Autors |
Ziņojums |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
palaidniex rakstīja:Prokurors rakstīja:MartinsT rakstīja:koijotins rakstīja:Prokurors rakstīja:Klau, a varētu būt, ka šitās šaizes dēļ benzīnu vairāk rij?
 ne tikai, motoram tas nenaca par labu, smiltis putekli utt. principa tiesi tas pats kas braukt bez gaisa filtra 
es simtiem miljonu reižu esmu teicis, ka kojots regulāri pārspīlē! patiesībā tas ir kā braukt ar spoooorta filtru 
Bļā! Es tikai tagad iedomājos... Tad tak viss mans ūdeņradis pa šķirbu debesīs! Aptīšu ar marli un noķēzīšu ar silikonu un patēriņš būs 4 uz 100! Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...
Es tavā vietā mašīnas Tuvumā vairs nepētu, jo var sanākt:

Neliela novirze no tēmas... Viens autospeciālists nesen iegādājās to Drive-H2o ierīci, kā jau īsts speciālists instrukciju izmeta un uzstādīja pēc savas saprašanas - ievads kolektorā un elektrība no gabarītu lampiņas! Tad nu čalis iebrauca kaut kur Lietuvā stāvvietā nosnausties vai sazin vēl ko nu tur izdarīties, izslēdza dzinēju, bet aizmirsa izrubīt gaismas. Pēc pāris stundām šķiļ klāt... Kapots pa gaisu, kolektors ķeskās... Vismaz tagad čalis skaidri zinot, ka HHO esot reāls sūds! Vot šitam džekam ir visas tiesības izteikt savu viedokli...
|
Fri Feb 08, 2013 10:14 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Feb 08, 2013 10:19 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
Prokurors rakstīja:Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...
tā kā atgāžu rādītāji bij pakaļā, tad pietiekami lai MAFs ierītu kādu gruzi un nosprāgt
|
Fri Feb 08, 2013 10:29 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
MartinsT rakstīja:Prokurors rakstīja:Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...
tā kā atgāžu rādītāji bij pakaļā, tad pietiekami lai MAFs ierītu kādu gruzi un nosprāgt 
cik saprotu tad caurums ir pec MAF  tas parasti visu izskaidro, J.K parasti to min pirmo internetdiagnostika  tik reti kurs to ieklausas
|
Fri Feb 08, 2013 10:35 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Prokurors rakstīja:palaidniex rakstīja:Prokurors rakstīja:MartinsT rakstīja:koijotins rakstīja:Prokurors rakstīja:Klau, a varētu būt, ka šitās šaizes dēļ benzīnu vairāk rij?
 ne tikai, motoram tas nenaca par labu, smiltis putekli utt. principa tiesi tas pats kas braukt bez gaisa filtra 
es simtiem miljonu reižu esmu teicis, ka kojots regulāri pārspīlē! patiesībā tas ir kā braukt ar spoooorta filtru 
Bļā! Es tikai tagad iedomājos... Tad tak viss mans ūdeņradis pa šķirbu debesīs! Aptīšu ar marli un noķēzīšu ar silikonu un patēriņš būs 4 uz 100! Vienīgi nezinu, cik ilgi man ir tas ventilācijas caurums...
Es tavā vietā mašīnas Tuvumā vairs nepētu, jo var sanākt:

Neliela novirze no tēmas... Viens autospeciālists nesen iegādājās to Drive-H2o ierīci, kā jau īsts speciālists instrukciju izmeta un uzstādīja pēc savas saprašanas - ievads kolektorā un elektrība no gabarītu lampiņas! Tad nu čalis iebrauca kaut kur Lietuvā stāvvietā nosnausties vai sazin vēl ko nu tur izdarīties, izslēdza dzinēju, bet aizmirsa izrubīt gaismas. Pēc pāris stundām šķiļ klāt... Kapots pa gaisu, kolektors ķeskās... Vismaz tagad čalis skaidri zinot, ka HHO esot reāls sūds! Vot šitam džekam ir visas tiesības izteikt savu viedokli... 
domāju, uzstādot kādas 20 šādas iekārtas, var braukt kā ar gāzi - vispār bez benzīna.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Feb 08, 2013 11:56 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Feb 09, 2013 9:36 am |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
|
Sat Feb 09, 2013 2:07 pm |
|
 |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
Pēc rūpīgas apskates nācās secināt, ka par lāpīšanu jāaizmirst - viens posms atplīsis vairāk par pusi. Atliek vien meklēt jaunu vai lietotu. Vismaz ss.lv šādu mantu nav. varbūt kādam kaut kur garāžas bufetē tāds aizķēries?
|
Sun Feb 10, 2013 6:58 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
Prokurors rakstīja:Pēc rūpīgas apskates nācās secināt, ka par lāpīšanu jāaizmirst - viens posms atplīsis vairāk par pusi. Atliek vien meklēt jaunu vai lietotu. Vismaz ss.lv šādu mantu nav. varbūt kādam kaut kur garāžas bufetē tāds aizķēries?
diez vai, jo parasti visas ir beigtas
|
Sun Feb 10, 2013 7:02 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90