Man tagad slinkums, bet kadreiz varbut uzrakstisu tadu apjomigaku 156 vs 159. Iznemot dazus vienadus dzinejus tam masinam nav praktiski neka kopiga, atskiras viss, gan brauksana, vadamiba, dinamamika, paterini, gan apkope un remonts. Nu lidzigi ka 155 un 156.
Uzturesanas izmaksas diez gan drosi var reizinat ar divi, kaut vai del degvielas paterina. Un srotos vinas tik tikko sak paradities, attiecigi lietotu detalu ir maz un salidzinot ar 156 dargas.
Tomer, kad paris nedelas ir pabraukts ar forsu 159, atpakal 156 kaut ka isti negribas, un pec 210zs 2.4 dizela ari to 150zs 1.9 isti vairs negribas

Kaut gan racionali pieejot 1.9 8v 120zs ir labaka dzineja izvele 159 gadijuma, ar tadu 2009. gada facelift masinu drusku pabraukaju, ir loti ok, iet pieklajigi un ed ari ta lai attaisnotu pec dizela smirdosas rokas. 2.4 man sobrid videjo rada 12.5/100, kas ir psc, ka GTA
PS: To 2009. gada jau pardevam, bet par ~8k euro drizuma bus pieejams tads pats 2008. gada 1.9 8v vagons, melns, melnu adu, blue&me. Par +/- tadu ciparu vinus varu atvest vel

Ta ari ir cena, ar ko ir jarekinas par normalu facelift 159. Zem 8k euro sanak tikai 200+ km nogajusi pirms facelift eksemplari, vizuali jau neatskiras, bet tehniski uzlabojumu bija loti daudz, kaut vai tas, ka facelift masinas ir gandriz 200kg vieglakas. Es joprojam nesaprotu ka viniem izdevas izkasit tik daudz lieku detalu...
PPS: Pedejo razosanas gadu masinas vienmer ir labakas par pirmajiem modeliem