Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
AR 155 bremžu kluču un disku maiņas manuālis
Esi kādreiz pats mainījis bremžu uzlikas?

80% 80% ( 25 )
16% 16% ( 5 )
Kas tas tāds? 3% 3% ( 1 )

Balsis pavisam : 31
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Darīju gan tā. BET... tas uuuberkrutais līdzeklis ir kaka Smile
Reāli palīdz 2 iespējas:
1. Fairy šķīdums ūdenī + švamme + MOMENTĀ pēc tam ādas kopšanas līdzeklis, kas to ietauko (Fairy ir baigi agresīvs un var sačakarēt to ādu momentā)
2. vislabāk atdot profesionāļiem, lai iztīra. Mana kaktu moika pie mājas to izdarīja par 35Ls (t.sk. virsbūves pulēšana un salona tīrīšana) Smile pāris stundu laikā.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Vilks rakstīja:
Brīvdinās atceroties stāstu par "dēlu, čusku, kolodkām, koku, māju utt" - pavīdēja doma pašam savai 155 to nodarīt, bet nebija ne jausmas kuru bleķi uz kuru pusi jālauž Smile Pārbaudīsim vai Smica kungam var ļaut rakstīt manuāļus Wink

Tikai atceries, ka pakaļējie cilindri ir jāgriež (tm)
Uz kuru pusi? Prasi Palaidniekam!

Palaidniex, pa pulksteni vai pretim!? Smile Vai arii labak nekur neko negriezt!!? Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bez šaubām,  ka ir jāskrūvē
Virziens - skrūvē tad jau redzēs nāk ārā vai iet iekšā
Ir jau labi pašam kat ko padarīt, bet, lai tas nepārvēršas nevajadzīgā laika zudumā un (kas sliktāk) salauztās detaļās, labāk tomēr pirms tam uzzināt kā to dara Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vilks rakstīja:
smic rakstīja:
Vilks rakstīja:
Brīvdinās atceroties stāstu par "dēlu, čusku, kolodkām, koku, māju utt" - pavīdēja doma pašam savai 155 to nodarīt, bet nebija ne jausmas kuru bleķi uz kuru pusi jālauž Smile Pārbaudīsim vai Smica kungam var ļaut rakstīt manuāļus Wink

Tikai atceries, ka pakaļējie cilindri ir jāgriež (tm)
Uz kuru pusi? Prasi Palaidniekam!

Palaidniex, pa pulksteni vai pretim!? Smile Vai arii labak nekur neko negriezt!!? Wink

ja pareizi atceros, tad ir jāskrūvē pa pulksteni, kā iekšā skrūvējot... Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

palidniex, es tachu tev teicu, lai braucot ar Spideru lieto cepuri Rolling Eyes  tu esi palaidniex nevis ogotaajs. tikko iepirks vaagjis ir tev nevis ogotaajaam.

palasi ogas konetus un sapratīsi, ka man vēl nav prāta aptumšums...

jamais tur taču mēģināja savus ādas beņķus pac īztīrīt, kad bija tikko kā iepircis savu 166. sinjoritu... Cool
pašsam gan tas pauris būs apdedzis... Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
stāstu par laiku, kas patērēts uz viena  beņķa tīrīšanu pat es atceros

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jaaaaa. Kad viens benkjis peec ~30 min un, piedodiet, kules putaas ir tiirs, tad saproti, ka atpakaljcelja vairs nav. Tad arii nospriedu, ka variants nr. 2 (automazgaatava) ir daudz izdeviigaaks. Ja nu vieniigi siltaa sveetdienaa nu GALIIGI nav ko dariit Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Jaaaaa. Kad viens benkjis peec ~30 min un, piedodiet, kules putaas ir tiirs, tad saproti, ka atpakaljcelja vairs nav. Tad arii nospriedu, ka variants nr. 2 (automazgaatava) ir daudz izdeviigaaks. Ja nu vieniigi siltaa sveetdienaa nu GALIIGI nav ko dariit Smile

luuk, luuk, un taa ar visu Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ar visu gan ne! Ir dazhas tiiri patiikamas lietas, ko labpraat daru pats, neuzdodot to veikt automazgaatavas netiireljiem Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es gribeeju teikt, ka...

esmu mainiijis durvju rokturiiti 33 alfai, pagaaja visa diena, nolauzu spogulja reguleejamo puljkji, aada uz rokaam bija palikusi tikai vietaam. vairaak nav naacis praataa izjaukt mashiinas durvis.
gtv izdomaaju gaisa meeriitaaju iztiiriit. peec pusdienas darba devos uz ruujienas ielas diennakts servisu. lieki piebilst, ka pirms manas darboshanaas viss bija savaas vietaas un darbojaas nevainojami.
utt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
es gribeeju teikt, ka...

esmu mainiijis durvju rokturiiti 33 alfai, pagaaja visa diena, nolauzu spogulja reguleejamo puljkji, aada uz rokaam bija palikusi tikai vietaam. vairaak nav naacis praataa izjaukt mashiinas durvis.
gtv izdomaaju gaisa meeriitaaju iztiiriit. peec pusdienas darba devos uz ruujienas ielas diennakts servisu. lieki piebilst, ka pirms manas darboshanaas viss bija savaas vietaas un darbojaas nevainojami.
utt.

Nu, savu zaļo pelēcīti esmu kārtīgi paskrūvējis
Būtu visai garš saraksts uzskaitāms

mainītas ručkas (vairākas reizes)
regulēta stereosistēma
(tas ir ietvēris neskaitāmas dirvju pārjaukšanas)
mainīts sajūgs
visādi nieki
bremžu diski

ir bijis incanti...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Katru reizi, meeginot kaut ko pats, peec principa "nu ko ar taadu siikumu servisaa", pilniigi vienmeer esmu secinaajis, ka tomeer katram savs. Lai servisvechi elljainaam rokaam skruuvee, es labaak tajaa laikaa vai nu straadaashu vai atpuutiishos. Un tas, manupraat, atmaksaajas Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Oga rakstīja:
Katru reizi, meeginot kaut ko pats, peec principa "nu ko ar taadu siikumu servisaa", pilniigi vienmeer esmu secinaajis, ka tomeer katram savs. Lai servisvechi elljainaam rokaam skruuvee, es labaak tajaa laikaa vai nu straadaashu vai atpuutiishos. Un tas, manupraat, atmaksaajas Smile

Lūk šie gan ir zelta vārdi...
Vienīgais izņēmums - ja tā lieta patīk un interesē...

Visādi citādi - labāk likt servism iespringt uz lietām, kuras tas nevēlas darīt, nekā pašam kaut ko salauzt un finālā iegūt vizuālu defektu un lielāku $$$ rēķinu par gala beigās tomēr profesionāļa paveikto bojājuma un tā novēršanas laikā radušos bojājumu labošanā... Mr. Green

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: AR 155 bremžu kluču un disku maiņas manuālis 
smic rakstīja:
Īstam vīrietim dzīvē jāpaveic daudz kas. ...

Jautāsiet - kādēļ lai atspiestu cilindru spiedu ar skrūvspīli?

Tādēļ, ka pirms tam mainīju pakaļējās kolodkas

Un pakaļējo cilindru atspiest vaļā ir pilnīgi nereāli, ar katru cilindru čakarējos 1/2 stundu

zaļais ir pleķis no wd40 - arī ar suportiem tur nebija viegli

Pakaļējā cilindra atspiešanas mokas ar skrūvspīli un metru garu trubu. Atbalstam uzlikti pāris dēļi. Kā noskaidrojās vēlāk, pakaļējo suportu cilindri, spiežot tos iekšā ir jāgriež

N.B! Nekad iepriekš klučus nebiju mainījis. Tā kā lieki nespamojat, bet labojat, ja kaut kas izdarīts vai nosaukts ne tā kā vajag  Rolling Eyes

Ceru, ka kādam noderēs - peace Wink
  Ja izgatavot kronjveidigo parikti no parastas UGV caurules lai veiksmigak grieztu to virzuliti - tad uz katru cilindru tikai 3 minutes...  Un ir aizdomas ka ja vienkarshi iespiest to virzuliti ar skruvspiilem - var arii dabut beigto supportu - jo pec spradzienbildes manuala tur ir kaut kadas vitnes - kuras bus nomaiktas iespezhot...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
exactly... tas sūdiņš, kas Smic'a 2. bildē ir parādīts ar sarkano bultiņu ir SKRŪVĒJAMS iekšā. Tam vajag vai nu kaut kādu tool Nr. 182whatever, vai arī ja pie rokas nejauši pagadās attiecīga diametra caurulīte, bolgarka, smirģelis skaistumam, tad var arī uzmeistarot pats, ko Alsi spīdoši izdarīja. Redz, kāds sanāca.

Anyway, lai to sūdiņu ieskrūvētu iekšā vajadzīgi 2 roku pāri - viens tur suportu, otrs maigi stenēdams griež  shura
Nu ja kāds taisās mainīt aizmugurējās kolodkas, varu aizlienēt to tūli  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration