Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Slēdzene
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
bet GTV var atveert strauji nozpiezhot un turot atveershanas pogu briidii, kad centraalaa atsleega sleedz valjaa, sekundes desmitdalju pirms taa atkal aizsleedzas Wink

Vot šito es esmu apguvis pašā pilnībā, jo mīnusos 100%, ka vienas durvis neslēgsies.  Evil or Very Mad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
elbee rakstīja:
bet GTV var atveert strauji nozpiezhot un turot atveershanas pogu briidii, kad centraalaa atsleega sleedz valjaa, sekundes desmitdalju pirms taa atkal aizsleedzas Wink

Vot šito es esmu apguvis pašā pilnībā, jo mīnusos 100%, ka vienas durvis neslēgsies.  Evil or Very Mad

agha, un taa ir 100% visiem GTV. nez, kaa Spideriem? Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Edc rakstīja:
elbee rakstīja:

Spiderim droši ka šķirbas nau, ja sakāpj čuras galvā to lietot ziemā... Very Happy
Vienreiz nogļukoja slēdzene - kaukas bija te ierūsējis un vai sasmērējies - iztīrīju un viss ir oki!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kad bij 164taa, tad no ieprieksheejaa iipashnieka bija viedais padoms- pirms katras ziemas noraut abshivku un sasmeereet, lai viss labi straadaa. runaa 164 taa ir slimiiba taada. un bij pat tiktaal, ka, ja ieprieksh visu nesasmaakjee, ziemaa kameer neuzsilst mashiina, nevar durvis nemaz aizveert.  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jancix rakstīja:
ziemaa kameer neuzsilst mashiina, nevar durvis nemaz aizveert.  Laughing

A vot šitais bija ar 33o, vaļā varēja dabūt diezgan viegli, bet pēc tam braucot ar roku durvis jatur ciet  45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Edc rakstīja:
elbee rakstīja:

Nu vot musejam GTV ari sii te pati problema.... soriit ar to sastapamies Sad un kads ir risinajums, nav ne mazakas nojausmas   Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
156 kad ķērās tā poga, pēc wd40 viss kļuva labi. un jau gadu viss ir labi.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hmmm... laikam būs jāsaņemas un jāattaisa vaļā.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

...LUCKY YOU... Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu ja pa pogām ta es ar.
Objekts 156 vadītāja durvju poga - nospiež un nenāk atpakaļ (novērojams bija pie laika maiņām)
tika viss izjaukts (pat viss mehānisms, jo atslēga bija nolauzta) , izsusunāts un izpucēts. Prieks pašam un kaimiņam, līdz pirmai mojkai, kur atkal  45
Visi WD 40, AB 80 un citi sūdi darbojās kā elbee aprakstīja. Pirmais efekts  yo  a pēc brītiņa kā ar diētu - saņem pretī dubultā.
Pagaidām problēma tika trisināta ar kaut kādu Valvoline smēķi (aerosolu), kas paredzēts itkā kustīgām plastmasām (vismaz es tādu prasīju) un nu jau kuro mēnesi vis ir štokos. super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Nu ja pa pogām ta es ar.
Objekts 156 vadītāja durvju poga - nospiež un nenāk atpakaļ (novērojams bija pie laika maiņām)
tika viss izjaukts (pat viss mehānisms, jo atslēga bija nolauzta) , izsusunāts un izpucēts. Prieks pašam un kaimiņam, līdz pirmai mojkai, kur atkal  45
Visi WD 40, AB 80 un citi sūdi darbojās kā elbee aprakstīja. Pirmais efekts  yo  a pēc brītiņa kā ar diētu - saņem pretī dubultā.
Pagaidām problēma tika trisināta ar kaut kādu Valvoline smēķi (aerosolu), kas paredzēts itkā kustīgām plastmasām (vismaz es tādu prasīju) un nu jau kuro mēnesi vis ir štokos. super

...a konkrētāk kas tas par Valvoline smēķi?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
Jancix rakstīja:
ziemaa kameer neuzsilst mashiina, nevar durvis nemaz aizveert.  Laughing

A vot šitais bija ar 33o, vaļā varēja dabūt diezgan viegli, bet pēc tam braucot ar roku durvis jatur ciet  45

man taadiem gadiijumiem bija shkjoriite mashiinaa Wink 33shai bija rudenii jaajauc valjaa un jaatiira viss, tad taisiijaas gan ciet gan valjaa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Zāģis rakstīja:
elbee rakstīja:
Edc rakstīja:
elbee rakstīja:

Nu vot musejam GTV ari sii te pati problema.... soriit ar to sastapamies Sad un kads ir risinajums, nav ne mazakas nojausmas   Confused

nu taads ka augstaak rakstiits- aatri spiest pogu un bish pietureet. kad uzsilst un atkuust, tad straadaa normaali. otra iespeeja- nesleegt ciet, atstaat durvis vienkaarshi valjaa Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neatceros kas pa smāķi, bet bija ap 2LVL mazais aerosol zilā krāsā ar kaut kādiem zzobratiņiem un citām figņām virsū. Paredzēt ieeļļošanai nevis rūsas noņemšanai

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

Jā, man arī šorīt pie darba palika iekšā, bet ar otro piegājienu atleca vaļā

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration