|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
MartinsT rakstīja:ega rakstīja:un tā kilometrāža ir tāda, kad tuvojas siksnu maiņa, tikai laikam to kilometrāžu labāk ir negaidīt un mainīt siksnas ātrāk... tur palaidniekam varētu būt kāds komentārs 
siksna divlitram ir jāmaina ik pa 3 gadiem vai 100Kkm - kurš nu pienāk ātrāk....tā ka šim auto siksnai jau divreiz jābūt būtu mainītai 
100'000 km? Kur tu tadus ciparus dabuji, visos resursos raksta ik pec 50-60K jamaina
|
Fri Sep 07, 2012 11:10 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
tfu, galvā domāju 60, bet rakstu 100
|
Fri Sep 07, 2012 11:18 am |
|
 |
Addict
Pievienojies: 19 Aug 2012
Komentāri: 8
Atrašanās vieta: Riga
|
KaramBax rakstīja:elbee rakstīja:Addict rakstīja:zinu, ka šeit ir Alfisti ar lielo A
un tāpēc arī cerēju uz atsaucību un
būšu pateicīga par komentāriem - vai cena šķiet atbilstoša, vai ir aizdomas par vāģa tehnisko datu patiesīgumu vai arī vnk trūkst bilžu un t.t.
Lai cik laba ta masina ari nebutu, cena ir 2x par lielu, ja tiesam gribas pardot...
Tas, ja gribas pārdot saprātīgā laika periodā.
Kaķis cik ilgi savu tirgoja, kad viņu no ss (vai kura nu tur sludinājumu dēļa) izbanoja ?
Ja mašīna tiešām ir laba un nav tā, ka pāris nedēļu laikā vajag pārdot, tad labāk ir turēt cenu un nebeigt visiem stāstīt, cik laba tā mašīna ir. Tad pēc kāda gada vai nu izdosies pārdot, vai beidzot saprat, cik laba tā masīna ir un nolemt nepārdot.
Teiksim tā- vajag apdomāt, ja ir noskatīta cita mašīna, tad ar ko tā cita mašīna ir labāka. Tad vajag to "ar ko labāka" pārrēķināt "par cik labāka" (cik būtu gatavs/a maksāt par to labumu), atņemt no tās mašīnas cenas un noskaidrosies vērtība, zem kuras šo mašīnu nav vērts pārdot. Ja par tādu cenu pārdot neizdodas, tad vajag noskaidrot, cik maksātu tās mašīnas labuma ierīkošana šajā mašīnā.
Paldies, komentārs vietā. Manā gadijumā pārdošana ir nepieciešama (krasas dzīvesveida maiņas dēļ), bet ne steidzama - drīzāk tīri emocionāli gribās atdot mazulīti labās rokās, jo pati to vairs neizmantoju (liels suns, 4 bērni un vecmāmiņa ir pārāk liela kompnija tādam auto ).
|
Sat Sep 08, 2012 7:16 pm |
|
 |
Addict
|
elbee rakstīja:Un vel butu labi izvietot pardosanas sludinajumus popularakajas vietas, piemeram, ss.lv, auto24, autoplius. Daudz smukas bildes par launu nenaks, bildes ipasi jauzsver sis masinas labas lietas, drosvien tas, ka vina ir ka jauna, tad var meginat nofocet tuvplana dilstosas salona detalas, kuram butu jabut ka jaunam.
ok, nebiju iedomājusies par tādu tuvplāna nepieciešamības aspektu - es taču znu, ka viņai salons pat vēl pēc ādas smaržo
|
Sat Sep 08, 2012 7:21 pm |
|
 |
Addict
|
Quattordici rakstīja:KaramBax rakstīja:Kaķis cik ilgi savu tirgoja, kad viņu no ss (vai kura nu tur sludinājumu dēļa) izbanoja ?
Ja mašīna tiešām ir laba un nav tā, ka pāris nedēļu laikā vajag pārdot, tad labāk ir turēt cenu un nebeigt visiem stāstīt, cik laba tā mašīna ir. Tad pēc kāda gada vai nu izdosies pārdot, vai beidzot saprat, cik laba tā masīna ir un nolemt nepārdot
mana strateģija ir parasta: ja tu gribi pardot auto virs tirgus vertibas, tam auto ir jabut:
1) glitam un nopuletam (вылизанным как котовы яйца)
2) ar maksimalo komplektaciju (vai loti tuvu tai)
3) bez nekadiem defektiem! I mean it, ne vienai pogai nedrikst but izdilushai, ne viena vieta benkim nav jabut izsedetam utml.
Tad tu lec to cenu, kura tevi apmierina, un gatavojies gaidit to manjaku/autopederastu kursh par tavu dranki tev samaksas. Es gaidiju veselu gadu un sagaidiju! paveicas tadu atrast. Bet gada laika, lai noturet auto augstakmineta stavokli, bija iztereta summa ar tris nullem. kas nozime, ka auto vareja atdot atrak, ar sikiem kasjakiem un atlaidi.
Taka doma pati ko darit es, savukart, teikshu ka Selespeed karba pat Alfistiem rada briesmas, to nopirks tikai nezinatais (un ieberzisies agri vai veli ) labak brauc ar sho Alfu kamer ta tirgus vertiba nebus 1K EUR (lidz lieliem krankiem uz ~100'000 km, vai vel 3-4 gadus), tad atdosi "pa cik panjems" vai uzdavinasi kadam uz varda dienu)
Tas tāds welcome back to reality koments ) kaut arī par draņķi viņu nevar uzskatīt un ne ar kārbu ne kādu citu pogu problēmu nav bijis, ar komplektāciju 2006 gadā tā bij kā bij - man gan šķiet, ka ir viss nepieciešamais, izņemot parkošanās sensorus un sēdekļu memory.... atzīšos bija doma ierīkot tai gāzi un turpināt braukāt no laukiem katru dienu ta kā ar tādu golfiņu....
|
Sat Sep 08, 2012 7:28 pm |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Addict rakstīja:Tas tāds welcome back to reality koments ) kaut arī par draņķi viņu nevar uzskatīt un ne ar kārbu ne kādu citu pogu problēmu nav bijis, ar komplektāciju 2006 gadā tā bij kā bij - man gan šķiet, ka ir viss nepieciešamais, izņemot parkošanās sensorus un sēdekļu memory.... atzīšos bija doma ierīkot tai gāzi un turpināt braukāt no laukiem katru dienu ta kā ar tādu golfiņu....
Tada nu ir mana pieredze ar auto pardoshanu ) "man gan šķiet, ka ir viss nepieciešamais" nav tads arguments, kas palidzes auto pardot. Ir jabut visam iespejamam, ar Navi, Momo adu, apsildi, Bose, lietus sensoru, xenonu utt.
Labi, ta ir lirika. Ja gribi pardot - tad mazga savu bellu un taisi daudz labas bildes, gan no arpuses, gan no iekshpuses
|
Sun Sep 09, 2012 10:02 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Mon Apr 28, 2025 6:35 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
2 lapa no 2 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|