Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
pārdot AR 166 cd changer
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
kādam iet 166. navi latvijā?

Neesmu pārbaudījis, bet runā, ka nu jau kādu laiku ir pieejama normāla karte un viss strādājot hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
berkut rakstīja:
Man čendžeris un navi izņemts.....166 normāla navigācijas sistēma
 Very Happy
Iz vērts likt iekšaa hammer

Izņemts? vai arī nekad nav bijis?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:

Man navigācija iet ar Nokia X6, nejūtu vajadzību pēc kaut kā vairāk...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biker rakstīja:
alfa166 rakstīja:
InCubA rakstīja:
MartinsT rakstīja:
pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca?  Rolling Eyes

nez..es nopirku bez cd cheindzera...tikai ar radio apnika jau braukaat...

es pirms 3 mēn iepirku ērtu FM transmiteri ar 2 GB atmiņu pa 15 Ls. Tagad vismaz katru jauno dziesmu varu iekačāt un nav jābakstās ar tiem CD, kas man liekas jau ir totāla pagātne. Pirms 2 gadi es ar vēl domāju par čeindžeri, bet nu tagag toč vairs tas nav aktuāli.

ā, un to FMminieku vēl kā parasto USB atmiņu var izmantot, citreiz vispār noder, jo ja nepaņemas ikdienas USB karte līdzi, tad mašīnā viņš vnm mētājas

cik esmu paklausijies tad tas fm transmiters skan loti loti slikti. Tici man cd ar kaut sliktu ierakstu skan miljonsreizes labak. Mans cd chengers skan normali ari ar pasrakstitiem diskiem, pārlec tikai nu loti asas bedres, plus vel Harmans ta jau ir gela.

labi, ok, CD skanēs labāk, bet salīdzinot ar FM radio, skaņa ir praktiski identiska.

Es laikam neesmu tik pacietīgs, lai rakstītu dažus jaunus hītus iekš CD, tāpēc manai būtībai transmiteris ir ļoti ērts, jo dziesmas nāk un iet. Varat uzskatīt mani par dīvaini, bet nu mūzikas super kvalitāte nav manas dzīves svarīgākā lieta mašīnā

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
alfa166 rakstīja:
Biker rakstīja:
alfa166 rakstīja:
InCubA rakstīja:
MartinsT rakstīja:
pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca?  Rolling Eyes

nez..es nopirku bez cd cheindzera...tikai ar radio apnika jau braukaat...

es pirms 3 mēn iepirku ērtu FM transmiteri ar 2 GB atmiņu pa 15 Ls. Tagad vismaz katru jauno dziesmu varu iekačāt un nav jābakstās ar tiem CD, kas man liekas jau ir totāla pagātne. Pirms 2 gadi es ar vēl domāju par čeindžeri, bet nu tagag toč vairs tas nav aktuāli.

ā, un to FMminieku vēl kā parasto USB atmiņu var izmantot, citreiz vispār noder, jo ja nepaņemas ikdienas USB karte līdzi, tad mašīnā viņš vnm mētājas

cik esmu paklausijies tad tas fm transmiters skan loti loti slikti. Tici man cd ar kaut sliktu ierakstu skan miljonsreizes labak. Mans cd chengers skan normali ari ar pasrakstitiem diskiem, pārlec tikai nu loti asas bedres, plus vel Harmans ta jau ir gela.

labi, ok, CD skanēs labāk, bet salīdzinot ar FM radio, skaņa ir praktiski identiska.

šitam arī nepiekrītu, varbut tev ir kads super duper transmiters, bet cik esmu dzirdējis tad skana nav gluzi radio kvalitatē,visiem bijis kautkads fona troksnis.Bet Nu ja tev kvalitate neatskiras, tad jau erti lietot ir 100%

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
dzintis rakstīja:

Neesmu pārbaudījis, bet runā, ka nu jau kādu laiku ir pieejama normāla karte un viss strādājot hmm

KUR???
ŅEMU!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biker rakstīja:
alfa166 rakstīja:

šitam arī nepiekrītu, varbut tev ir kads super duper transmiters, bet cik esmu dzirdējis tad skana nav gluzi radio kvalitatē,visiem bijis kautkads fona troksnis.Bet Nu ja tev kvalitate neatskiras, tad jau erti lietot ir 100%

pat stransmiteris jau nekas dārgs nav, bet tas FM signāla pirmsapstrādes modulis, lai kaut sūdīgs MP3 skanētu kaut īsta radio kvalitātē, maksā baisu $...

ja kvalitāte neatšķirs - tad FM nodulators ir - vej tu gou...
Var jau bū, ka neko kaut mazliet kvalitatīvāku nav dzīvē nācies dzirdēt un nav vienkārši ar ko salīdzināt... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vecajā N78 nokia bija FM raidītājs, izmantoju atvaļinājumos iekš īres auto - bija ok  Rolling Eyes

bet laikam arī man kāds uzkāpis uz ausīm - auto ir standarta akustika un klausos mp3, šai frāzei arī +1  naac

alfa166 rakstīja:
Varat uzskatīt mani par dīvaini, bet nu mūzikas super kvalitāte nav manas dzīves svarīgākā lieta mašīnā

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dazus gadus atpakal tiem transmiteriem bija baisa skanas kvalitate, tagad jau par ls 15 ir dabonams labu labais kura skanas kvalitate ir vienlidziga ar mp3 disku  Rolling Eyes  par fona troksnem runajot ir ta ka vienkarsi ir jaatrod pec iespejas brivaka fm frekvence  Rolling Eyes  parasti kaut kads 88.4 vai tamlidzigi un viss ir ok  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
p.s mana muzikala dzirde ir zem katras kritikas, mani pat pamatskolas muzikas stunda ludz kluset  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
dazus gadus atpakal tiem transmiteriem bija baisa skanas kvalitate, tagad jau par ls 15 ir dabonams labu labais kura skanas kvalitate ir vienlidziga ar mp3 disku  Rolling Eyes  par fona troksnem runajot ir ta ka vienkarsi ir jaatrod pec iespejas brivaka fm frekvence  Rolling Eyes  parasti kaut kads 88.4 vai tamlidzigi un viss ir ok  Rolling Eyes

tāda neliela sīkoņa gan ir dzirdama pa vidu dziesmām, kad ir klusums, tas gan fakts. Very Happy

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration