Autors |
Ziņojums |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Integra rakstīja:nuu bonusam mosh veel kaads var atbildeet, kaa chopperi iziet T.A. skaljumu ?
labi es lieku svilpi + pannas mazgaajamos, baiki paarskruuvee bunduljus. bet chopperi ???
ir 2 izpūtēju komplekti - oridžinal + ķūns...
mocim swaps nav grūts/ilgs
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Mon May 16, 2011 10:36 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
palaidniex rakstīja:vienīgais jautājums, kā tie "ratstyleri" irt skati?
ko šiem saka par krāsu/kāda tā ir tehpasē? - "Brūna"
un ko skatē saka par lepru? vai ja nesošās konstrukcijas nav norūsējušas - tad laiž cauri ar "vieninieku"?
Tochna zinu ka tas 3ais golfs bija ar TA. Tehpasee ir krasa "bruna"
Citāts:Marka, modelis: VW GOLF
Reģistrācijas numurs: GP6975
Nākošās apskates datums: 14.10.2010
Detalizētais vērtējums: Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
610 1 Pakaļējais tilts. Sijas sailentbloki.
Laikam 2-3 gadi pagaja
|
Tue May 17, 2011 8:26 am |
|
 |
lazyeye
Pievienojies: 14 Apr 2011
Komentāri: 107
1999 Alfa-Romeo 156
|
 SLIEKSNIS
Hey, gribu vēlreiz pacelt jautājumu par slieksni (plastmasas uzliku) Tā kā pavasaris jūtu, ka tuvojas, gribu savu puķi savest kārtībā.. Vai kāda, ir un vai varam saorganizēt Rīgā->Madona posmā par saprātīgiem cipariem. Vajag to, kas pasažieru pusē.
Kā arī viens glups jautājums, nopirku T10 krāsainas spuldzes priekš gabarītiem, noņēmos līdz pirksti jau nejūtīgi pie -20 un tā arī neatradu kā tikt klāt tai spuldzei.. tak nebūs lukturis jāņem ārā!?
un vēl viens tikpat gudrs jautājums.. klimata kontroles regulētājiem (tiem apaļajiem panelī) arī izdegušas lampiņas, lai nomainīt jārauj nost tie grozāmie vai tas no otras puses darāms?
|
Wed Feb 15, 2012 2:15 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
 Re: SLIEKSNIS
lazyeye rakstīja:Hey, gribu vēlreiz pacelt jautājumu par slieksni (plastmasas uzliku) Tā kā pavasaris jūtu, ka tuvojas, gribu savu puķi savest kārtībā.. Vai kāda, ir un vai varam saorganizēt Rīgā->Madona posmā par saprātīgiem cipariem. Vajag to, kas pasažieru pusē.
Kā arī viens glups jautājums, nopirku T10 krāsainas spuldzes priekš gabarītiem, noņēmos līdz pirksti jau nejūtīgi pie -20 un tā arī neatradu kā tikt klāt tai spuldzei.. tak nebūs lukturis jāņem ārā!?
un vēl viens tikpat gudrs jautājums.. klimata kontroles regulētājiem (tiem apaļajiem panelī) arī izdegušas lampiņas, lai nomainīt jārauj nost tie grozāmie vai tas no otras puses darāms?
gabarītus lai nomainītu nav likturis jāņem ārā,bet atceries,ka tur nav parastās spuldzītes,tur tev stāv halogēnās spuldzītes kurām cokoliņš ir savādāks nekā paraistai spuldzei-kājiņas ir nobīdītas.
regulatoriem spudzītes manās no otras puses-jāizjauc visa viduskonsole,lai to regulatoru bloku dabūtu ārā un arī tur ir diezgan specifiskas spuldzītes kuras DUS nenopirksi.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Feb 15, 2012 3:08 pm |
|
 |
lazyeye
1999 Alfa-Romeo 156
|
nu ka šādi te tā spuldze izskatās.. bija teikts, ka derot 156.. cerams!
bet kā ar to ielikšanu. Ir 2 vāciņi lukturim, tuvajām, un tālajām, gabarīts sanāk taisni pa vidu un man nekādi nesanāca tikt līdz viņam..
regulatori laikam tā arī paliks izdeguši  vismaz salona apgaismojumu, lai nomainītu jumts nav jānoņem?
|
Wed Feb 15, 2012 3:57 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
man šķiet, ka tā ir nummura apgaismojuma spuldze
gabarītlampa ir šāda, apmainīt var caur vāciņu tuvāk auto centram.
|
Wed Feb 15, 2012 4:16 pm |
|
 |
marciss
Pievienojies: 09 Jun 2011
Komentāri: 432
Atrašanās vieta: Capital
|
vilsons rakstīja:jāizjauc visa viduskonsole,lai to regulatoru bloku dabūtu ārā un arī tur ir diezgan specifiskas spuldzītes kuras DUS nenopirksi.
Iebraucu LatvijasNafta DUS, tur bija, ~0.20ls maksāja
|
Wed Feb 15, 2012 5:02 pm |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
marciss rakstīja:vilsons rakstīja:jāizjauc visa viduskonsole,lai to regulatoru bloku dabūtu ārā un arī tur ir diezgan specifiskas spuldzītes kuras DUS nenopirksi.
Iebraucu LatvijasNafta DUS, tur bija, ~0.20ls maksāja 
spulzīte ar visu plastmasas cokoliņu?
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
|
Wed Feb 15, 2012 5:06 pm |
|
 |
lazyeye
1999 Alfa-Romeo 156
|
[quote="MartinsT"]man šķiet, ka tā ir nummura apgaismojuma spuldze
nu man viņa liekas tāda dīvaini savādāka, bet nu vai tad numura apgaismojumam krāsainas kāds liktu?!
|
Wed Feb 15, 2012 7:45 pm |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
[quote="lazyeye"] MartinsT rakstīja:man šķiet, ka tā ir nummura apgaismojuma spuldze
nu man viņa liekas tāda dīvaini savādāka, bet nu vai tad numura apgaismojumam krāsainas kāds liktu?!
gabarītu spuldzītes priekšējos lukturos ir tādas,kā MartinsT norādītā bilde
|
Wed Feb 15, 2012 7:50 pm |
|
 |
lazyeye
1999 Alfa-Romeo 156
|
[Front Park Light] - zem šāda nosaukuma viņas tirgojās..
Ligzda ir - T10 (W5W)
google ierakstīju [t10 w5w bulb front park light] - tādas vien atrada!!! varbūt der tajā pat ligzdā.. mēģināšu iedabūt, ja izdosies ieraudzīt kur
|
Wed Feb 15, 2012 8:01 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
lazyeye rakstīja:varbūt der tajā pat ligzdā.. mēģināšu iedabūt, ja izdosies ieraudzīt kur 
agha, mauc tik ieksa... varbut der... pilnigi savadaka spuldze
|
Wed Feb 15, 2012 8:10 pm |
|
 |
vilsons
2012 Alfa-Romeo MITO
|
lazyeye rakstīja:[Front Park Light] - zem šāda nosaukuma viņas tirgojās..
Ligzda ir - T10 (W5W)
google ierakstīju [t10 w5w bulb front park light] - tādas vien atrada!!! varbūt der tajā pat ligzdā.. mēģināšu iedabūt, ja izdosies ieraudzīt kur 
Alfa Romeo156 priekšējo lukturu gaarītu spulzītes ir šādas:
|
Wed Feb 15, 2012 8:12 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
lazyeye rakstīja:nu man viņa liekas tāda dīvaini savādāka, bet nu vai tad numura apgaismojumam krāsainas kāds liktu?!
man jau liekas, ka arī gabarītos neviens krāsainas spuldzītes neliktu
|
Wed Feb 15, 2012 9:13 pm |
|
 |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
tagad arī zinu kādas jābūt.
uz fikso pirku nepamanīju atšķirību. A 5w tie pipuki ir taisni viens pret otru.
Priekš 156 kā Vilsona bildē- zem grādiem.
Nu vo, steidzos ļoti, iedabūju iekšā, viss spīd, bet kā es dabūšu ārā, nezinu
|
Wed Feb 15, 2012 9:19 pm |
|
 |
|