Autors |
Ziņojums |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Domāju zem elbee pēdējā komentāra var parakstu uzlikt 90% šejienes alfistu.
Tak visu info iedeva, bet moš esi vēl pārāk jauns, ka saprastu, ka verot durvis ar kāju, pēc ienākšanas rīkojoties kā ienāk prātā un sūtot visus ratā, grūti būs gūt cieņu, ja to pats necenties kaut mazliet izrādīt...
un patiesi - kāpēc mums būtu jāzina, kas tu esi, ja neesi ar sevi iepazīstinājis..,
_________________ in Busso we trust...
|
Sat Mar 13, 2010 11:51 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
palaidniex rakstīja:Domāju zem elbee pēdējā komentāra var parakstu uzlikt 90% šejienes alfistu.
Tak visu info iedeva, bet moš esi vēl pārāk jauns, ka saprastu, ka verot durvis ar kāju, pēc ienākšanas rīkojoties kā ienāk prātā un sūtot visus ratā, grūti būs gūt cieņu, ja to pats necenties kaut mazliet izrādīt...
un patiesi - kāpēc mums būtu jāzina, kas tu esi, ja neesi ar sevi iepazīstinājis..,
+1000
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Sat Mar 13, 2010 1:58 pm |
|
 |
Freimanis
Viesis
|
Sk ar jums es jau lasu ,bet citam nepatik tas citap pa daudz topiki un citam veel kaut kas !!Ne jau es te saku kaut ko teikt vai pa daudz vai pa maz !!ok tas viss jau garaam vienkarsi sis portaals galigi nekam neder gan atradiisu citu tapec jau daudzi saka,ka labaak neregistrejies tais alfistos .lv jo tur visiem kaut kas nepati kaa tu esi uzrakstijis cik daudz un taa talaak ok skaidrs !!vienigais ko nevaru atrast kaa var izdzest savu profilu ja vispaar tas ir iespejams !!??
|
Sat Mar 13, 2010 4:55 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Freimanis rakstīja:Sk ar jums es jau lasu ,bet citam nepatik tas citap pa daudz topiki un citam veel kaut kas !!Ne jau es te saku kaut ko teikt vai pa daudz vai pa maz !!ok tas viss jau garaam vienkarsi sis portaals galigi nekam neder gan atradiisu citu tapec jau daudzi saka,ka labaak neregistrejies tais alfistos .lv jo tur visiem kaut kas nepati kaa tu esi uzrakstijis cik daudz un taa talaak ok skaidrs !!vienigais ko nevaru atrast kaa var izdzest savu profilu ja vispaar tas ir iespejams !!??
Profilu var izdzēst tikai kāds no administratoriem. Sapratu, ka jau esi izteicis šādu vēlmi - tuvākajā laikā tas arī tiks izdarīts.
Par topikiem: nedomāju ka citos forumos moderatori būs iecietīgāki pret 3 vienādu topiku izveidošanu 3 dažādās sadaļās.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Mar 13, 2010 5:02 pm |
|
 |
Freimanis
Viesis
|
tiešaam no sirds atvainojos pa to rakstito ,bet vienkaarsi man nepatik ,ka mani maaca un kada darisan vai es viena topikaa vai 101 rakstu cik gribu !!
|
Sat Mar 13, 2010 5:03 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
Freimanis rakstīja: tapec jau daudzi saka,ka labaak neregistrejies tais alfistos .lv j
pareizi - jo sheit nav parasta misene "in one.lv style".
|
Sat Mar 13, 2010 5:05 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
Freimanis rakstīja:tiešaam no sirds atvainojos pa to rakstito ,bet vienkaarsi man nepatik ,ka mani maaca un kada darisan vai es viena topikaa vai 101 rakstu cik gribu !!
iedomajies - ka iegaaji bibliotekaa vai bazniicaa.
|
Sat Mar 13, 2010 5:06 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Freimanis rakstīja:tiešaam no sirds atvainojos pa to rakstito ,bet vienkaarsi man nepatik ,ka mani maaca un kada darisan vai es viena topikaa vai 101 rakstu cik gribu !!
Redz forums nav tikai tava smilškaste, lai tajā valdītu kautkāda kārtība, tajā nepieciešams ievērot bieži vien nerakstītus, bet savā ziņā pašsaprotamus noteikumus, kam pamatā ir savstarpēja cieņa un loģika.
Tā kā kautkāda "lietošanas noteikumu" lasīšana jaunajiem lietotājiem diezvai būs produktīva, tad tiek pielietota metode "sist pa pirkstiem" - respektīvi, ja kāds no nerakstītajiem noteikumiem tiek pārkāpts, tas tiek labots bez lielām ceremonijām.
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Sat Mar 13, 2010 5:16 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Freimanis rakstīja:!!vienigais ko nevaru atrast kaa var izdzest savu profilu ja vispaar tas ir iespejams !!??
izdzests, uz redzesanos!
|
Sat Mar 13, 2010 5:17 pm |
|
 |
KriXis
Pievienojies: 31 Dec 2007
Komentāri: 989
Atrašanās vieta: Ikšķile - Ogre - Rīga
2002 Alfa-Romeo 147
|
aleluja!
|
Sat Mar 13, 2010 9:59 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
čalis laikam bija sadomājies, ka viņam atsperot durvis ar kāju visi metīsies atsūkāt un dāvinās diskus un spoilerus
|
Sat Mar 13, 2010 10:09 pm |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
..ja?
..es arī gribu , lai man kāds atsūkā...un nafig man nevajag tos spoilerus...
_________________ dejojam dizko!
|
Sat Mar 13, 2010 11:59 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
dzintis rakstīja:..ja?
..es arī gribu , lai man kāds atsūkā...un nafig man nevajag tos spoilerus...
Dzinti, relax, ta tikai Freimanis var Dzintis ta nedrikst darit
|
Mon Mar 15, 2010 12:10 am |
|
 |
dzintis
Pievienojies: 20 Jul 2006
Komentāri: 3819
Atrašanās vieta: tur kur pēdējā alfa...
1996 Alfa-Romeo Spider
|
...es jau tikai sarunu gribēju uzturēt....a Jūs...
_________________ dejojam dizko!
|
Mon Mar 15, 2010 11:43 am |
|
 |
|