Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
DISKI!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Domāju zem elbee pēdējā komentāra var parakstu uzlikt 90% šejienes alfistu.
Tak visu info iedeva, bet moš esi vēl pārāk jauns, ka saprastu, ka verot durvis ar kāju, pēc ienākšanas rīkojoties kā ienāk prātā un sūtot visus ratā, grūti būs gūt cieņu, ja to pats necenties kaut mazliet izrādīt... hmm
un patiesi - kāpēc mums būtu jāzina, kas tu esi, ja neesi ar sevi iepazīstinājis..,

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Domāju zem elbee pēdējā komentāra var parakstu uzlikt 90% šejienes alfistu.
Tak visu info iedeva, bet moš esi vēl pārāk jauns, ka saprastu, ka verot durvis ar kāju, pēc ienākšanas rīkojoties kā ienāk prātā un sūtot visus ratā, grūti būs gūt cieņu, ja to pats necenties kaut mazliet izrādīt... hmm
un patiesi - kāpēc mums būtu jāzina, kas tu esi, ja neesi ar sevi iepazīstinājis..,

+1000

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sk ar jums es jau lasu ,bet citam nepatik tas citap pa daudz topiki un citam veel kaut kas !!Ne jau es te saku kaut ko teikt vai pa daudz vai pa maz !!ok tas viss jau garaam vienkarsi sis portaals galigi nekam neder gan atradiisu citu tapec jau daudzi saka,ka labaak neregistrejies tais alfistos .lv jo tur visiem kaut kas nepati kaa tu esi uzrakstijis cik daudz un taa talaak ok skaidrs !!vienigais ko nevaru atrast kaa var izdzest savu profilu ja vispaar tas ir iespejams !!??

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Freimanis rakstīja:
Sk ar jums es jau lasu ,bet citam nepatik tas citap pa daudz topiki un citam veel kaut kas !!Ne jau es te saku kaut ko teikt vai pa daudz vai pa maz !!ok tas viss jau garaam vienkarsi sis portaals galigi nekam neder gan atradiisu citu tapec jau daudzi saka,ka labaak neregistrejies tais alfistos .lv jo tur visiem kaut kas nepati kaa tu esi uzrakstijis cik daudz un taa talaak ok skaidrs !!vienigais ko nevaru atrast kaa var izdzest savu profilu ja vispaar tas ir iespejams !!??

Profilu var izdzēst tikai kāds no administratoriem. Sapratu, ka jau esi izteicis šādu vēlmi - tuvākajā laikā tas arī tiks izdarīts.
Par topikiem: nedomāju ka citos forumos moderatori būs iecietīgāki pret 3 vienādu topiku izveidošanu 3 dažādās sadaļās.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tiešaam no sirds atvainojos pa to rakstito ,bet vienkaarsi man nepatik ,ka mani maaca un kada darisan vai es viena topikaa vai 101 rakstu cik gribu !!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Freimanis rakstīja:
tapec jau daudzi saka,ka labaak neregistrejies tais alfistos .lv j

pareizi - jo sheit nav parasta misene "in one.lv style".

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Freimanis rakstīja:
tiešaam no sirds atvainojos pa to rakstito ,bet vienkaarsi man nepatik ,ka mani maaca un kada darisan vai es viena topikaa vai 101 rakstu cik gribu !!

iedomajies - ka iegaaji bibliotekaa vai bazniicaa.  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Freimanis rakstīja:

Redz forums nav tikai tava smilškaste, lai tajā valdītu kautkāda kārtība, tajā nepieciešams ievērot bieži vien nerakstītus, bet savā ziņā pašsaprotamus noteikumus, kam pamatā ir savstarpēja cieņa un loģika.
Tā kā kautkāda "lietošanas noteikumu" lasīšana jaunajiem lietotājiem diezvai būs produktīva, tad tiek pielietota metode "sist pa pirkstiem" - respektīvi, ja kāds no nerakstītajiem noteikumiem tiek pārkāpts, tas tiek labots bez lielām ceremonijām.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Freimanis rakstīja:
!!vienigais ko nevaru atrast kaa var izdzest savu profilu ja vispaar tas ir iespejams !!??

izdzests, uz redzesanos!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aleluja!  :luudz dievu:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
čalis laikam bija sadomājies, ka viņam atsperot durvis ar kāju visi metīsies atsūkāt un dāvinās diskus un spoilerus  Doh!  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
..ja?
..es arī gribu , lai man kāds atsūkā...un nafig man nevajag tos spoilerus...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
..ja?
..es arī gribu , lai man kāds atsūkā...un nafig man nevajag tos spoilerus...

Dzinti, relax, ta tikai Freimanis var Dzintis ta nedrikst darit Wink

Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...es jau tikai sarunu gribēju uzturēt....a Jūs...

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration