Autors |
Ziņojums |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
help me!!! [pazuda dzirkstele]
mos kads kadu gudru padomu war dot......alfai pazuda dzirkstele naw un wiss..,kas waretu but par problemu?mos kads ir saskaries??3.0 24v....164...
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
Mon Apr 02, 2007 6:14 pm |
|
|
AMV
Member of
Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Pienjemot ka auto jau tomeer nav tas jaunaakais, labs saakums vareetu buut vienkaarsha visu kontaktu paarbaude, tie absulbee. pashaa aizdedzee vadu savienojumi. precizi jau pateiks tikai servisaa, un arii tad, kaa veiksies, elektrikjis var arii nedeelju vainu mekleet. iespeejams nodedzis kondensators. vai kaads cits "pribumbass" kas ir aidzdedzes sisteemaa.
|
Mon Apr 02, 2007 6:26 pm |
|
|
kaspars
|
AMV rakstīja:Pienjemot ka auto jau tomeer nav tas jaunaakais, labs saakums vareetu buut vienkaarsha visu kontaktu paarbaude, tie absulbee. pashaa aizdedzee vadu savienojumi. precizi jau pateiks tikai servisaa, un arii tad, kaa veiksies, elektrikjis var arii nedeelju vainu mekleet. iespeejams nodedzis kondensators. vai kaads cits "pribumbass" kas ir aidzdedzes sisteemaa.
es jaw pa kontaktu kedi aizgaju lidz pasam wadibas blokam..wiss ok wisi kontakti ir ok...laikam buss jabrauc pie elektrika ....
|
Mon Apr 02, 2007 9:45 pm |
|
|
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Zem haubes pie akjiisha ir plastmasas vaacinsh ar dazjaadiem uzrakstiem (FAN1, FAN, INJ., FUEL PUMP, FAN2, A/C COMP.), nonjem nost un tani ivietaa, kur attieciigais uzraksts uz plastmasas noraadiija uz FUEL PUMP vai INJ., tur ir sarkani releji, izvelc laukaa, notiiri kaajinjas un iespraud atpakalj. Man shitaa mendele paraadiijaas peec ziemas. Veel liek shad un tad par sevi maniit.
|
Tue Apr 03, 2007 9:54 am |
|
|
kaspars
|
Trax rakstīja:Zem haubes pie akjiisha ir plastmasas vaacinsh ar dazjaadiem uzrakstiem (FAN1, FAN, INJ., FUEL PUMP, FAN2, A/C COMP.), nonjem nost un tani ivietaa, kur attieciigais uzraksts uz plastmasas noraadiija uz FUEL PUMP vai INJ., tur ir sarkani releji, izvelc laukaa, notiiri kaajinjas un iespraud atpakalj. Man shitaa mendele paraadiijaas peec ziemas. Veel liek shad un tad par sevi maniit.
sitas gan nederes...man akitis grabaznieka...un tadas kastites ari naw
|
Tue Apr 03, 2007 12:41 pm |
|
|
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
nu tad jaklausas... kad iesledz aizdedzi - kaut kads relejs skali iesledzas ? vai deg. suknis uzgaudo kaut uz bridi ? Vai aizmugure smird pec degvielas kas nesadega? Var panjemt kadas divas plaknes - saskruvet kopa ar garam skruvem - pa vidu iespiest visas 6 sveces - un - savienojot to ar masu - pagriezt ar starteru motoru.... Ja ir laiks un velm e - var pasham panjemties... ja nav - nu tad uz servi...
|
Tue Apr 03, 2007 1:27 pm |
|
|
kaspars
|
Alsi rakstīja:nu tad jaklausas... kad iesledz aizdedzi - kaut kads relejs skali iesledzas ? vai deg. suknis uzgaudo kaut uz bridi ? Vai aizmugure smird pec degvielas kas nesadega? Var panjemt kadas divas plaknes - saskruvet kopa ar garam skruvem - pa vidu iespiest visas 6 sveces - un - savienojot to ar masu - pagriezt ar starteru motoru.... Ja ir laiks un velm e - var pasham panjemties... ja nav - nu tad uz servi...
relejs nekad naw skali iesledzies....wienreiz pat speciali klausijos....un tgd ari naw dzirdams....degwielas suknis ari naw dzirdams...pec degwielas ari nesmird.....newares saskruwet wisas sweces....man ir uz katru sweci ir pa indukcijas soilei...kas uzliekas pa taisno uz sweci...naw nekadu swecwadu...man kka sak likties ka signalizacijas relejs buss nojudzies...
|
Tue Apr 03, 2007 1:32 pm |
|
|
Trax
|
Ja sidzene ir pasvaiga, tad taa nepados pat shpannungu uz starteri.
|
Tue Apr 03, 2007 1:51 pm |
|
|
Alsi
|
[quote="kaspars"] Alsi rakstīja:....degwielas suknis ari naw dzirdams...pec degwielas ari nesmird.....
Nu tad ta konstrukcija aiznems visu galdu ja ar spolem to visu likt....
Degvielas relejs jaatrod un to izpildkontaktu ligzdaa jaiebazh kaut ko issavienojosho - tad mes dzirdesim degvielas sukni "anyway"... tad var arii braukt pie elektrikja.....
|
Tue Apr 03, 2007 2:20 pm |
|
|
Alsi
|
Trax rakstīja:Ja sidzene ir pasvaiga, tad taa nepados pat shpannungu uz starteri.
tas atkarigs ka saslegti tie visi rewleji kas nak komplektaa ar sigjeni...
|
Tue Apr 03, 2007 2:21 pm |
|
|
Alsi
|
Evrika - Akjitis - bagazhnikaa - suknis arii tur pat blakus.... njemas 1 metru vada.... un pa taisno - no "+" uz suknja "+"
|
Tue Apr 03, 2007 2:23 pm |
|
|
Alsi
|
Re: help me!!!
[quote="kaspars"]pazuda dzirkstele naw un wiss..,quote] bet dzirkstele pati ir ? kaut uz vienas "spoles" izvada ?
|
Tue Apr 03, 2007 2:24 pm |
|
|
kaspars
|
Alsi rakstīja:Evrika - Akjitis - bagazhnikaa - suknis arii tur pat blakus.... njemas 1 metru vada.... un pa taisno - no "+" uz suknja "+"
welak wakara pameginashu un NAW spanunga newiena sople...
|
Tue Apr 03, 2007 4:38 pm |
|
|
kaspars
|
[quote="Trax"]Ja sidzene ir pasvaiga, tad taa nepados pat shpannungu uz starteri.[/quot
man kkada "sherif" staw..ar peidzeri...uz starteri padod..bet ir warianti ka motors griez..bet naw ne spanunga sweces ne degwielas sukni....
|
Tue Apr 03, 2007 4:41 pm |
|
|
Trax
|
Droshinaataaji vai releji man domaat, bet esmu tikai diletanc ar informatiivu pieredzes pagarabu.
|
Wed Apr 04, 2007 2:00 pm |
|
|
|