Rudens Legendas atpakalcela Kekava pretim pabrauca auto ar nr FD91, dzive un sarkans izskatas vienkarsi fantastiski, joprojam skiet, ka tas ir skaistakais pedejo 25 gadu Ferrari
Rudens Legendas atpakalcela Kekava pretim pabrauca auto ar nr FD91, dzive un sarkans izskatas vienkarsi fantastiski, joprojam skiet, ka tas ir skaistakais pedejo 25 gadu Ferrari
Mēs arī ar viņu Ķekavā samainijāmies! Ļoti skaists!
Ferrari's are cool when theire driven like this (I'm not sure I'd want to be in the passenger seat in this one - but damn, that driver knows how to handle an Enzo):
Tas LaFerrari ir afigennijs. Man vispar skiet, ka tiesi sobrid Ferrari sakot ar 458 Italia modeli ir sasniedzis tadu ka kulminaciju, vini tiesi sobrid izgatavo visu laiku skaistakas un absoluti labakas masinas. Parejie vienkarsi atpusas, Lambo uberkari, McLaren, visi paliek ena...
_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība - 67 383 626www.autofficina.lv
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
elbee rakstīja:
Tas LaFerrari ir afigennijs. Man vispar skiet, ka tiesi sobrid Ferrari sakot ar 458 Italia modeli ir sasniedzis tadu ka kulminaciju, vini tiesi sobrid izgatavo visu laiku skaistakas un absoluti labakas masinas. Parejie vienkarsi atpusas, Lambo uberkari, McLaren, visi paliek ena...
Atliek piekrist. Mani personīgi gan mazliet sāpina, ka daudz kas no tiem fantastiskajiem labumiem pieejams, pateicoties programmētājiem, ne dzinēju inženieriem un testpilotiem... Bet visādi citādi - jā. Sasodīti smukas un sasodīti efektīvas mašīnas šiem sanāk. Un, atšķirībā no McLaren tīrās datorgrafikas, šiem joprojām ir dvēselīte
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās