Atbildēt pie šī temata 63 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 81, 82, 83  Nākošais
Par Alfa 159
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
werty rakstīja:
Laikos, kad aiz loga vel bija ziema, alfa sūdīgi leca, grieza bet neleca, nomainīju kvēlsveces, likās, ka problēma atrisināta, iespējams, ka tas bija tikai placebo efekts, bet arī tagad no rītiem auto sūdīgi lec, kā 1x pielec tā vairs nav problēmu. Varbūt kādam bijusi līdzīga situācija?

Šajā gadijumā patiešām pie vainas bija akumulātors, pārdevējs kā izrādās bija ielicis mazu aķi kas visdrīzāk bija paredzēts benzīnmotoram. Tagad lec kā nākās!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
werty rakstīja:
werty rakstīja:
Laikos, kad aiz loga vel bija ziema, alfa sūdīgi leca, grieza bet neleca, nomainīju kvēlsveces, likās, ka problēma atrisināta, iespējams, ka tas bija tikai placebo efekts, bet arī tagad no rītiem auto sūdīgi lec, kā 1x pielec tā vairs nav problēmu. Varbūt kādam bijusi līdzīga situācija?

Šajā gadijumā patiešām pie vainas bija akumulātors, pārdevējs kā izrādās bija ielicis mazu aķi kas visdrīzāk bija paredzēts benzīnmotoram. Tagad lec kā nākās!

Netici saviem novērojumiem - maini sprauslas un "uzstādi dzinējam kompresiju" krods tak ir megaspecs...

Internetdiagnostikas megaspecs tak klāsta:

krods rakstīja:
akums ir būtisks,jo jestrāg griež jo labāk,bet ne šinī gadījumā,jo autiņš jau pielec,tik neiet visi cilindri,un skaņa tam ir raksturīga,kā video!tur jasna ka neiet kāds no cilindriem,vai neiet pilnvērtīgi,FARSUNKAS,kompresija,kvēlsveces!

Tas ka tagad mistiskā kārtā lec tikai nomainot aķi viem ir pilnīgi neizskaidrojama sakritība!

Ka Tev saka - ej pērc jaunas sprauslas un gatavojioes dzinēja remontam! shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tu gudrit,neruna mulkjibas,vai tev tas ir ierasts? Par tooliem,katrs komplekts butibaa ir paredzeta vienam konkretam dzinejam,tad pastasti man tagad,prifesionaali perk katram autinjam savu komplektu pa 1500 eiro?galigi saspiedies?varu saderet ka vinjiem  ir ari home made tooli,un ne viens vien.

Neaizmirsti ka labaakie metinaataaji un labaakie virpotaji kas veel no tiem laikiem palikushi,nereti ir kodeji,jo ta bij vinjiem pienjemts,un halturka par pudeli bij pasha laikaa,tapec ja kadu no shiem amata profi izdodas no rita atrast skaidra,vai uzlapit tad vis ir stiigaa,bet tev jau to nesaprast.......

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
rakstīšu divas ziņas,baidos ka vienā var būt par daudz info priekš tevis,var tev nokārsies ķivere Very Happy

šim konkrētajam fruktam es neesmu neko teicis ne par viņu ne par viņa farsunkām Very Happy te bij diskusija,par to čali kas iemeta video,KUR AUTO PIELEC BET STRĀDĀ NEVIENMĒRĪGI,UN SAJŪTA KAD NEDARBOJAS KĀDS NO CILINDRIEM PILNVĒRTĪGI VAI NEDARBOJAS VISPĀR,

nu lūūūūūūk,un šinī gadījumā vari elektrību vilkt pa taisno no Pļaviņu hesa,tas nepalīdzēs,pat ar puskaču griežot tas nepalīdzēs!

tava sarkanā koriša gadījumā,kam "griež bet nelecs" pēc aķa maiņas lec perfekti,tad varu pateikt ka tur nav vis labi ar pašu owneru Very Happy

ja griež nozīmē kā pie -18 grādiem 3sec laikā motors apmet knapu vienu kūleni,tad jasna huj ka nelēks un pie vainas būs aķis kā saka misters palaidniex,jo pat viņš laikam 7b ir iemācīts ka tomēr dīzelim patīk kad viņu griež jautrāk,kkan to pat 3b jau zina visi !

un vienlga,ja pat griezh labi,vai slikti,ja viņš pielecs viņam jāieiet uz visiem cilindriem,un jādarbojas normāli!NEVIS KĀ VIDEO

ko tu vēl nesaprati?

P.s Rīt parīt būs diezgan auksti,-22 itkā,varat piemest cold start video Very Happy būs diskusijai turpinājums Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirms gadiem 20, kad 100 $ bija milzu nauda un 1000 $ pat sapni nerādijas  man vajadzeja vienu saluzusu medicinas verki uztaisit , kas bija veiksmigi gadis 10 nokalpojis, pec skata pilnigi elementars s.....
Samekleju virpotaju frezetaju, kas bija ar mieru taisit, kuram majas. Ija aizkeries mediciniska terauds,
Uztaisija vizuali konfekte ! 1:1 ar originalu
Bet verkis bija sanacis vienreizejs Sad
Ja oriiģ kalpoja 10 gadus, tad sitas iztureja apmeram 1h Sad
Virpotaja komentari - a h ...... vinu zin no kā oriģ.  taisīts
Kadus gadus stradajam ar viņa vienreizejiem, lidz 100$ vairs nelikās milzu nauda un originals ir nokalpojis atkal gadus 15  !

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jā - jā kroģik, kā tad...

Kuri ir tie "tolaiku" virpotāji? Question
Tie, kam bija ap 30 gadu 89. gadā tagad būs teju 60 gadus veci...
Tie kas bija vecāki - tiem visi 70...
Daudz alkoholoa un šāds vecums neko lielisku negarantē...
Kā arī zināšanas par materiāliem un iespējas pielietot dažādas materiālu sagatavošanas/apstrādes tehnoloģijas, kuras var izmantot rūpnieciski, maigi izsakoties - NEKĀDAS!

Nu palasi Arbas komentāru...

Gaidam uz nākamo picu par lekciju ko un kā pareizi darīt, pie kura "toļika" virpot superprecīzos un izturīgos instrumentus, kā meklēt kompresiju un tad cīnīties ar vibrāciju pusasīs jo mirst kādi tur opeļa motori... Very Happy

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Mon Feb 06, 2017 6:12 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:

Kā arī zināšanas par materiāloiem un iespējas pielietot dažādas materiālu sagatavošanas tehnoloģijas, kuras var izmantot rūpnieciski, maigi izsakoties - NEKĀDAS!

Gaidam uz nākamo picu par lekciju ko un kā pareizi darīt, pie kura toļika virpot superprecīzos instrumentus, kā meklēt kompresiju un tad cīnīties ar vibrāciju pusasīs jo mirst kādi tur opeļa motori... Very Happy

tu tēlo vai izliecies? tak poh man no kā tu virpo vai nevirpo,kaut vai iztes no koka,jobanij vrot,es jau tev teicu,kamēr tu spaidi pogas savai nosiekalotai klaviatūrai,tikmēr toljika virpotie tooli strādā,takā vari iet ......

vispār jau par psrs virpotāju ts bij ievirpinājums teikumā,lai skanētu krutāk,bet tas tā,tev vizsmazs bij kur piepisties Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krods rakstīja:
palaidniex rakstīja:

Kā arī zināšanas par materiāloiem un iespējas pielietot dažādas materiālu sagatavošanas tehnoloģijas, kuras var izmantot rūpnieciski, maigi izsakoties - NEKĀDAS!

Gaidam uz nākamo picu par lekciju ko un kā pareizi darīt, pie kura toļika virpot superprecīzos instrumentus, kā meklēt kompresiju un tad cīnīties ar vibrāciju pusasīs jo mirst kādi tur opeļa motori... Very Happy

tu tēlo vai izliecies? tak poh man no kā tu virpo vai nevirpo,kaut vai iztes no koka,jobanij vrot,es jau tev teicu,kamēr tu spaidi pogas savai nosiekalotai klaviatūrai,tikmēr toljika virpotie tooli strādā,takā vari iet ......

vispār jau par psrs virpotāju ts bij ievirpinājums teikumā,lai skanētu krutāk,bet tas tā,tev vizsmazs bij kur piepisties Very Happy

... Very Happy
vismaz ir kāds klauns forumā! Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kungi, lai saruna kļūtu konstruktīvāka, varbūt stādaties priekšā. Vārds, Uzvārds, izglītība, nodarbošānās, amats. Uzņematies atbildību par savu reputāciju, lai līdzcilvēki Jūs var labāk iepazīt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
krods rakstīja:
palaidniex rakstīja:

... Very Happy
vismaz ir kāds klauns forumā! Smile

klauni pusasīs bāž solidolu,un ja nelec dīzelis tad maina aķumu,jo tas ražo kompresiju Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...vecumu un darba pieredzi arii  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Kungi, lai saruna kļūtu konstruktīvāka, varbūt stādaties priekšā. Vārds, Uzvārds, izglītība, nodarbošānās, amats. Uzņematies atbildību par savu reputāciju, lai līdzcilvēki Jūs var labāk iepazīt.

+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:

Es varetu sakt, bet baidos ka cietiem vairs nebus dusas uzrakstit par sevi, tapec labak pagaidisu Embarassed

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man gan pofig. Esmu pensionārs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man nav ko kaunēties un slēpt,esmu lauksaimniecības tehnikas operātors,jeb parasts traktorists,nu jau ar 10 gadus lielu pieredzi,un 5 sezonas kā vācu ražu ar komabiniem,un kā jau latvijā,tad teiksim mums ir jābūt unervisālam,ja esi traktorists jabūt arī mehāniķim,jo neviens tavā vietā neko neskrūvēs!jāmāk kkas piemetināt,jāmāk kkas salodēt,jāmāk elektronika utt,tas nozīmē ka visa tehnika remontejas pašu spēkiem,filmās un reklāmas rulīšos tikai rāda,kad uz lauka salūzst,pazvana,atbrauc remta brigāde ar busu un visu salabo Very Happy dzīvē tā teikt pisies pats,jo pat ja vajag tiešām profesionālu servisu,tad sezonas laikā vinju dabūt ir nereāli grūti,diemžēl ar servisu latvijā ir vāji!

atiecīgi paši daram visu,ko var izdarīt,sāķot ar elementāru apkopi,beidzot ar nopietniem remontiem lauka vidū.neskatoties uz to ka tehnika un agregāti ir reletīvi jauni,tehnika ir tehnika,un viņa lūzst!

un pa šiem 10 gadiem kkāda sajēga par un ap tehniku man ir radusies:)

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 63 lapa no 83 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 81, 82, 83  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration