Autors |
Ziņojums |
orange
Pievienojies: 16 Mar 2010
Komentāri: 42
|
MartinsT rakstīja:kautkā izklausās, ka esi trāpijis nepareizajā servisā.... 
jaaa ari tada pretiga sajuta...
pirmstam biju pats jau mainijis pasrocigi sales un viss ok (citam auto-200sx 1.8T,sataisiju mierigi)
tgd maz laika bija,daudz darba...domaju servisa,lai sataisa...nebija laika,nu reku tgd esmu !!! daudz problemas
|
Fri Apr 23, 2010 1:35 pm |
|
 |
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
ar servisiem jābūt dikti uzmanīgam... viena pavisam jautra lieta bija it kā normālā servisā D-pilī, kas ņemas arī ar sporta mašīnām. tik vienkārša lieta kā eļļas maiņa kārbā. korķīti atpakaļ normāli neieskrūvēja... drīz tas izkrita...
tas gan nebija alfai...
|
Fri Apr 23, 2010 2:09 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
ega rakstīja:ar servisiem jābūt dikti uzmanīgam... viena pavisam jautra lieta bija it kā normālā servisā D-pilī, kas ņemas arī ar sporta mašīnām. tik vienkārša lieta kā eļļas maiņa kārbā. korķīti atpakaļ normāli neieskrūvēja... drīz tas izkrita...
tas gan nebija alfai...
Te iederētos Palaidnieka teksts par "nekļūdās tikai tas kas neko nedara". Es arī pats priekš sevis esmu dažus feilerus mašīnai izdarījis. Protams, ja tos būtu izdarījis kāds serviss es uz viņiem būtu uzmetis lūpu. Galvenais šādā gadījumā, kā serviss ir gatavs risināt šādas problēmas. Aizcirst durvis un pateikt ka klients-lohs, vai tomēr nonākt pie kāda abiem izdevīga risinājuma.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Apr 23, 2010 2:15 pm |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
j.k. rakstīja:ega rakstīja:ar servisiem jābūt dikti uzmanīgam... viena pavisam jautra lieta bija it kā normālā servisā D-pilī, kas ņemas arī ar sporta mašīnām. tik vienkārša lieta kā eļļas maiņa kārbā. korķīti atpakaļ normāli neieskrūvēja... drīz tas izkrita...
tas gan nebija alfai...
Te iederētos Palaidnieka teksts par "nekļūdās tikai tas kas neko nedara". Es arī pats priekš sevis esmu dažus feilerus mašīnai izdarījis. Protams, ja tos būtu izdarījis kāds serviss es uz viņiem būtu uzmetis lūpu. Galvenais šādā gadījumā, kā serviss ir gatavs risināt šādas problēmas. Aizcirst durvis un pateikt ka klients-lohs, vai tomēr nonākt pie kāda abiem izdevīga risinājuma.
tai gadījumā tas nebija vienīgais atgadījums
|
Fri Apr 23, 2010 4:10 pm |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
j.k. rakstīja:ega rakstīja:ar servisiem jābūt dikti uzmanīgam... viena pavisam jautra lieta bija it kā normālā servisā D-pilī, kas ņemas arī ar sporta mašīnām. tik vienkārša lieta kā eļļas maiņa kārbā. korķīti atpakaļ normāli neieskrūvēja... drīz tas izkrita...
tas gan nebija alfai...
+1 NEVIENS NAV PERFEKTS un kludities ir CILVĒCĪGI
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Sat Apr 24, 2010 10:45 am |
|
 |
orange
|
|
Sat Apr 24, 2010 12:12 pm |
|
 |
Biker
Member of

Pievienojies: 29 Jan 2007
Komentāri: 781
2004 Alfa-Romeo GT
|
orange rakstīja:taa biju servisa...
cali taa negribigi runa...nu baigi aizdomigi,kas kaa...talak daudz nedomaju,zvaniju meistaram,kas klokeni man slipeja..
Meistars ar lielu pieredzi un tiesam PRO
atbrauca uz servisu,pastija kaklinjs esot itka uz aci oky,sale tomer ieet iksa viss...kaa jabut,BET servisa jau autinju iztumusi ara un uz pacelajam nebija...
talaka riciba jaunedel-auto cel uz pacelaja,klokenes meistars bauc surp,liekam kopa visi (es esmu klat un veroju )
klokenes meisters mera bloku,klokeni,kaklinju,salles...visu un konstatejam,kas par vainu...vai vnk servisa nemak manu auto salikt
+ klokenes meistars par to naudu neprasa,jo vinjs teica,es slipeju klokeni,tatad auto jaiet...un ies...
tad velak iemetisu rezumu,kas kaa ir sanaci.... 
es jau neko daudz nesaprotu, bet ja slipe kloķeni, un maina šāles, to remonta opciju parasti veic kad motors atrodas uz galda, pretejā gadījumā tas nav iespējams. bet tad es nesaprotu kāpēc nav iespējams apskatīt kloķeni, ja mašīna ir ārā??? Ja viņi nepieskrūvējot kloķeni un karteri pieskrūvē kārbu un motoru ieceļ iekš bundžas, tad es laikam ieteiktu paņemt visas detaļas un stumt to auto uz citu servisu lai izjauc un saliek kā nākas
_________________ Mūsu klienti brauc! http://auto-apkopes-serviss.lv
|
Sat Apr 24, 2010 2:52 pm |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
Biker rakstīja:orange rakstīja:taa biju servisa...
cali taa negribigi runa...nu baigi aizdomigi,kas kaa...talak daudz nedomaju,zvaniju meistaram,kas klokeni man slipeja..
Meistars ar lielu pieredzi un tiesam PRO
atbrauca uz servisu,pastija kaklinjs esot itka uz aci oky,sale tomer ieet iksa viss...kaa jabut,BET servisa jau autinju iztumusi ara un uz pacelajam nebija...
talaka riciba jaunedel-auto cel uz pacelaja,klokenes meistars bauc surp,liekam kopa visi (es esmu klat un veroju )
klokenes meisters mera bloku,klokeni,kaklinju,salles...visu un konstatejam,kas par vainu...vai vnk servisa nemak manu auto salikt
+ klokenes meistars par to naudu neprasa,jo vinjs teica,es slipeju klokeni,tatad auto jaiet...un ies...
tad velak iemetisu rezumu,kas kaa ir sanaci.... 
es jau neko daudz nesaprotu, bet ja slipe kloķeni, un maina šāles, to remonta opciju parasti veic kad motors atrodas uz galda, pretejā gadījumā tas nav iespējams. bet tad es nesaprotu kāpēc nav iespējams apskatīt kloķeni, ja mašīna ir ārā??? Ja viņi nepieskrūvējot kloķeni un karteri pieskrūvē kārbu un motoru ieceļ iekš bundžas, tad es laikam ieteiktu paņemt visas detaļas un stumt to auto uz citu servisu lai izjauc un saliek kā nākas 
+1!!
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Sat Apr 24, 2010 3:37 pm |
|
 |
orange
|
tad nu taa... masinu dzenu prom no patreizaja servis... un talak stle klokenes slipetajs
kas par vainu bija... kaklinjs tomer cits pirmstam ielikts ir bijs...isi sakot,motors uz tirgosanu laikam salikts bijis...  nun eko,darit,...jalabo vien ir  taa,kaa topiks sledzams...
auto driz ripos..
|
Tue Apr 27, 2010 1:24 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
orange rakstīja:... kaklinjs tomer cits pirmstam ielikts ir bijs......
auto driz ripos.. 
uou!  ta jau nav brinums ka shalem kirdik un jaslipe klokene.
bet viss ir labs, kas labi beidzas
|
Tue Apr 27, 2010 1:35 pm |
|
 |
orange
|
|
Tue Apr 27, 2010 1:41 pm |
|
 |
orange
|
taa ir radusies vajadziba pec zondes...
samejam nak 3 vadu,tad unversalo var likt...jo domaju jauna prieks lafas bus nenorlams pikis
lietotu jau domaju naw ieteicam meklet...likt ??
|
Wed Apr 28, 2010 6:58 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
nu ja tu precizi zini - ka ar to lietotu LZ auto gaja - tad kapec ne ?
|
Wed Apr 28, 2010 7:19 pm |
|
 |
orange
|
Alsi rakstīja:nu ja tu precizi zini - ka ar to lietotu LZ auto gaja - tad kapec ne ?
moska kadam seit ir 3vadu zonde... lietota? prieks mana 2.0v6 TB motora ??
|
Wed Apr 28, 2010 10:50 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
bosch zonde, kas ir AR orģinālā cik maksā? 50Ls?
cik dzirdēts - visādas ķīnīzeru universālās mēdz nosprāgt pāris mēnešos.....
|
Wed Apr 28, 2010 10:58 pm |
|
 |
|