Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
jaunu 155 jau muusdienaas vairs nedabuusi, bet vecaam visaam kaadaa briidii buus jaamaina sajuuga darba cilindrs, izdilis gultnis, disks...
njemot veeraa, cik ljoti ir jaapuulaas lai pie sajuuga tiktu klaat, vienmeer esmu rekomendeejis gadiijumaa, ja kaarba ir nost, nomainiit tur visu, ko vien var, visu sajuuga komplektu, visas bliives. un liekot kopaa jau it kaa redz, ja cilindriits ir kujovijs, tad to ar var nesaapiigi nomainiit. kaut gan tas ir suuds, to jebkuraa briidii var nomainiit 30 min laikaa.
un galu galaa var braukt bez sajuuga  ne ilgi un ne izteikti agresiivi, bet pa shoseju no smiltenes liidz riigai jau var tikt mieriigi, ja nu kas atgadaas. taa ka nav ko daudz beedaat
|
Fri Aug 08, 2008 2:29 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
elbee rakstīja:jaunu 155 jau muusdienaas vairs nedabuusi, bet vecaam visaam kaadaa briidii buus jaamaina sajuuga darba cilindrs, izdilis gultnis, disks...
Nebaidi...
Savulaik pie krustojuma man ar krakšķi izbeidzās sajugs, ko pēc tam saremontēja nomainot kurvi un disku, bet par iemeslu man nosauca "salūzusi dakša,kas samaitāja disku un kurvi" dakšu esot sametinājuši, jo jaunu tobrīd ātrumā nevarēja dabūt.
Tā arī vēljoprojām neesmu izpratis,kas ir "dakša".
Gar cilindriem nevien vēl nekad grābstījies nav, vismaz cik man tas zināms. Ja nu vienīgi dakša ir cilindra elements.
(esmu nobraucis 200kkm)
|
Fri Aug 08, 2008 3:25 pm |
|
 |
PITJONS
Pievienojies: 14 Aug 2007
Komentāri: 592
Atrašanās vieta: visur
2005 Alfa-Romeo 156SW
|
dakša, iespējams, ir ar diviem zariem, un tā spiež uz izspiedējgultni.
|
Fri Aug 08, 2008 3:29 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
man kad sajūgs gāja uz beigām, to varēja gan just, gan dzirdēt (izspiežot sajūgu bija dzirdama tāda kā sīkšana) pa taisno svoim hodom uz garāžu nu i... tā tika palaista garām sezonas atklāšana
Gumijas tam cilindram tur pāris latus maksāja + vēl tās nedaudz ginekoloģiskās plaķenes lai to dabū ārā... atgaisošana aižņēma vairāk laika nekā to gumiju nomaiņa.
Dabīgi, ka elbee ir taisnība par to, ka ja ātrumkārba ir nost, tad tur jāmaina viss iespējamais... tā lai šajā dzīvē tur vairāk nebūtu jālien
|
Fri Aug 08, 2008 4:43 pm |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
Atrašanās vieta: Rīga
2000 Alfa-Romeo 166
|
 turpinajums piedzivojumiem
jeb- kaa man paveicies ar auto!
saneemu 4dien mashiinu no remonta. laimigs novizinajos apaljus 40km. lidz nakamajam brinumam.
5dien, kad esmu sakravajis mantinas un pielaizhu auto lai dotos uz ilgi gaidiitajam sporta speeleem... pazuud robi. pat no vietas nepaspeeju izkusteeties. zvans meistaram, pats skrienu pec cita auto. manas dusmas var iedomaties. 7dien no rita esmu atpakal es un ari meistars klat- kjega nomaukusies. arii ta man jaamaina. tiesa- lai vismaz auto kustas, tika uzlikta vietaa un sapiita ar vadiniem- zhigulju tipa remonts.
nez.. tai alfai veel daudz ir ko mainiit?
Tue Aug 12, 2008 4:38 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
 ko vel var 155 nomainit
pakaļējā tilta remkomplekts
imobilaizers
ģenģers
reika
termostats
lambda
logu tiritaja mehanisms
gaisa meritajs
roķenes troses
divainais gļuks, kad raustās dzinējs un deg lampiņa...
ķēdes spriegošana
sveču maiņa
turpināt?
|
Tue Aug 12, 2008 5:08 pm |
|
 |
Jancix
2000 Alfa-Romeo 166
|
 Re: ko vel var 155 nomainit
smic rakstīja:pakaļējā tilta remkomplekts
imobilaizers
ģenģers
reika
termostats
lambda
logu tiritaja mehanisms
gaisa meritajs
roķenes troses
divainais gļuks, kad raustās dzinējs un deg lampiņa...
ķēdes spriegošana
sveču maiņa
turpināt?
no viena gala kjershos klaat...
Tue Aug 12, 2008 5:47 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Var nomainīt arī visu pārējo, kas tajā auto atlicis, bet vai ir jēga?
Tikai, tad, ja sajūsma un nebeidzamā mīla pret konkrēto auto ir nežēlīgi stipra.  Ja godīgi, es Tev ieteiktu to auto pārdot, atdot šrotā vai vienkārši TIKTI NO VIŅA VAĻĀ!! Konkrētais eksemplārs neizklausās pēc īpaši kopta auto. Man ar līdzīgu bija darīšana (tā gan bija mazda). Nu, riktīgākā bēdu ieleja - bira viss pēc kārtas, izņemot dzinēju. Vienvārdsakot, tagad skatoties atpakaļ, liekas, ka biju totāls lohs, jo jaunības stulbumā nomainīju un pāmetināju pusi auto, bet "prieki" jau nebeidzās..  Tomēr veiksmīgi sanāca to auto nogrūst vienam tikpat fanātiskam džekam, kurš samīlējās auto kā tādā, nevis tehniskajā pusē... Gan manā, gan Tavā gadījumā ir baigās līdzības - paši auto kopumā bija salīdzinoši labi, pat uzticami, diemžēl nojāti līdz kliņķim. Un tad tā ir bēdu ieleja bez cerībām uz gaišu nākotni.
|
Tue Aug 12, 2008 6:48 pm |
|
 |
Jancix
2000 Alfa-Romeo 166
|
taa jau ir. s;udinaajums jau staav. pamazaam jaameegjina notirgot. slinkums tik bildi taisiit.
Tue Aug 12, 2008 6:51 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Jancix rakstīja:taa jau ir. s;udinaajums jau staav. pamazaam jaameegjina notirgot. slinkums tik bildi taisiit. 
Ar to gan nepaslinko! Pieredze rāda, ka pat ar bildi atsaucība var būt tuvu nullei, bet bez bildes var pat netērēt laiku sludinājuma likšanai.
|
Tue Aug 12, 2008 6:58 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Savu notirgoju bez bildes!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Aug 12, 2008 7:15 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
Hindo rakstīja:Savu notirgoju bez bildes! 
...a pa kādu cenu...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Aug 12, 2008 7:17 pm |
|
 |
Jancix
2000 Alfa-Romeo 166
|
liidz shim man piedaavaats mainiit pret Seat Toledo!
Tue Aug 12, 2008 7:46 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Jancix rakstīja:liidz shim man piedaavaats mainiit pret Seat Toledo! 
Pie mana darba viens tāds bez maksas dabonams.
Šķiries no šitās un paņem citu 155.
|
Tue Aug 12, 2008 8:57 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
iznjemot to, ka idiots remontee tai mashiinai sajuugu, vinjai ir veel kaada probleema?
|
Tue Aug 12, 2008 9:02 pm |
|
 |
|