Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
155 1.8TS sajugs
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Risinājums?

šī arī jauka (izņemot motora defektu)

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jaasataisa sho pashu. 5dien liidz Valkai jaatiek. un neticamaa kaartaa- nav neviens rezerves auto pieejams, tapec sanemos shito atdzivinat.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nav tik taalu jaabrauc. tepat ss.lv simpaatiski eksemplaari uzpeld.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:
beidzot izjaukts.

esot jamaina sajuga cilindrits un vel kaut kads cilindrits. Laikam tas uz kaa naak gultnis.

kaads nezin kur jauc laukaa kaadu 155? Zilupes ielaa ir?

cilindriishus vai nu liek jaunus vai nu restauree vecos. kam tev laukaa jaucama 155? hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

šī arī jauka (izņemot motora defektu)

smuka, bet 16v dzineeja defekts => diski un salons ebay, paareejais luuzhnjos Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cilindru manzheshu komplekti ir dabujami pa 2.5-4.5 latiem.     vari parlasit tos pashus.   lietoti cilindri nebus ipashi labakie par tiem kas tev stav...  ta vai shita labak parlasit uzreiz.    Sajuga cilindram ir tece ?  ja nav nevienam - tad nav verts aiztikt to kas ir pie karbas - shaze ir ta - kurs zem pedalja... skruvejas no salona puses pa kadiem 20 min.   jaucas - vel 15 - salekas pa 10 - montejas atpakalj....   un tad atgaisoshana

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
karoch- jabrauc uz Arfilu un jamekle rokaa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man vajag:

un izspiedejgultni...

Sasha gan teica, ka abi vienlaiciigi nemirstot, bet ko es dumjsh buudams zinu. braukshu radiit, lai skataas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vispaar interesanti. Arflaa teica, ka galvenais cilindrs nevar but pie vainas un lai maina tikai darba cilindru. meistari saka, ka tieshi tas vainigs pirmkart. paklausiju Arfilai un liku visu salikt kopaa mainot tikai darba cilindru.

pie reizes izlecos ar meistara "bosu" kursh paprasija 80Ls par atkaartotu remontu, ko vareetu uzskatiit par garantijas remontu.

nakamreiz jaameegina Arfilu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ne-e.   nav tas garantijas remonts - jo tagad tev noklajas sajuga gidropievads,,,   be t toreiz - sajuga mehanisms.. juti starpiibu ?   bet darba cilindritis ja beigts - tad tas suulo... ja nesulo - naff beigts...   ar to viss ir izlemts..

cilindritis suulo ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nepiekriitu Tev. arii toreiz pie vainas cilindriits bij, bet meistars to neparbaudija. nosprieda, ka kurvis bij beigts. respektivi- es tak nedodu vinam auto ar tekstu- nomaini kaut ko lai iet. es saku, lai noversh problemu. detaljas nomainija, problemu nenoversa. rezultats- atkal jajauc nost sajugs.

Arfila saka ka tas nevar but cilindrits pie vainas.

kam lai tic?  Rolling Eyes riitvakar uz Smiltenes pusi... jaatur iikshki ka izvilks. ticiibas tam auto vairs galiigi nav...  Crying or Very sad  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ieliec alfai bardačokā čupačups un viss būs ok Wink

Šito man iemācija džeks no kā pirku 156.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:
nepiekriitu Tev. arii toreiz pie vainas cilindriits bij, bet meistars to neparbaudija. nosprieda, ka kurvis bij beigts. respektivi- es tak nedodu vinam auto ar tekstu- nomaini kaut ko lai iet. es saku, lai noversh problemu. detaljas nomainija, problemu nenoversa. rezultats- atkal jajauc nost sajugs.

kam lai tic?  Rolling Eyes riitvakar uz Smiltenes pusi... jaatur iikshki ka izvilks. ticiibas tam auto vairs galiigi nav...  Crying or Very sad  Rolling Eyes

Ehh.. nu kaut kāda bēdu ieleja Tev ar to 155..  Sad Laikam jau par 100% attaisnojas teiciens, ka alfa jāpērk pēc iespējas labāka, ejošāka un vēlams bez kādām sīkām "niansēm". Es jau ieteiktu nākamreiz braukt ar Sašu papļāpāt. Ja laikus visu uzpasē, 155 ir varen uzticams auto.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:

affigjetj - tev piespieda nomainiit kurvi bet vaina bija cilindriiti ???     mnjaa....   nu... vecais kurvis tev paliika ?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurvis ari bij beigts, bet taas bij sekas tam, ka aizgaaja gultnis, gultnja peeda(vai kaa vinju tur sauc) utt. karoch- auzas! Smile pagaidaam ir atlicis tikai nomainiit galveno cilindru, kas pie pedaalja naak un tad viss sajuugs buus no jauna salikts. pagaidaam tas cilindriits uzlikts iislaiciigam priekam, lai vismaz auto kustas, kameer sadabuushu citu cilindriiti.
vakar likaas,ka es to auto vareetu uzspridzinaat, bet shodien... tik patiikami braukt.. bet laikam jau jaaskataas patiesiibai aciis un jaasaak mekleet kaut ko citu. labu 155.

Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration