Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Sportwagon dīzelis raustās.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
imo jebkuram sapratigam meham izbraucot ar to masinu un sajutot raustisanos butu jasaprot, tas ir spararata defekts vai dzineja darbibas problema.

un vispar soreiz es ticetu kasparam un liktos miera Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kalvito rakstīja:

P.S. Vēl kaut kad, kad būšu Rīgā vajadzētu ar kādu tikties kurš te ir pats galva un samaksāt to kluba biedra naudu.  smokin

manliekas, tas ir ne tikai naudas jautājums....
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=2722

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
petjka rakstīja:
Kalvito rakstīja:

P.S. Vēl kaut kad, kad būšu Rīgā vajadzētu ar kādu tikties kurš te ir pats galva un samaksāt to kluba biedra naudu.  smokin

manliekas, tas ir ne tikai naudas jautājums....
http://www.alfisti.lv/viewtopic.php?t=2722

Saprotu, saprotu. Jau izlasījos. Smile
Bet šogad tāpat nesanāks noteikti, jo LV nebūšu līdz gada beigām.

P.S. Labi, tad ar mašīnu +/- ir skaidrs.
Taisīšu diagnostiku, tad skatīšos kā būs. Izturēšu divus mēnešus vai nē, tālāk jau tad informēšu kas ar šo alfu.
Bet tiks savesta kārtībā.  applausi

Paldies visiem par izteiktiem variantiem, būs kam pievērst uzmanību.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
A man arī lēnu uzsākot braukt (lēnām laižot sajūgu) bišķi raustās. Un nomainīts ir viss, kas saistās ar sajūgu. Nekas nav mainījies!!!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gunča rakstīja:
A man arī lēnu uzsākot braukt (lēnām laižot sajūgu) bišķi raustās. Un nomainīts ir viss, kas saistās ar sajūgu. Nekas nav mainījies!!!

Nu biški jau man ar ja uzsakot apgriezienus turu zem 1k tā normāli prātīgi mašīna dreb. tas itkā dīzelim norm.
Bet man uznāk šad tad gļuks ka raustās vienā laidā darot ko grib, tā ka baidos vai paneli neizpurinās.  Mr. Green
Kaut gan šodien atkal tas gļuks nav bijis, tapēc neko nesaprotu. Kapēc šad tad uznāk, šodien pat normāli uz treileri (testa pēc) varēju uzbraukt.  Question

Bet nu domaju rīt noņemt gaisa filtru nomainīt, savest kārtībā to trubu kas no turbīnas un tad iespejams jau rīt pie diagnostikas pielikt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bet man nav dīzelis, bet v6, un neraustās motors vai motora apgriezieni, raustās nez kāpēc tieši sajūgā...
Savulaik līdzīgi uzvedās 200tais audis, bet tad es to norakstīju uz to, ka bija pārkniedēts sajūgs...
Tagad ar Alfu domāju, ka dēļ dempfera, bet.... man vairs nav dempfera... Ir cits spararats, sajuga disks, grozs, izpiedējs (vai izvilcējs), bet nekas nav mainījies Confused  Panelis klēpī nekrīt, bet tāda nepatīkama neliela vibrācija

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Motora kronšteini visi labi?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Rolling Eyes  Pasviedi ideju! Kronšteini visi ir labi. Bet spilveniem vajadzēs pivērst uzmanību! Kaut gan  Rolling Eyes  ņemot nost kārbu visi bija izcilāti un likās dzīvi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Taks, tā truba ir sataisīta vairāk nav nekāda plaisa.
Raustīšanās, khmm.. Vienu dienu ir, citu nav, citu reizi uznāk vakarpusē un tā.

Vārdu sakot tik ļoti dīvaini tas ir ka sāku domāt vai degviela nevarētu būt pie vainas?

Vienu reizi lejot lukoilā, citu reizi statoilā, citu reizi statoilā to dīzeli pluss vai kā viņš saucās.
Varbūt viņam nepatīk kāda degviela, piemēram tas statoil tjip krutais dīzelis ar piedevām.  Question

+
man šķiet kāds iepriekšējais saimnieks šim auto kaut ko ir sagriezis lai iet lopā. Turbīne sāk no 1,5 jau darboties, tas norm? Citām markām cik zināms no 2,5.  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kalvito rakstīja:
Taks, tā truba ir sataisīta vairāk nav nekāda plaisa.
Raustīšanās, khmm.. Vienu dienu ir, citu nav, citu reizi uznāk vakarpusē un tā.

Vārdu sakot tik ļoti dīvaini tas ir ka sāku domāt vai degviela nevarētu būt pie vainas?

Vienu reizi lejot lukoilā, citu reizi statoilā, citu reizi statoilā to dīzeli pluss vai kā viņš saucās.
Varbūt viņam nepatīk kāda degviela, piemēram tas statoil tjip krutais dīzelis ar piedevām.  Question

+
man šķiet kāds iepriekšējais saimnieks šim auto kaut ko ir sagriezis lai iet lopā. Turbīne sāk no 1,5 jau darboties, tas norm? Citām markām cik zināms no 2,5.  Rolling Eyes

domaju ka neviens tur neko nav griezis  Wink  ta vnk ir  Wink  pirms maini gaisa filtru apskaties vecā stāvokli, pieļauju ka vajadzētu būt OK stāvoklī, pievērs uzmanību arī salona filtram Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gunča rakstīja:
Rolling Eyes  Pasviedi ideju! Kronšteini visi ir labi. Bet spilveniem vajadzēs pivērst uzmanību! Kaut gan  Rolling Eyes  ņemot nost kārbu visi bija izcilāti un likās dzīvi.

papēti motora atsaiti, trīslitram viņas ilgi nedzīvo  Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration