Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 10 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Bremžu diski.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
DIY - kaa 155 (145/6) aizstaat standarta bremzes ar Brembo 4 podu sisteemu

http://forum.berlinasportivo.org/showthread.php?t=873

ps: es to nedariishu, jo viens no DIY manualja punktiem ir 17" wheels will probably be needed although SOME 16" will fit. 16" Speedlines will NOT fit. Sad

Krievu forumā bija stāsts, kā 155 TS uzmānīt 155 V6 bremzes. Process ir līdzīgs, tikai laikam arī 16" var uzdabūt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ar taam V6/Q4 un 16v 2l bremzeem ar nav tik vienkaarshi kaa saakumaa liekas. jaamaina stupica un stuures pirksti Sad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ierekstiishu shajaa topikaa.

man shodien peernavaa pilniibaa izbeidzaas tikai apriilii uzliktaas Roesch XC-4 bremzhu uzlikas. liku kopaa ar taas pashas firmas diskiem Roesch VR-2.

nobraucu... 20-25 apljus 333 un 20-25 peernavas apljus. bremzeeja ljoti labi, bet, ja vinjas taaaaaa dilst, tad man gruuti iedomaaties kaut kaadu pielietojumu. ja taas ir sportam domaatas uzlikas, tad taas pilniigi drosi neiztureetu vairaak pa vienu, piemeeram, nac. klases braucienu. un nez vai iztureetu pat to pashu vienu Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

man shodien peernavaa pilniibaa izbeidzaas tikai apriilii uzliktaas Roesch XC-4 bremzhu uzlikas. liku kopaa ar taas pashas firmas diskiem Roesch VR-2.

nobraucu... 20-25 apljus 333 un 20-25 peernavas apljus. bremzeeja ljoti labi, bet, ja vinjas taaaaaa dilst, tad man gruuti iedomaaties kaut kaadu pielietojumu. ja taas ir sportam domaatas uzlikas, tad taas pilniigi drosi neiztureetu vairaak pa vienu, piemeeram, nac. klases braucienu. un nez vai iztureetu pat to pashu vienu Sad

A moška tapēc jau džekiem braucienu beigās rodas problēmas elkonī  Laughing ar roceni nevar sabremzēt, bet priekšā čušš ne bremzes  Twisted Evil
Bet uz Rīgu atbrauci? Jeb igauņu servisus iemēģināji?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
elbee rakstīja:

A moška tapēc jau džekiem braucienu beigās rodas problēmas elkonī  Laughing ar roceni nevar sabremzēt, bet priekšā čušš ne bremzes  Twisted Evil
Bet uz Rīgu atbrauci? Jeb igauņu servisus iemēģināji?

tika liidz maniim un tagad manu maaju izdailo blingaa 155 super

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

tev, cik atceros bija tie robotie un stripotie bremzu diski, tie tad domajams ari pastiprinati noeda tas uzlikas, ne?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
caurumi un gropes diskos ir nevis lai labaak eestu uzlikas, bet lai labaak novadiitu berzez rezultaataa radiito gaazi un attiiriitu virsmu no suudiem putekljiem un nedeguljiem.

bet nu mosh ar nograuza, pie diskiem piecepushies ir ne tikai puteklji, bet pat uzliku gabali. taadi pat uz 2 kv.mm. Sad

bet nu lab, jaasameklee kaut kaads nebuut ferodo vai omp, kaads plakainais liidzi un riit laizham pie pienapakam bish pavingrot yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
IMO nevar no kopā strādājoša pāra salikt nesaderīgus komponentus nono  (man ir inženiera izglītība). aiwa

Ja tev ir gropētie diski, tad jābūt attiecīgām uzlikām, kuras sāk strādāt tikai kad ir uzsilušas līdz 200 grādiem. 45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pienapaka, es esmu gatavs! atradu misenee vecaas uzlikas aiwa

jaunaas likshu peec disku novirposhanas, suportu apkopiites un armeeto trubinju uzstaades. likshu sarkano Ferodo. pisszirgs taas sporta uzlikas  horse

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jaa. Taa vien liekas, ka spoorta uzlikas ljoti labi performee (labi "piekjer", nenogurst uttuc.)... Vienu gonku. Peec tam - kirdik  smilshkaste

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
hmmm..

oho torx..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kādi man bremžu diski un kluči jāliek 156 2.0TS priekšai? Remsa? lai būtu labi un lēti  :kaspich:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
kādi man bremžu diski un kluči jāliek 156 2.0TS priekšai? Remsa? lai būtu labi un lēti  :kaspich:

TRW dažviet maksā ~22Ls, domā vērts likt ko vēl lētāku?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
MartinsT rakstīja:

diski? Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
j.k. rakstīja:
MartinsT rakstīja:

diski? Rolling Eyes

Disks, laikam 1 gab.

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 10 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration