Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Sportwagon dīzelis raustās.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
ja tas bus spararats to neviena diagnostika neparadis Wink  tas ir konstatejams tikai nonemot karbu  Wink

bet pirms ravēt nost kārbu un veikt citas jautras izdarības, pie kompja tak derētu piespraust  Very Happy  vismaz es tā darītu  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
koijotins rakstīja:
ja tas bus spararats to neviena diagnostika neparadis Wink  tas ir konstatejams tikai nonemot karbu  Wink

bet pirms ravēt nost kārbu un veikt citas jautras izdarības, pie kompja tak derētu piespraust  Very Happy  vismaz es tā darītu  Rolling Eyes
bet tapec es jau ieprieks rakstiju ka ar to vajadzetu sakt  Wink bet man baigi liekas ka tur ir luzusas demfera atsperes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Katrā gadījumā man liekas ļoti dīvaini ka tā auto raustīšanas vakar vispār nebija, tik šorīt vienu reizīti sanāca. Ko es gribu ar to teikt? Ļoti reti tas uznāk. Ja būtu spararats, vai tās atsperes vai kā savādak, tad vai tad nebūu vienmēr tā problēma ar raustīšanos?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kalvito rakstīja:
Katrā gadījumā man liekas ļoti dīvaini ka tā auto raustīšanas vakar vispār nebija, tik šorīt vienu reizīti sanāca. Ko es gribu ar to teikt? Ļoti reti tas uznāk. Ja būtu spararats, vai tās atsperes vai kā savādak, tad vai tad nebūu vienmēr tā problēma ar raustīšanos?
raustisanas bridi liekas skanas nav gadijuma ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
Kalvito rakstīja:
raustisanas bridi liekas skanas nav gadijuma ?

Par tām liekām skaņam, khm.. Mašīna tad tā raustās ka panelis dreb takā liekas skaņas ir ĻOTI daudz lai saprastu par kuru tu domā.  bigparty

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Par diagnostiku esmu domājis, bet tas drošvien būs vēlāk. Nezinu vai Liepājā kāds to normāli varētu uztaisīt, tad tik jāšauj uz Rīgu. Tīri domāju varbūt te kāds zin kur meklējama problēma. Tagad vienkārši daudz negribu ieguldīt, ja tas pa lēto novēršams (nu ne 500ls) tad labāk sataišu tagad. Vienkārši LV vēl divus mēnešus esu un tad uz pusgadu prom braucu, atgriežoties atpakaļ arī alfai pievērsīšos pa nopietnam. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kalvito rakstīja:
Par diagnostiku esmu domājis, bet tas drošvien būs vēlāk. Nezinu vai Liepājā kāds to normāli varētu uztaisīt, tad tik jāšauj uz Rīgu. Tīri domāju varbūt te kāds zin kur meklējama problēma. Tagad vienkārši daudz negribu ieguldīt, ja tas pa lēto novēršams (nu ne 500ls) tad labāk sataišu tagad. Vienkārši LV vēl divus mēnešus esu un tad uz pusgadu prom braucu, atgriežoties atpakaļ arī alfai pievērsīšos pa nopietnam. Smile

diagnostika? eļementarna, paņemam vienu no diva veida vadiem (KKL vai ELM327), novelkam FIATECUSCAN free versiju un paskatamies vai nav kļūdas. KKL ir no auģikiem vads, ELM327 nezinu no kā. Abi domāju jābūt katrā nosrmālā servisā. Var jau pirkt, maksā kapeikas, tikai mēnesis jāgaida kamēr šķībači atsūta.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
petjka rakstīja:
Kalvito rakstīja:

diagnostika? eļementarna, paņemam vienu no diva veida vadiem (KKL vai ELM327), novelkam FIATECUSCAN free versiju un paskatamies vai nav kļūdas. KKL ir no auģikiem vads, ELM327 nezinu no kā. Abi domāju jābūt katrā nosrmālā servisā. Var jau pirkt, maksā kapeikas, tikai mēnesis jāgaida kamēr šķībači atsūta.

Nu man ir pieejama TEX diagnostika, ar to arī varētu?
Ar vienu servisu ir līgums, varētu tad sarunāt lai man pārbauda na haļavu.  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
saubos, bet var meginat  Rolling Eyes pag vai ta nebija prieks japaniem  hmm  tad nekas neiznaks  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
saubos, bet var meginat  Rolling Eyes pag vai ta nebija prieks japaniem  hmm  tad nekas neiznaks  Rolling Eyes

Būs jāsazvanas un jāpieripo, mošk viņiem kaut kas ir un sanāks. Bet reāli, ka diagnostika parādīs kādu kļūmi nenozīmīgu un tad šī raustīšanās pavisam izbeigsies ir tik minimāla vai ne?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
spararats Wink  ja nedeg nekādas liekas lampiņas panelī tad datordiagnostika arī neko neuzrādīs  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kā tur ir? varbūt tak ka nedeg, bet kļūda ir tik un tā...
Diagnistika neremontē, diagnostika pasaka kurā mezglā ir šaize- iedod kļūdas kodu. Tad internets/pīpēšana/pieredze/zināšanas kas jāmaina utt utjp

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
petjka rakstīja:
kā tur ir? varbūt tak ka nedeg, bet kļūda ir tik un tā...
Diagnistika neremontē, diagnostika pasaka kurā mezglā ir šaize- iedod kļūdas kodu. Tad internets/pīpēšana/pieredze/zināšanas kas jāmaina utt utjp

Nu tas saprotams.
Nu tad veikšu tuvākā laikā diagnostiku redzēsim ko teiks.  Idea

Bet auto remontu gribās veikt labā servisā, ar garantiju. Labāk maksāju dārgāk, bet lai ir viss kārtībā.
Tapec pie reizes, iesakiet kadu servisu kur tiešām nav jābaidās vest auto.
Vieta un izmaksas vienalga. Smile
Nav bmw vai audī ko remontēt kādā garažā ar cccp instrumentiem.  nono

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par servisiem:
http://www.alfisti.lv/viewforum.php?f=13

palasi, apskaties citu vērtējumu  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
par servisiem:
http://www.alfisti.lv/viewforum.php?f=13

palasi, apskaties citu vērtējumu  naac

Oj, ir ko palasīties.  Rolling Eyes
Bet kaut kā, Arfila iepatikās.  shura

P.S. Vēl kaut kad, kad būšu Rīgā vajadzētu ar kādu tikties kurš te ir pats galva un samaksāt to kluba biedra naudu.  smokin

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration