Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Lēti pārdodu savu skaisto Pioneer DEH-P77MP!!!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
No visiem maģiem, kadi man bija es atceros tikai divus: P77 un Nakamichi 45.
Personigi man nepatik visi tie deļfiņčiki un pingviņčiki jaunakos Pioneeros, LCD ekrani utt... man vajad skaņu! Mūziku!
Un muzikas ziņā, salidzināt 77 Pioneru ar 6000.. IMO nav korrekti vispār, jo skaņas kvalitāte ir nesalidzinama.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pēc kā vienkāršs klausītājs var pateikt, ka tik milzīga starpība?! Wink
Varbūt palaidniex var pateikt kā tur īsti ir?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vo, vo - tas 6000 ir tīrs daizaina (mārkjetinga produkc),. kam pamaz sakara ar mūziku...
Tam ir tikpat daudz sakara ar mūziku, kā ierindas ielu muzikantam ar atzītu mūziķi... Wink

Nakamichi ir citi trūkumi - nekam nederīgs transports... Sad Skan jau labi.

Man kaut kā ir sanācis pēdējos gadus pavadīt Alpine 9835 un 9887 sabiedrībā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
Pēc kā vienkāršs klausītājs var pateikt, ka tik milzīga starpība?! Wink
Varbūt palaidniex var pateikt kā tur īsti ir?

Ja tava mashina pieslegt vispirms 6000 pec tam 77, tu pats visu dzirdesi uzreiz. Rupji runajot - katram razhotajam ir gan kvalitativi produkti, gad širpotreb. Dažreiz otras kategorijas maģi ir pat dargakie, modernakie, skaistakie utt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bet tad pie tādas galvas vajag arī ŠO, šito subim, pašu subi un skaļruņus, lai to kruto galvu varētu baudīt!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tur ir ta lieta, ka piesledzot pie bazes austikas tu jau dzirdesi starpibu. Man veca Senatora mainot Pioneer 6800 uz 45-to Nakamichi notika tads neticams brinums, ka es pats vispirms nesapratu ka mana sistema var TĀ skanet.
Nu bet protams mums visiem ausis atšķiras.
Bet lai tiesham baudit nepietiek tikai pieslegt akustiku, wooferu, pastiprinatajus.. vel visu to lietu pareizi jaizvieto autonja un jainstalle.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
To jau es saprotu, neesmu jau pilnīgi tukš tukš tajās lietās, arī muzikas skolā mācījies, Doma zēnu korī dziedājis un es zinu ko nozīmē laba skaņas kvalitāte un ko nozīmē pareizi ieregulēt sistēmu un to installēt. Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu ir jau ka nedzird arī... Ja pie ļoti sliktas akustikas pieslēdz ļoti labu maģonu vai ļoti sliktu - atšķirības var nebūt...
Otra lieta - ja nedzird atšķirību starp vienu un otru - prātīgāk ir pirkt lētāko. Uz dārgāko vērts skatīties tikai tad, kad sāk ausis atšķirt starpību (vai maks atšķirību atbalstīt). Ja neatšķir - nav vērts.
Hi-End stereosistēma automašīnā ir Absurds ar lielo burtu, bet nav nereāli (esmu dzirdējis ne vienu vien lielisku paraugu), ļoti labs Hi-Fi ir iespējams un manuprāt saprotamāks, jo ir par būtiski saprātīgku naudu.
Tas viss ir laiks, enerģija, pacietība un līdzekļi. Ja tā lieta patīk un interesē.... Gala pilnībai nav...
Ja tā lieta nesaista - iekrāmējam maģonu pa Ls 70 , piespraužam USB štekerim spraudnīti un klausanies Ģiskoķeka Avarija 96 kbps MP3 ierakstā un neliekamies traucēti... Ne par kādiem pastiprinātājiem un vai skaļruņu raksturlīknēm un instalācijas īpašībām ij nemēģinam iespringt. Pērkam to, kas acīj tīkams un par saprotamu cenu, vai ir radies viedoklis kurš labāks tik dēļ brenda...
Ar galēji labām sistāmām - cita šaize - sāk tracināt ieraksta gļuki...
Parasti ir labāk zelta vidusceļš.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:

super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
palaidniex rakstīja:

super

Nu vidusceļi arī ir dažādi, bet te nu cik katram nav žēl ieguldīt...
Man līdz "High-End" ir  kā līdz mākoņiem, bet visai ciešams Hi-FI laikam ir sanācies gan.
Tiesa vēl šis tas ir jāpārtaisa mazliet un mazliet arī jāpārregulē... Bet tas ir uzdevums/ideja/vīzija ziemai...

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Thu Jul 31, 2008 3:35 pm; pavisam rediģēts 2 reizes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Nu ir jau ka nedzird arī... Ja pie ļoti sliktas akustikas pieslēdz ļoti labu maģonu vai ļoti sliktu - atšķirības var nebūt...
Otra lieta - ja nedzird atšķirību starp vienu un otru - prātīgāk ir pirkt lētāko. Uz dārgāko vērts skatīties tikai tad, kad sāk ausis atšķirt starpību (vai maks atšķirību atbalstīt). Ja neatšķir - nav vērts.
Hi-End stereosistēma automašīnā ir Absurds ar lielo burtu, bet nav nereāli (esmu dzirdējis ne vienu vien lielisku paraugu), ļoti labs Hi-Fi ir iespējams un manuprāt saprotamāks, jo ir par būtiski saprātīgku naudu.
Tas viss ir laiks, enerģija, pacietība un līdzekļi. Ja tā lieta patīk un interesē.... Gala pilnībai nav...
Ja tā lieta nesaista - iekrāmējam maģonu pa Ls 70 , piespraužam USB štekerim spraudnīti un klausanies Ģiskoķeka Avarija 96 kbps MP3 ierakstā un neliekamies traucēti... Ne par kādiem pastiprinātājiem un vai skaļruņu raksturlīknēm un instalācijas īpašībām ij nemēģinam iespringt. Pērkam to, kas acīj tīkams un par saprotamu cenu, vai ir radies viedoklis kurš labāks tik dēļ brenda...
Ar galēji labām sistāmām - cita šaize - sāk tracināt ieraksta gļuki...

vot shitam var piekrist... tas ir ka kadreiz man viens profesors skaidroja, ka nav jegas uz zapinja atrumkarbas uzinstalet ferarri motoru... izdarit protams to var, bet vai vaig?

runajot par temu, es ari esmu pieskaitams pie parasto ljubarku lietotajiem, bet patiesham varu ievilkt treknu + pie ta 6000 aparatinja, kaut ari shirpotrebs utt, bet skanja vinjam ir laba (cik nu es to speju novertet) biju nenormali parsteigts cik laba isteniba ir 164 originala audio akustika ar visiem papira skaljrunisiem (kaut ari jau nenormali veca).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Hindo rakstīja:
palaidniex rakstīja:

super

Nu vidusceļi arī ir dažādi, bet te nu cik katram nav žēl ieguldīt...
Man līdz High-End ka līdz mākoņiem, bet visai ciešams Hi-FI laikam ir sanācies gan. Tiesa vēl šis tas ir jāpārtaisa mazliet un mazliet arī jāpārregulē...

Ja Tava audio sistēma skaitās tīri ciešama, es nemaz negribu zināt, kā sauc tās, kas mums te ir lielākajai daļai...  aiwa Bet nu skaic, ka apetīte rodas ēdot.  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a vot papīra skaļruņus nenovērtē pārāk zemu.
Papīra skaļruņi sniedz dzīvu, detalizētu skanējumu, ir precīzi un ausij tīkami.
Kā arī šādu skaļruņu jūtība ir visai augsta dēļ mazās difuzoru un membrānu masas...

Šiem skaļruņiem varbū vienīgi nepiestāvēs klubu mūzika ar cs-cs-cs un tumc-bumc-tumc-bumc.
Toties džeziņš, roks, ģitārroks, vokāls tiks lieliski atspēlēc... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
a vot papīra skaļruņus nenovērtē pārāk zemu.
Papīra skaļruņi sniedz dzīvu, detalizētu skanējumu, ir precīzi un ausij tīkami.
Kā arī šādu skaļruņu jūtība ir visai augsta dēļ mazās difuzoru un membrānu masas...

Šiem skaļruņiem varbū vienīgi nepiestāvēs klubu mūzika ar cs-cs-cs un tumc-bumc-tumc-bumc.
Toties džeziņš, roks, ģitārroks, vokāls tiks lieliski atspēlēc... Wink

pa to jau ta ka esmu parliecinajies, vienigais kas mani parsteidz ka vinji ir spejusi izdzivot tik ilgi un vel jo projam priecet manas ausis Smile, jo uz skalrunju magnetiem veljoprojam rotajas spilgts un liels Alfa Romeo uzraksts, tatad pilnigs stock.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
Bet tad pie tādas galvas vajag arī ŠO, šito subim, pašu subi un skaļruņus, lai to kruto galvu varētu baudīt!

Nu Tu visu pateci, man nav ko piebilst Wink

Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration