Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Powertuning
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar arantiju vai nedariija pats ar diilers? tik maksaaja 700 latus toreiz, kad bijaam uz gt testiem taalajos 70-ajos.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Powertuning 
mobo rakstīja:
a 1.9 dieselim, crossam - tam varētu būt trūpnīca pati piedāvā 175 Zs 150 vietā...
nu 193 gan izklausās pēc medus pasakām no 1,9 vai arī ļoti ūtiski samazinās resurss...

Tie 193 ZS nu taa, tieshaam izklausaas peec pasakaam. Tur bija variants arii ar 188ZS un 367NM.
Jautaajums veelreiz - kur labaak (ar garantiju), ko labaak, cik maksaa....[/quote]

Par garantijām nezinu, bet uzprasi vispirms AlfaClub darbnīcai...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AlfaClub darbniica piedaavaa chiposhanu? patiikams jaunums. karbonizaaciju ar laiku varbuut arii piedaavaas? naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jo turbo dzineejam paceljot spiedienu ir iespeejams dabūt vairak gaisa motoraa, kas tad ljauj arii gaazt vairak degvielu.
Bet lielākajai daļai no tiem klāt(paralēli kompim) slēdzamajiem čipiem turbo spiediens netiek pacelts. Uz mana spaiņa stāv G-tech chips, bet turbo spiediens standarta. Pēc paris nedeļām veikšu izpēti kā tas čips strādā un no kuriem sensoriem lasa info...

Runājot par atmosfēriskajiem dzinējiem, iesaku sākt ar ieplūdes kolektora pulēšanu. Kaut arī nedaudz tas tomēr ļauj motoram vieglāk elpot

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
AlfaClub darbniica piedaavaa chiposhanu? patiikams jaunums. karbonizaaciju ar laiku varbuut arii piedaavaas? naac

Esmu tur redzējis aparātu, no kura var dabūt karbonizētu ūdeni.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es savu 3.0 meeginaaju chipot chiptuning.lv Izmeeginaajam vairaakas programmas, peec katras testeejaam uz stenda, nekaadas izmainjas neredzeejaam. Atmosfeerisko chiposhanu atlikt, ja vien neesat samainiijushi visu izpluudi, ielpuudi, sadalenes un veel kko.
1.9 td var chipot da jebkur cluba darbniicaa, chiptuning.lv un veel Jelgavaa ir kantoris.
Garantijs  Laughing Ja motors nobruks - pats vainiigs, bet maz iespeejas ka vinsh baigi sataisiisies nobrukt, vismaz neesu dzirdeejis par gadiijumu kur chiptuunis nobiz dzineju.

Atbildēt ar citēšanu
mobo rakstīja:
Tie 193 ZS nu taa, tieshaam izklausaas peec pasakaam. Tur bija variants arii ar 188ZS un 367NM.
Jautaajums veelreiz - kur labaak (ar garantiju), ko labaak, cik maksaa....

Vienkārši nopērc Alfu ar V6 un miers. Ir izvēle, 2,5; 3.0 un arī 3.2 naac

P.S. Pieļauju, ka kaut kad tūlīt būs Ogas posts ar GTA piedāvājumu! shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
vismaz neesu dzirdeejis par gadiijumu kur chiptuunis nobiz dzineju.

chiptuning.lv ir ne viens vien gadījums, kad pēc iejaukšanās sākušies bij joki, kā arī saliekot visu atpakaļ motors kā tautasdziesmā
saule lec
varde lec
motors nelec...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
chiptuning.lv ir ne viens vien gadījums, kad pēc iejaukšanās sākušies bij joki, kā arī saliekot visu atpakaļ motors kā tautasdziesmā
saule lec
varde lec
motors nelec...

Tieshi diizeljiem?
Nu lab, ta lai chipo citur, bet ja man buutu turbo diizelis, es to noteikti chipotu, ieguvums ir ieveerojams tomeer. 1.9 GT tak brauc un nesuudzaas  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
palaidniex rakstīja:
saule lec
varde lec
motors nelec...

Tieshi diizeljiem?
Nu lab, ta lai chipo citur, bet ja man buutu turbo diizelis, es to noteikti chipotu, ieguvums ir ieveerojams tomeer. 1.9 GT tak brauc un nesuudzaas  Smile

lielākoties esmu dzirdējis neafišētus bēdustāstus tieši par turbo dīzeļiem
tiesa gan sen
moš ir kas mainījies un brāķa % tagadiņās ir 0... hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmm. Marts/aprīlis izraisa domas par čipēšanu?
Skat te pirms gada arī jautājums bija pacēlies...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:

iesaka karambax, kursh pec tas diskusijas pienjeema pareizo leemumu- nopirka 3.2  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
KaramBax rakstīja:

iesaka karambax, kursh pec tas diskusijas pienjeema pareizo leemumu- nopirka 3.2  Wink

A 3.2 ir bīstami. Kopš tā iegādes esmu kļuvis par administratīvu recidīvistu. Jau 4 reizes administratīvi sodīts. Tiesa, 3 no tām, braucot ar 155o. Rolling Eyes
Arī te vēl par čipošanu... drusku senāk.
Bet laikam jau nekas jauns nav izdomāts.

Atbildēt ar citēšanu
mobo rakstīja:
a 1.9 dieselim, crossam - tam varētu būt trūpnīca pati piedāvā 175 Zs 150 vietā...
nu 193 gan izklausās pēc medus pasakām no 1,9 vai arī ļoti ūtiski samazinās resurss...

...čipo droši un neklausies tām muļķībām par dzinēja resursu u.t.t., man divu gadu laika ar čipotu dzinēju nav bijušas nekādas problēmas, un to gāzes pedāli es īpaši nežēloju - par to čipu ko tur piedāvā arī man bija/ir interese, jo tie jaudas rādītāji ir mhm interesanti, bet neesmu vēl saticis nevienu kurš varētu kko vairāk pastāstīt... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man viens radinieks jau kadu 3 autinju chipo un ir baigaa sajusma. Brauka ar dizelj auto un chiposanu darot kaut kada kantori Jelgavaa. Piebrauc, piesledz pie kompja... 15 min. kafijas pauze un valee.

relativi jaunajiem autinjiem chiposana principa nozime vadibas programmas izmainjas, nekass netiek lodets, plests ara, likts ieksa. Un turbo dizelim tas faktiski nozime, ka turbinaa tiek pacelts spiediens i vsjo +30 lopi gatavi.

Ja turbina, un parejas motora daljas ir kartiba, nekam ljaunam tur nevajadzetu notikt.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration