā ar auto. Alfu tak neiens tev nerekomendēs. Tā kā es pats berzējos uz Monster, tad pavisam mazliet esmu pāris apskatus apskatījis un palasījis, bet uwaga, tieši par jauno 1100 un 1100S. Visādu žurnālistu atsauksmēs nekā slikta nemanīju. Arī ar realibility viss kārtībā. Laikam jāsaka vecā frāze - google irtavs draugs. Bet viss labāk tomēr sarunāt un dzīvē ar to aparātu izbraukt līkumus pāris.
Saakt ar litru ar kapejkam gan baidos =)
|
Wed Apr 07, 2010 1:21 am |
|
 |
|