Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
alfa 164 T.S.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
nu labi, labi, kludijios, vainigs Embarassed man vispar nepatik un nekad nav patikusas 164-tas Alfas down shura
hmm  man gan patik bet kombinacija ar 3.0 un automatu jo mans uzskats ir tomer kad limo ir jabut ar tomatkarbu  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neesmu Alfa eksperts, bet 1000 Ls par eksemplāru bez ādas un ar sačakarētu salonu, manuprāt, ir par daudz...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Archuks rakstīja:
Neesmu Alfa eksperts, bet 1000 Ls par eksemplāru bez ādas un ar sačakarētu salonu, manuprāt, ir par daudz...

hvz, 164 ir taja stadija, kad tai nav cenas vispar. ta nav izturigs, vecs Volvo vai Mersis, kas ar apskati maksa stuku latu. nav ari kads kulta bembis ar 6 podu dzineju, kas ari kaut ko maksa. Alfa 164 nemaksa neko. nulle. ja skatas no tirgus pieprasijuma puses Sad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Archuks rakstīja:

hvz, 164 ir taja stadija, kad tai nav cenas vispar. ta nav izturigs, vecs Volvo vai Mersis, kas ar apskati maksa stuku latu. nav ari kads kulta bembis ar 6 podu dzineju, kas ari kaut ko maksa. Alfa 164 nemaksa neko. nulle. ja skatas no tirgus pieprasijuma puses Sad
pricipa jau nevienai alfai nav vertibas ja to sak salidzinat ar vienada gada gajuma volgo, mersi vai oooo  Crying or Very sad  latvijas sacakaretaja tirgu pat 3 golps skaitas vertigaks par jebkuru alfu  Crying or Very sad  skumji bet fakts  Crying or Very sad  protams te neiet runa par ruditiem alfistiem kas pieturas pie savas milotas markas tikai sev zinamu iemeslu pec  Wink  lidzigi ka ar sievietem vairumam patik jaunas un smukas blondines bet man vecas brunetes  Doh!  shura

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration