Autors |
Ziņojums |
dlhawk
Member of

Pievienojies: 04 Jun 2008
Komentāri: 1808
Atrašanās vieta: Rīga
2011 Alfa-Romeo 159 Ti
|
dzintis rakstīja:kādam iet 166. navi latvijā?
Neesmu pārbaudījis, bet runā, ka nu jau kādu laiku ir pieejama normāla karte un viss strādājot
|
Tue Oct 09, 2012 9:29 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
berkut rakstīja:Man čendžeris un navi izņemts.....166 normāla navigācijas sistēma
Iz vērts likt iekšaa 
Izņemts? vai arī nekad nav bijis?
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Tue Oct 09, 2012 10:39 pm |
|
 |
Gunča
Pievienojies: 30 May 2010
Komentāri: 1193
Atrašanās vieta: Preiļi
2001 Alfa-Romeo 166
|
dzintis rakstīja:kādam iet 166. navi latvijā?
Man navigācija iet ar Nokia X6, nejūtu vajadzību pēc kaut kā vairāk...
|
Tue Oct 09, 2012 10:45 pm |
|
 |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
Biker rakstīja:alfa166 rakstīja:InCubA rakstīja:MartinsT rakstīja:pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca? 
nez..es nopirku bez cd cheindzera...tikai ar radio apnika jau braukaat...
es pirms 3 mēn iepirku ērtu FM transmiteri ar 2 GB atmiņu pa 15 Ls. Tagad vismaz katru jauno dziesmu varu iekačāt un nav jābakstās ar tiem CD, kas man liekas jau ir totāla pagātne. Pirms 2 gadi es ar vēl domāju par čeindžeri, bet nu tagag toč vairs tas nav aktuāli.
ā, un to FMminieku vēl kā parasto USB atmiņu var izmantot, citreiz vispār noder, jo ja nepaņemas ikdienas USB karte līdzi, tad mašīnā viņš vnm mētājas
cik esmu paklausijies tad tas fm transmiters skan loti loti slikti. Tici man cd ar kaut sliktu ierakstu skan miljonsreizes labak. Mans cd chengers skan normali ari ar pasrakstitiem diskiem, pārlec tikai nu loti asas bedres, plus vel Harmans ta jau ir gela.
labi, ok, CD skanēs labāk, bet salīdzinot ar FM radio, skaņa ir praktiski identiska.
Es laikam neesmu tik pacietīgs, lai rakstītu dažus jaunus hītus iekš CD, tāpēc manai būtībai transmiteris ir ļoti ērts, jo dziesmas nāk un iet. Varat uzskatīt mani par dīvaini, bet nu mūzikas super kvalitāte nav manas dzīves svarīgākā lieta mašīnā
|
Fri Oct 12, 2012 1:23 am |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
alfa166 rakstīja:Biker rakstīja:alfa166 rakstīja:InCubA rakstīja:MartinsT rakstīja:pag, vai tad 166 tie diskmaiņi nebij baisie mēsli - lasīja tikai orģinālos CD un bedrēs pārleca? 
nez..es nopirku bez cd cheindzera...tikai ar radio apnika jau braukaat...
es pirms 3 mēn iepirku ērtu FM transmiteri ar 2 GB atmiņu pa 15 Ls. Tagad vismaz katru jauno dziesmu varu iekačāt un nav jābakstās ar tiem CD, kas man liekas jau ir totāla pagātne. Pirms 2 gadi es ar vēl domāju par čeindžeri, bet nu tagag toč vairs tas nav aktuāli.
ā, un to FMminieku vēl kā parasto USB atmiņu var izmantot, citreiz vispār noder, jo ja nepaņemas ikdienas USB karte līdzi, tad mašīnā viņš vnm mētājas
cik esmu paklausijies tad tas fm transmiters skan loti loti slikti. Tici man cd ar kaut sliktu ierakstu skan miljonsreizes labak. Mans cd chengers skan normali ari ar pasrakstitiem diskiem, pārlec tikai nu loti asas bedres, plus vel Harmans ta jau ir gela.
labi, ok, CD skanēs labāk, bet salīdzinot ar FM radio, skaņa ir praktiski identiska.
šitam arī nepiekrītu, varbut tev ir kads super duper transmiters, bet cik esmu dzirdējis tad skana nav gluzi radio kvalitatē,visiem bijis kautkads fona troksnis.Bet Nu ja tev kvalitate neatskiras, tad jau erti lietot ir 100%
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Fri Oct 12, 2012 7:33 am |
|
 |
muuris
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
dlhawk rakstīja:dzintis rakstīja:kādam iet 166. navi latvijā?
Neesmu pārbaudījis, bet runā, ka nu jau kādu laiku ir pieejama normāla karte un viss strādājot 
KUR???
ŅEMU!
|
Fri Oct 12, 2012 8:32 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Biker rakstīja:alfa166 rakstīja:
šitam arī nepiekrītu, varbut tev ir kads super duper transmiters, bet cik esmu dzirdējis tad skana nav gluzi radio kvalitatē,visiem bijis kautkads fona troksnis.Bet Nu ja tev kvalitate neatskiras, tad jau erti lietot ir 100%
pat stransmiteris jau nekas dārgs nav, bet tas FM signāla pirmsapstrādes modulis, lai kaut sūdīgs MP3 skanētu kaut īsta radio kvalitātē, maksā baisu $...
ja kvalitāte neatšķirs - tad FM nodulators ir - vej tu gou...
Var jau bū, ka neko kaut mazliet kvalitatīvāku nav dzīvē nācies dzirdēt un nav vienkārši ar ko salīdzināt...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Oct 12, 2012 8:37 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
vecajā N78 nokia bija FM raidītājs, izmantoju atvaļinājumos iekš īres auto - bija ok
bet laikam arī man kāds uzkāpis uz ausīm - auto ir standarta akustika un klausos mp3, šai frāzei arī +1
alfa166 rakstīja:Varat uzskatīt mani par dīvaini, bet nu mūzikas super kvalitāte nav manas dzīves svarīgākā lieta mašīnā
|
Fri Oct 12, 2012 8:57 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
dazus gadus atpakal tiem transmiteriem bija baisa skanas kvalitate, tagad jau par ls 15 ir dabonams labu labais kura skanas kvalitate ir vienlidziga ar mp3 disku  par fona troksnem runajot ir ta ka vienkarsi ir jaatrod pec iespejas brivaka fm frekvence  parasti kaut kads 88.4 vai tamlidzigi un viss ir ok
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Oct 12, 2012 10:14 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
p.s mana muzikala dzirde ir zem katras kritikas, mani pat pamatskolas muzikas stunda ludz kluset
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Oct 12, 2012 10:27 am |
|
 |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
|
Sat Oct 13, 2012 11:34 pm |
|