Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Was ist das?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Prokurors rakstīja:
MartinsT rakstīja:
koijotins rakstīja:
Prokurors rakstīja:
Klau, a varētu būt, ka šitās šaizes dēļ benzīnu vairāk rij?
 kodiens  kodiens
ne tikai, motoram tas nenaca par labu, smiltis putekli utt. principa tiesi tas pats kas braukt bez gaisa filtra Wink

es simtiem miljonu reižu esmu teicis, ka kojots regulāri pārspīlē! patiesībā tas ir kā braukt ar spoooorta filtru  Laughing

Bļā! Es tikai tagad iedomājos...  ihaaaaa Tad tak viss mans ūdeņradis pa šķirbu debesīs!  :ko_tu_pipe: Aptīšu ar marli un noķēzīšu ar silikonu un patēriņš būs 4 uz 100!  emo Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...

Es tavā vietā mašīnas Tuvumā vairs nepētu, jo var sanākt:

Neliela novirze no tēmas... Viens autospeciālists nesen iegādājās to Drive-H2o ierīci, kā jau īsts speciālists instrukciju izmeta un uzstādīja pēc savas saprašanas - ievads kolektorā un elektrība no gabarītu lampiņas! Tad nu čalis iebrauca kaut kur Lietuvā stāvvietā nosnausties vai sazin vēl ko nu tur izdarīties, izslēdza dzinēju, bet aizmirsa izrubīt gaismas. Pēc pāris stundām šķiļ klāt... Kapots pa gaisu, kolektors ķeskās... Vismaz tagad čalis skaidri zinot, ka HHO esot reāls sūds! Vot šitam džekam ir visas tiesības izteikt savu viedokli...  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ahahahahahaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...

tā kā atgāžu rādītāji bij pakaļā, tad pietiekami lai MAFs ierītu kādu gruzi un nosprāgt  Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
Prokurors rakstīja:
Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...

tā kā atgāžu rādītāji bij pakaļā, tad pietiekami lai MAFs ierītu kādu gruzi un nosprāgt  Very Happy
cik saprotu tad caurums ir pec MAF Rolling Eyes tas parasti visu izskaidro, J.K parasti to min pirmo internetdiagnostika Rolling Eyes  tik reti kurs to ieklausas Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
palaidniex rakstīja:
Prokurors rakstīja:
MartinsT rakstīja:
koijotins rakstīja:
Prokurors rakstīja:
Klau, a varētu būt, ka šitās šaizes dēļ benzīnu vairāk rij?
 kodiens  kodiens
ne tikai, motoram tas nenaca par labu, smiltis putekli utt. principa tiesi tas pats kas braukt bez gaisa filtra Wink

es simtiem miljonu reižu esmu teicis, ka kojots regulāri pārspīlē! patiesībā tas ir kā braukt ar spoooorta filtru  Laughing

Bļā! Es tikai tagad iedomājos...  ihaaaaa Tad tak viss mans ūdeņradis pa šķirbu debesīs!  :ko_tu_pipe: Aptīšu ar marli un noķēzīšu ar silikonu un patēriņš būs 4 uz 100!  emo Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...

Es tavā vietā mašīnas Tuvumā vairs nepētu, jo var sanākt:

Neliela novirze no tēmas... Viens autospeciālists nesen iegādājās to Drive-H2o ierīci, kā jau īsts speciālists instrukciju izmeta un uzstādīja pēc savas saprašanas - ievads kolektorā un elektrība no gabarītu lampiņas! Tad nu čalis iebrauca kaut kur Lietuvā stāvvietā nosnausties vai sazin vēl ko nu tur izdarīties, izslēdza dzinēju, bet aizmirsa izrubīt gaismas. Pēc pāris stundām šķiļ klāt... Kapots pa gaisu, kolektors ķeskās... Vismaz tagad čalis skaidri zinot, ka HHO esot reāls sūds! Vot šitam džekam ir visas tiesības izteikt savu viedokli...  naac

domāju, uzstādot kādas 20 šādas iekārtas, var braukt kā ar gāzi - vispār bez benzīna. :ko_tu_pipe:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
naac shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pēc rūpīgas apskates nācās secināt, ka par lāpīšanu jāaizmirst - viens posms atplīsis vairāk par pusi. Atliek vien meklēt jaunu vai lietotu. Vismaz ss.lv šādu mantu nav. varbūt kādam kaut kur garāžas bufetē tāds aizķēries?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
Pēc rūpīgas apskates nācās secināt, ka par lāpīšanu jāaizmirst - viens posms atplīsis vairāk par pusi. Atliek vien meklēt jaunu vai lietotu. Vismaz ss.lv šādu mantu nav. varbūt kādam kaut kur garāžas bufetē tāds aizķēries?
diez vai, jo parasti visas ir beigtas  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
p.s normala lapisana palidzes par visiem 100%

Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration