|
3 lapa no 4 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
gribēju teikt ka uzrakstiet privātu ziņojumu.Piem.164 plaukta priekšējā bukse maksāja 3 ls,un nedomāju ka tādas lietas ir prātīgi restaurēt.
|
Tue Sep 05, 2006 5:52 pm |
|
 |
picaSSo
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 244
Atrašanās vieta: Rīga
|
picaSSo rakstīja:elbee rakstīja:MF rakstīja:Protams ka tās cenas bija apakšējiem lodbalstiem.
Augšā - plaukti. Pirms diviem gadiem pirku pa 20 Ls gabalā. tagad kaut kādi 56 Ls vai? Ja restaurē, tad izmaksas ~ 40 Ls.
man palicis atminja, ka kaareiz apaksheejos lodbalstus vareeja restaureet, jo tie bija chuguna plauktos, bet augsheejie plaukti aluminija, tapec restaureet nevareeja, bet varbuut arii otradaak. sen tas bija, kad ar 156 braucu 
uguna plauktus nevar restaurēt jo var rasties mikroplaisas un lielas ziepes, bet augšējos tieši var restaurēt. Es nesen šo procedūru paveicu gan ar augšējiem, gan ar apakšējiem 
Jaa un aizmirsi, ka garantija 20 000 km
|
Tue Sep 05, 2006 9:13 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Paaaldies par izsmeloso info. Un bildem
|
Tue Sep 05, 2006 10:11 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
 par 156
augšējais plaukts koplektā ar šaru maksā ap 45 ls(protams jauns ar garantiju un normāla firma)
|
Wed Sep 06, 2006 12:33 pm |
|
 |
PP
Member of

Pievienojies: 14 Jul 2006
Komentāri: 109
2006 Alfa-Romeo 159
|
šitos arī esmu mainījis. tikai, cik atminos, tad toreiz auto-it gribēja izplēst kkādu 180 ls par gab. tad citā vietā pa apt 120. un darbs par abu nomaiņu bija apt 25 ls. toreiz teica, ka nē nekādi nevarot restaurēt un kaut nošaujies bet nē. tipa vēlāk laikam kko ir izfiškojuši un laikam tomēr var, bet ej nu sazin.
|
Thu Sep 07, 2006 12:57 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
 Re: Kas ir lodbalsts
Sogjis rakstīja:Sodien izgaju tehabsmotr ar vieninieku pie laba priekseja lodbalsta. Ejot uz beigam. Tad luk ari jautajums, kas tas ira? Cik maksa? Zinu, ka pie lielakiem atrumiem alfai paradijusies tendence iet off roadaa.
a man 2-nieku ielika, uz vieninieku nekoljijaas. tushaka gan man ar nebija  bet vispaar taa tehapskate ir sviets. prieksheejie lodbalsti ir vieniigais, ko vinji vispar var nodiagnosticeet, jo pakaljtiltu, redz, vinji nabadzinji nevarot izkratiit, taapeec iztiek vizualu apskati, kaut gan kaareiz pakaljaa kada bukse, manuprat, ir sakusi bunkshkjeet drusku par skalju. karoche "urodi s opeljami"
un deelj ta suuda lodbalsta, kursh iespeejams tiesham mazliet kustas, un kuru es sha ka taa kaadaa naakamajaa plaanotaja servisa apmekleejuma buutu nomainiijis tikliidz vinjsh saaktu izdot kaadas juutamas paziimes, man tagad jaaziedo diena servisaa + veelreiz jabrauc staaveet TA rindaas.
nu lab, uzmainiis ta vismaz bremzhu diskus pie viena, kuri peec apvirposhanas saaka mest gandriiz uzreiz. starp citu, to vinji ar nevar nodiagnosticeet.
|
Thu Sep 07, 2006 1:14 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
 Re: Kas ir lodbalsts
elbee rakstīja:................... karoche "urodi s opeljami"
Kas veel interesantaak, dazas TA ir ljoti kreativas un izdoma viskaut ko lai tik pachakaretos.... Vienam pazinjam tika parbauditi logu brizgoviki (tobish shkjidruma shpricetaji uz loga), kas taja bridi nezinamu iemeslu delj neko neshpriceja....un tika nopelniita attieciga iezime protokolaa....secinajums nevajag braukt uz TA staciju ieksh Tukums...
Un varbut vajadzetu parbaudit ari piemeram tepikjishu mitruma absorcijas speju, vai piemeram magja max. jaudu..., vai ari piemeram vai bagaznieka un bardachoka apgaismojums darbojaas, ja jau tas tur ir paredzets.....
|
Thu Sep 07, 2006 1:28 pm |
|
 |
Lauris
Viesis
|
PP rakstīja:šitos arī esmu mainījis. tikai, cik atminos, tad toreiz auto-it gribēja izplēst kkādu 180 ls par gab. tad citā vietā pa apt 120. un darbs par abu nomaiņu bija apt 25 ls. toreiz teica, ka nē nekādi nevarot restaurēt un kaut nošaujies bet nē. tipa vēlāk laikam kko ir izfiškojuši un laikam tomēr var, bet ej nu sazin.
Šitie, par ko te ir runa, ir apakšējie plaukti. Nu un ko lai dara ka OR plauktiem ir tāda cena  Nu un ja klients saka ka ir par dārgu tad iet vaļā arī citi piedāvājumi - protams ja kl. to vēlās
|
Thu Sep 07, 2006 2:04 pm |
|
 |
Lauris
Viesis
|
Nu man arī kādreiz bija 147. Nomainīju augšējo lodbalstu - kreiso. Otrā dienā uz tehnisko - "vass jau tākā būtu OK, bet jums tas kr. augš. plaukts tāds ļoti kustīgs", man paveicās ka līdzi bija izdruka.
Viņi tur vispār neko neruļī, ja mīksts tad "2", bet tehnisko zināšanu nu nekādu
|
Thu Sep 07, 2006 2:10 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Lauris rakstīja:Nu man arī kādreiz bija 147. Nomainīju augšējo lodbalstu - kreiso. Otrā dienā uz tehnisko - "vass jau tākā būtu OK, bet jums tas kr. augš. plaukts tāds ļoti kustīgs", man paveicās ka līdzi bija izdruka.
Viņi tur vispār neko neruļī, ja mīksts tad "2", bet tehnisko zināšanu nu nekādu 
bet tomeer interesanti buutu zinat, kaadeelj vinji vienmeer tik skrupulozi pie  tieshi apaksheejiem lodbalstiem. nu taa, ka tikko mashiina pacelta, taa uzreiz roku klaat un tik kratiit. vai tiesham lodbalsta kustiigums ir satiksmes droshiibas pamatu pamats? naakamreiz parunashu par to, shoreiz gaajiens ar tushaku bija mani izniicijaais jau pasha startaa
|
Thu Sep 07, 2006 2:18 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
un ja grīdā ir izpuvis neliels caurums, tas drošību protams sagrauj līdz zemei, bet iztecējuši amīši ir pilnīgi OK.....
ja gadās uz kāda jauniņā trāpīt, tad vispabā ir p****, iepriekšējam auto vīriņš mēģināja iestāstīt, ka pakaļbremžu spēka vienādotājs (vai kas tamlīdzīgs) nekustoties, pagāju apakšā un izrādijās, ka šis mēģina kustināt tā sūda to daļu, kas pie bundžas piemetināta.....un pats dīvainākās, ka šis vēl tiepās....
bet nu tā kā tas ir 1x gadā, tad mani tas nesatrauc
|
Thu Sep 07, 2006 2:33 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Man 155tai, tikko biju atdzinis no DE un gāju apskati, ierakstija 2 pa lodbalstu. Neraugoties uz to, ka atboiņiki pakaļējās atsperēs nokrituši, pie pakaļējā riteņa bija bremžu šķidruma noplūde, un priekšējie sailentbloki bunkšķēja.
Šogad beidzot pamanīja tos demferus pakaļējās atsperēs + vēl protams - lodbalsts  . Ok, lodbalstu nomainījām pret restaurētu, demferus no atsperēm izvilkām - viņu tur vairs nav, bremžu šķidruma noplūde bija neizskaidrojamā veidā pārgājusi pati no sevis  viss sauss tai savienojuma vietā, kur iepriekš sulojās.
Un viss kārtībā!
Secinājums? TUV iestādes zināšanas par itāļu auto aprobežojas ar rūsu un lodbalstiem. Un tā kā itāļu auto vairs nerūsē - atliek tikai pēdējie.
_________________ @Scmic
|
Thu Sep 07, 2006 3:51 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
Lodbalstu restaurācija, atsauksmes, ir vērts, nav, kāda pieredze, vajadzētu atjaunot info!
|
Mon Nov 01, 2010 11:14 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Gunča rakstīja:Lodbalstu restaurācija, atsauksmes, ir vērts, nav, kāda pieredze, vajadzētu atjaunot info! 
sen, sen atpakaļ lodbalstu restaurēju iepriekšējai 155.
To darīju Rūjienas ielā diennakts servī. Tie specializējas uz lodbalstiem un elektrību.
Bija lēti un ar garantiju.
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Nov 02, 2010 9:26 am |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
|
Wed Nov 03, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 11:37 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
3 lapa no 4 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|