Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
155 1.8TS sajugs
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jaunu 155 jau muusdienaas vairs nedabuusi, bet vecaam visaam kaadaa briidii buus jaamaina sajuuga darba cilindrs, izdilis gultnis, disks... Wink

njemot veeraa, cik ljoti ir jaapuulaas lai pie sajuuga tiktu klaat, vienmeer esmu rekomendeejis gadiijumaa, ja kaarba ir nost, nomainiit tur visu, ko vien var, visu sajuuga komplektu, visas bliives. un liekot kopaa jau it kaa redz, ja cilindriits ir kujovijs, tad to ar var nesaapiigi nomainiit. kaut gan tas ir suuds, to jebkuraa briidii var nomainiit 30 min laikaa.

un galu galaa var braukt bez sajuuga Wink ne ilgi un ne izteikti agresiivi, bet pa shoseju no smiltenes liidz riigai jau var tikt mieriigi, ja nu kas atgadaas. taa ka nav ko daudz beedaat Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
jaunu 155 jau muusdienaas vairs nedabuusi, bet vecaam visaam kaadaa briidii buus jaamaina sajuuga darba cilindrs, izdilis gultnis, disks... Wink

Nebaidi...
Savulaik pie krustojuma man ar krakšķi izbeidzās sajugs, ko pēc tam saremontēja nomainot kurvi un disku, bet par iemeslu man nosauca "salūzusi dakša,kas samaitāja disku un kurvi" dakšu esot sametinājuši, jo jaunu tobrīd ātrumā nevarēja dabūt.
Tā arī vēljoprojām neesmu izpratis,kas ir "dakša".
Gar cilindriem nevien vēl nekad grābstījies nav, vismaz cik man tas zināms. Ja nu vienīgi dakša ir cilindra elements.
(esmu nobraucis 200kkm)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dakša, iespējams, ir ar diviem zariem, un tā spiež uz izspiedējgultni.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man kad sajūgs gāja uz beigām, to varēja gan just, gan dzirdēt (izspiežot sajūgu bija dzirdama tāda kā sīkšana) pa taisno svoim hodom uz garāžu nu i... tā tika palaista garām sezonas atklāšana shura
Gumijas tam cilindram tur pāris latus maksāja + vēl tās nedaudz ginekoloģiskās plaķenes lai to dabū ārā... atgaisošana aižņēma vairāk laika nekā to gumiju nomaiņa.
Dabīgi, ka elbee ir taisnība par to, ka ja ātrumkārba ir nost, tad tur jāmaina viss iespējamais... tā lai šajā dzīvē tur vairāk nebūtu jālien  Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs turpinajums piedzivojumiem 
jeb- kaa man paveicies ar auto!  Laughing
saneemu 4dien mashiinu no remonta. laimigs novizinajos apaljus 40km. lidz nakamajam brinumam.
5dien, kad esmu sakravajis mantinas un pielaizhu auto lai dotos uz ilgi gaidiitajam sporta speeleem... pazuud robi. pat no vietas nepaspeeju izkusteeties. zvans meistaram, pats skrienu pec cita auto. manas dusmas var iedomaties. 7dien no rita esmu atpakal es un ari meistars klat- kjega nomaukusies. arii ta man jaamaina. tiesa- lai vismaz auto kustas, tika uzlikta vietaa un sapiita ar vadiniem- zhigulju tipa remonts.

nez.. tai alfai veel daudz ir ko mainiit?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs ko vel var 155 nomainit 
pakaļējā tilta remkomplekts
imobilaizers
ģenģers
reika
termostats
lambda
logu tiritaja mehanisms
gaisa meritajs
roķenes troses
divainais gļuks, kad raustās dzinējs un deg lampiņa...
ķēdes spriegošana
sveču maiņa

turpināt?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: ko vel var 155 nomainit 
smic rakstīja:
pakaļējā tilta remkomplekts
imobilaizers
ģenģers
reika
termostats
lambda
logu tiritaja mehanisms
gaisa meritajs
roķenes troses
divainais gļuks, kad raustās dzinējs un deg lampiņa...
ķēdes spriegošana
sveču maiņa

turpināt?

no viena gala kjershos klaat...  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Var nomainīt arī visu pārējo, kas tajā auto atlicis, bet vai ir jēga?
Tikai, tad, ja sajūsma un nebeidzamā mīla pret konkrēto auto ir nežēlīgi stipra.  shura Ja godīgi, es Tev ieteiktu to auto pārdot, atdot šrotā vai vienkārši TIKTI NO VIŅA VAĻĀ!! Konkrētais eksemplārs neizklausās pēc īpaši kopta auto. Man ar līdzīgu bija darīšana (tā gan bija mazda). Nu, riktīgākā bēdu ieleja - bira viss pēc kārtas, izņemot dzinēju. Vienvārdsakot, tagad skatoties atpakaļ, liekas, ka biju totāls lohs, jo jaunības stulbumā nomainīju un pāmetināju pusi auto, bet "prieki" jau nebeidzās..  shura Tomēr veiksmīgi sanāca to auto nogrūst vienam tikpat fanātiskam džekam, kurš samīlējās auto kā tādā, nevis tehniskajā pusē... Gan manā, gan Tavā gadījumā ir baigās līdzības - paši auto kopumā bija salīdzinoši labi, pat uzticami, diemžēl nojāti līdz kliņķim.  Un tad tā ir bēdu ieleja bez cerībām uz gaišu nākotni. Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
taa jau ir. s;udinaajums jau staav. pamazaam jaameegjina notirgot. slinkums tik bildi taisiit. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:
taa jau ir. s;udinaajums jau staav. pamazaam jaameegjina notirgot. slinkums tik bildi taisiit. Smile

Ar to gan nepaslinko! Pieredze rāda, ka pat ar bildi atsaucība var būt tuvu nullei, bet bez bildes var pat netērēt laiku sludinājuma likšanai. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Savu notirgoju bez bildes! Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
Savu notirgoju bez bildes! Wink

...a pa kādu cenu... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
liidz shim man piedaavaats mainiit pret Seat Toledo!  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:
liidz shim man piedaavaats mainiit pret Seat Toledo!  Laughing

Pie mana darba viens tāds bez maksas dabonams.

Šķiries no šitās un paņem citu 155.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
iznjemot to, ka idiots remontee tai mashiinai sajuugu, vinjai ir veel kaada probleema? Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration