Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Steidzami pērku kakliņu
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
kautkā izklausās, ka esi trāpijis nepareizajā servisā....  Rolling Eyes

jaaa ari tada pretiga sajuta...

pirmstam biju pats jau mainijis pasrocigi sales un viss ok (citam auto-200sx 1.8T,sataisiju mierigi)

tgd maz laika bija,daudz darba...domaju servisa,lai sataisa...nebija laika,nu reku tgd esmu !!! daudz problemas  Embarassed

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar servisiem jābūt dikti uzmanīgam... viena pavisam jautra lieta bija it kā normālā servisā D-pilī, kas ņemas arī ar sporta mašīnām. tik vienkārša lieta kā eļļas maiņa kārbā. korķīti atpakaļ normāli neieskrūvēja... drīz tas izkrita...  emo
tas gan nebija alfai...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
ar servisiem jābūt dikti uzmanīgam... viena pavisam jautra lieta bija it kā normālā servisā D-pilī, kas ņemas arī ar sporta mašīnām. tik vienkārša lieta kā eļļas maiņa kārbā. korķīti atpakaļ normāli neieskrūvēja... drīz tas izkrita...  emo
tas gan nebija alfai...

Te iederētos Palaidnieka teksts par "nekļūdās tikai tas kas neko nedara". Es arī pats priekš sevis esmu dažus feilerus mašīnai izdarījis. Protams, ja tos būtu izdarījis kāds serviss es uz viņiem būtu uzmetis lūpu. Galvenais šādā gadījumā, kā serviss ir gatavs risināt šādas problēmas. Aizcirst durvis un pateikt ka klients-lohs, vai tomēr nonākt pie kāda abiem izdevīga risinājuma.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
ega rakstīja:
tas gan nebija alfai...

Te iederētos Palaidnieka teksts par "nekļūdās tikai tas kas neko nedara". Es arī pats priekš sevis esmu dažus feilerus mašīnai izdarījis. Protams, ja tos būtu izdarījis kāds serviss es uz viņiem būtu uzmetis lūpu. Galvenais šādā gadījumā, kā serviss ir gatavs risināt šādas problēmas. Aizcirst durvis un pateikt ka klients-lohs, vai tomēr nonākt pie kāda abiem izdevīga risinājuma.

tai gadījumā tas nebija vienīgais atgadījums aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
ega rakstīja:
tas gan nebija alfai...

+1 NEVIENS NAV PERFEKTS un kludities ir CILVĒCĪGI Exclamation

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
j.k. rakstīja:
ega rakstīja:
tas gan nebija alfai...

+1 NEVIENS NAV PERFEKTS un kludities ir CILVĒCĪGI Exclamation

piekriitu...tik,ceru,ka auto ripos un buss ciki  Exclamation  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
orange rakstīja:
taa biju servisa...

cali taa negribigi runa...nu baigi aizdomigi,kas kaa...talak daudz nedomaju,zvaniju meistaram,kas klokeni man slipeja..

Meistars ar lielu pieredzi un tiesam PRO

atbrauca uz servisu,pastija kaklinjs esot itka uz aci oky,sale tomer ieet iksa viss...kaa jabut,BET servisa jau autinju iztumusi ara un uz pacelajam nebija...

talaka riciba jaunedel-auto cel uz pacelaja,klokenes meistars bauc surp,liekam kopa visi (es esmu klat un veroju )  Cool

klokenes meisters mera bloku,klokeni,kaklinju,salles...visu un konstatejam,kas par vainu...vai vnk servisa nemak manu auto salikt  Twisted Evil

+ klokenes meistars par to naudu neprasa,jo vinjs teica,es slipeju klokeni,tatad auto jaiet...un ies...  Cool

tad velak iemetisu rezumu,kas kaa ir sanaci....  Exclamation

es jau neko daudz nesaprotu, bet ja slipe kloķeni, un maina šāles, to remonta opciju parasti veic kad motors atrodas uz galda, pretejā gadījumā tas nav iespējams. bet tad es nesaprotu kāpēc nav iespējams apskatīt kloķeni, ja mašīna ir ārā??? Ja viņi nepieskrūvējot kloķeni un karteri pieskrūvē kārbu un motoru ieceļ iekš bundžas, tad es laikam ieteiktu paņemt visas detaļas un stumt to auto uz citu servisu lai izjauc un saliek kā nākas Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Biker rakstīja:
orange rakstīja:
taa biju servisa...

cali taa negribigi runa...nu baigi aizdomigi,kas kaa...talak daudz nedomaju,zvaniju meistaram,kas klokeni man slipeja..

Meistars ar lielu pieredzi un tiesam PRO

atbrauca uz servisu,pastija kaklinjs esot itka uz aci oky,sale tomer ieet iksa viss...kaa jabut,BET servisa jau autinju iztumusi ara un uz pacelajam nebija...

talaka riciba jaunedel-auto cel uz pacelaja,klokenes meistars bauc surp,liekam kopa visi (es esmu klat un veroju )  Cool

klokenes meisters mera bloku,klokeni,kaklinju,salles...visu un konstatejam,kas par vainu...vai vnk servisa nemak manu auto salikt  Twisted Evil

+ klokenes meistars par to naudu neprasa,jo vinjs teica,es slipeju klokeni,tatad auto jaiet...un ies...  Cool

tad velak iemetisu rezumu,kas kaa ir sanaci....  Exclamation

es jau neko daudz nesaprotu, bet ja slipe kloķeni, un maina šāles, to remonta opciju parasti veic kad motors atrodas uz galda, pretejā gadījumā tas nav iespējams. bet tad es nesaprotu kāpēc nav iespējams apskatīt kloķeni, ja mašīna ir ārā??? Ja viņi nepieskrūvējot kloķeni un karteri pieskrūvē kārbu un motoru ieceļ iekš bundžas, tad es laikam ieteiktu paņemt visas detaļas un stumt to auto uz citu servisu lai izjauc un saliek kā nākas Confused

+1!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tad nu taa... masinu dzenu prom no patreizaja servis... un talak stle klokenes slipetajs  Cool

kas par vainu bija... kaklinjs tomer cits pirmstam ielikts ir bijs...isi sakot,motors uz tirgosanu laikam salikts bijis...  Evil or Very Mad  nun eko,darit,...jalabo vien ir  Idea  Idea  taa,kaa topiks sledzams...

auto driz ripos..  Cool

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
orange rakstīja:
... kaklinjs tomer cits pirmstam ielikts ir bijs......

auto driz ripos..  Cool

uou!  Shocked  ta jau nav brinums ka shalem kirdik un jaslipe klokene.

bet viss ir labs, kas labi beidzas Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
xls99 rakstīja:
orange rakstīja:
... kaklinjs tomer cits pirmstam ielikts ir bijs......

auto driz ripos..  Cool

uou!  Shocked  ta jau nav brinums ka shalem kirdik un jaslipe klokene.

bet viss ir labs, kas labi beidzas Wink

tur pat liekot pie bloka to kaklinju bez klokenes,vinji pat koipa kartigi nesagaja :O :O

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
taa ir radusies vajadziba pec zondes...

samejam nak 3 vadu,tad unversalo var likt...jo domaju jauna prieks lafas bus nenorlams pikis  Rolling Eyes

lietotu jau domaju naw ieteicam meklet...likt ??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu ja tu precizi zini - ka ar to lietotu LZ auto gaja - tad kapec ne ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
nu ja tu precizi zini - ka ar to lietotu LZ auto gaja - tad kapec ne ?

moska kadam seit ir 3vadu zonde... lietota? prieks mana 2.0v6 TB motora ??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bosch zonde, kas ir AR orģinālā cik maksā? 50Ls?  Rolling Eyes

cik dzirdēts - visādas ķīnīzeru universālās mēdz nosprāgt pāris mēnešos.....

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration