Autors |
Ziņojums |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
 147-tai pagrieziens
Man reiz ielika 1 punktu, par to, ka atrodoties priekšējā LABAJĀ stūrī (~ 1 m no mašīnas) TA  nevarēja saskatīt vai KREISAIS pagrieziens darbojas. Skatu aizsedza asimetriski novietotais nummura zīmes paliknis.
Uz maniem iebildumiem, ka tas ir oriģinālais paliktnis un tā mašīna ir ražota EU un ir izgājusi visus iespējamos saksaņojumus lai to droši un legāli varētu ekspluatēt visā EU teritorijā, tai skaitā mūsu republikā, komentāri nesekoja. Arī uz piebildi, ka ja rādu kreiso pagriezienu, tad labajā pusē sošajiem tas verētu būt vieladzīgs signāls, sekoja atbilde - a ES neredzu, un tāpēc tev pierakstam 1 punktu.
Godīgi sakot nebija ne laika ne spēka  , bet vajadzēja to
|
Wed Feb 27, 2008 6:55 pm |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Aivars rakstīja:Vilks rakstīja:
2) Pagriezienu lapmas parāk blāvas (tipa zaudējušas spožumu, līdz ar to nevarot ieskaitīt)
Šis gan varētu būt pamatots, jo tiešām tām dzeltenajām spuldzēm, kas iekš priekšējiem pavarotņikiem, laka mēdz ar laiku nobirt un tad tur tāds mirgojošs gabarīts vien sanāk.
Bla bla bla.... ja nav ar ko nomērīt gaismas kelvinus, vai kadas tur tās mērvienības bija, tad nav ko pie  ka pārāk blāvas vai nedzeltenas, jo ACUMĒRS IR SŪDAMĒRS (c)džeriņš(ja nemaldos)
Kā tu vari likt kaut ko mainīt, ja nevari to ar kaut kādiem standartiem un mērījumiem pierādīt ???
|
Wed Feb 27, 2008 6:58 pm |
|
 |
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Man arī vienmēr pajautā ieslēgt stāvgaismas vienalga vai vienā pusē vaiabās, bet izņemot atslēgu!!!tā kā man kopš 93.. gada tikai Fiat un tagad Alfa, tad es māceju iespēgt un neapjuku!!!
fiška tāda: lai apstājoties šosejas malā tu vari ieslēgr gabarītus un pats aiziet pačurāt, vai pasēņot  bet Atslēgas Aizdedzē pēc CSN vispār nevar atstāt pametot auto!!!
pirms pametat auto, pārliecinieties, ka tas neizkustēsies un ka to nevarēs lietot bez jūsu ziņas!!!
un tas ar to kauliņu ir forši izdomāts  es šad tad lietoju kad eju sēņot pa nakti  labākais sēņu laiks un konkurentu nav
|
Wed Feb 27, 2008 8:05 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Bet īstenībā tai protokolā ir vairāki apstrīdami jautajumi:
Neprast ieslēgt nenozīmē tehnisku kļūmi, kas padara neispējamu ieslēgt stāvgaismas.
Pagriezienu rādīaju dzeltenumam ir jāatbilst noteiktai krāsu temperatūŗai (ko var samērīt ar speciālu verķi) - lai mēra ar to aparātu, nevis ar aci...
Par zemu noregulēts lukturis nedrīkst būt šķērslis skates iziešanai, jo nežilbina pretīmbraucēju...
Tagad nevar iziet skati arī, ja nestrādā logu pacēlāji, jo ta agrāk slēpa tonētos stiklus - nolaida un teica, ka nestrādā, lai nevar samērī stiklu gaismas caurlaidību. Tagad ja mehānismam kirdik, bet stikls ok - vienalga esi sliktais...
_________________ in Busso we trust...
|
Wed Feb 27, 2008 8:15 pm |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
|
Wed Feb 27, 2008 8:31 pm |
|
 |
supinator
Pievienojies: 27 Apr 2007
Komentāri: 157
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
Tā itāļu fiška ar gabarītiem jau bija 1983g.UNO,pēc tā 91g. CROMA un nevienā TA uz nav pievērsta uzmaniba.Pirms jaungada gāju TA ar ALFU ar bez problēmām,tikai 1 punkts par pakaļējajiem pagriezienim.{sārti mirgoja,lampām laka nobirusi,nomainīju ir OK.}Alfai pat nēsu skatījies vai tie gabarīti strādā,r't būs jāpamēģina.  :
|
Wed Feb 27, 2008 11:25 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
palaidniex rakstīja:
Par zemu noregulēts lukturis nedrīkst būt šķērslis skates iziešanai, jo nežilbina pretīmbraucēju...
Izdrāzīs tā nemetās. Un preizi darīs. Lukturiem jābūt pareiziem.
|
Wed Feb 27, 2008 11:36 pm |
|
 |
supinator
|
NIKSONS rakstīja:palaidniex rakstīja:
Uguņim jābūt normālim,a to gājēju atstarotājs nepaglābs,naspiedīsi vē kā mušu!!!!
|
Thu Feb 28, 2008 12:19 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
NIKSONS rakstīja:palaidniex rakstīja:
tik pat labi lukturi nogriezti uz leju ar augstuma regulatoru un atkal neizlaidīs? tāpēc, ka vadītājs nav uzgriezis atpakaļ...?
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Feb 28, 2008 12:52 am |
|
 |
supinator
|
palaidniex rakstīja:NIKSONS rakstīja:palaidniex rakstīja:
tik pat labi lukturi nogriezti uz leju ar augstuma regulatoru un atkal neizlaidīs? tāpēc, ka vadītājs nav uzgriezis atpakaļ...?
TA jau šad tad pajautā, vai ir lukturu koletors?
|
Thu Feb 28, 2008 1:09 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
palaidniex rakstīja:NIKSONS rakstīja:palaidniex rakstīja:
pieņemu, ka korekti noregulētilukturi pilnīgi nogriezti lejā ietilpst pieļaujamajā koridorā.
man mocim ar piesējās pie tā ka pa zemu.....
|
Thu Feb 28, 2008 9:55 am |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Nja, ar tiem baudītājiem ir kā ar bitēm.
Reiz man ielika divnieku  par to, ka sajūga pedālim bija nokritusi kumijas uzlika,
reiz par to, ka korektors lampām strādā tikai vienai lampai...
Starp citu, abi šie defekti vēljoprojām nav novērsti, jo gumija, kas tika uzstiepta tam pedālim pēc mēneša nokrita atkal.
Un par lampas korektoru sniedzu paskaidrojumu atkārtotajā apskatē, kalampairno tādas mašīnas, kam nav elektriskā korektora, un lampu var koriģēt ar skrūvgrieža palīdzību. To, ka tasmotors tur iekšā ir, un pat dūc, neņēmām vērā, jo augstums bija normas robežās.
Man radagabalam ar smago (7,5t) arī vienīgo divnieku ielika par to, ka lukturi par zemiem. Šis,braucot uz atkārtoto, ielika kravaskastē 4 cementa maisus,untad viss bija kārtībā
Bet šoreiz man gadījās tāds apskatītājs, kas, man līdz šim nezināmu iemeslu vadīts, nepalūdza ieslēgt ne priekšējos, ne aizmugurējos miglas lukturus...
Un nepamanīja, ka nespīd labās puses "sānu" pagriezienrādītājs  un priekšējaisstiklsvienās švīkās, un ka priekšējam lukturim stiklā caurums ar skoču aizlīmēts.
Nez, tas aiz labas sirds, žēluma, slinkuma, vai noguruma?
P.S. Pagriezienrādītājam lampiņu tomēr nomainīju.
|
Thu Feb 28, 2008 12:42 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
KaramBax rakstīja:
Par šo pašu man pērn ielika 2. tad Arī uzzināju, ka ir jāstrādā abiem ""vienādi". Tas ir : vainu strādā abi reizē vai nestrādā neviens
|
Thu Feb 28, 2008 12:46 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Edc rakstīja:KaramBax rakstīja:
Par šo pašu man pērn ielika 2. tad Arī uzzināju, ka ir jāstrādā abiem ""vienādi". Tas ir : vainu strādā abi reizē vai nestrādā neviens 
Idioti kaut kādi!  Kāda starpība, ir tas motors abiem vai nav! Ka tik pareizi rāda!
|
Thu Feb 28, 2008 12:49 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
pareizi ir, atbalstu to chakareeshanu par gaismaam. veel vajag uz celjiem izdziit mobilas paarbaudes. neatbilst gaismas? 200ls sods, TA anuleets!
|
Thu Feb 28, 2008 12:56 pm |
|
 |
|