Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Modena Motors autoservisa akcija!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
..visi nepaspēja...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paldies, Modena motors, par šo iespēju !!! Very Happy

BET, man kā latvietim tomēr ir ko piebilst, ja jau šeit ir forums... klacha
10:00 bijām klāt, kā sarunāts, atstājām Alfu. Plkst.15:00 zvana, ka pārbaudīta, bet pie mazgāšanas tikšot tikai pēc 3 stundām. Tā kā esam no provinces, un pa Spici vazāties jau ZB, tad gājām pakaļ. Mūsējā palika netīra, kaut gan cita Alfa , kas bija kopā ar mums, stāvēja ārā jau nopucēta Mad
Par problēmu sarakstu mazliet pasmējāmies - AR emblēmas izbalējušas, Selespeed podziņas uz stūres nobružātas, bagāžniekā gumija mazliet noplīsusi...
Protams, konstatēja arī dažas tehniskas problēmas.

Pats labākais, ko Aivars, pāršķirstot mapīti ar citu Alfu problēmsarakstiem, pateica, bija: JŪSU ALFA IR LABĀ STĀVOKLĪ, CITI IR VEDUŠI SKATĪT DAUDZ SLIKTĀKAS! laureats

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bella alfa rakstīja:
Paldies, Modena motors, par šo iespēju !!! Very Happy

BET, man kā latvietim tomēr ir ko piebilst, ja jau šeit ir forums... klacha
10:00 bijām klāt, kā sarunāts, atstājām Alfu. Plkst.15:00 zvana, ka pārbaudīta, bet pie mazgāšanas tikšot tikai pēc 3 stundām. Tā kā esam no provinces, un pa Spici vazāties jau ZB, tad gājām pakaļ. Mūsējā palika netīra, kaut gan cita Alfa , kas bija kopā ar mums, stāvēja ārā jau nopucēta Mad
Par problēmu sarakstu mazliet pasmējāmies - AR emblēmas izbalējušas, Selespeed podziņas uz stūres nobružātas, bagāžniekā gumija mazliet noplīsusi...

Pats labākais, ko Aivars, pāršķirstot mapīti ar citu Alfu problēmsarakstiem, pateica, bija: JŪSU ALFA IR LABĀ STĀVOKLĪ, CITI IR VEDUŠI SKATĪT DAUDZ SLIKTĀKAS! laureats

Man ir zināmas aizdomas, kuru viņš ar to domāja.  Rolling Eyes
Toties es secināju, ka ar visu izļurkāto ātrumpārslēdzēja kloķi, salīdzinājumā ar to 159, man labāk patīk, kā ātrumi slēdzas manai 155 (159 sinhronizators traucē).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varu iedot 75 kaadreiz pasleegaat aatrumus, ja sinhronizatori traucee Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es nu arī esmu izbaudījusi tos priekus. jau nedēļa apkārt, bet salons vēl smaržo. dikti cītīgi iztīrīts, malači.
par to siksnu - nezvai man citur atklātu šitādu lietu. nu tad @#$%^& ja tiešām tā siksna būs nepareizi uzlikta. mļe.
 Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lienii rakstīja:
Es nu arī esmu izbaudījusi tos priekus. jau nedēļa apkārt, bet salons vēl smaržo. dikti cītīgi iztīrīts, malači.
par to siksnu - nezvai man citur atklātu šitādu lietu. nu tad @#$%^& ja tiešām tā siksna būs nepareizi uzlikta. mļe.
 Mad

kāda siksna?
kas nepareizi?
Zobene par vienu zobu šķībi uzlikta?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirmdien braucu pie viņiem...tad jau redzēsim,ko remontēt alfas darbnīcā....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bella alfa rakstīja:

Liidz siikumiem  super Kaa nu kuram, bet man tieshi shii attieksme ljoti patiik!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
teikshu ta, par modenu man ir savs viedoklis. gribeju pierakstities uz diagnostiku, pa telefonu man jau saboreeja, ka ir jaamaina sveces un svechvadi Very Happy labs prikols Smile sorry, bet man ka parastajam latvietim kapeikdratetajam vulgaris shada attieksme nav pa zobam. ja pa telefonu man jau uztaisa diagnostiku un sagatavo uz to ka tiks noslaukta prava summa nezinot vai tas ir vai nav vajadzigs man uzticibu neieviesa.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Diemžēl dīlerserviss iekš .lv gandrīz nevienai auto markai nav domāts 5+ gadus veciem šrotiņiem. Modenā neesmu bijis, un arī netaisos rādīties ar saviem 90to gadu rēgiem Ffff..fristailo

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tās bezmaksas dīleru servisa akcijas ir tas pats kā aiz gara laika šķirstīt medicīnas enciklopēdiju. Pēc neilga laika pat pilnīgi vesels cilvēks sāks domāt par testamentu. Ja mašīna normāli lietojama, tad nav ko tur rādīties.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu par cik sakarā ar krīzi ņem pretī tagad arī citus itāļus, ne tikai alfas, tad aizvedīšu ka es savu padzīvojušo fiatiņu tur paciemoties Very Happy Interesanti paklausīties, ko stāstīs, jo 27 diagnostika, 28 tehniskā Wink

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kāds ir jau bijis uz jauno akciju?

http://www.alfaromeo.lv/news?id=37

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tā neko jauna akcija, pēc pāris dienām beidzas... aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
Kāds ir jau bijis uz jauno akciju?

http://www.alfaromeo.lv/news?id=37

Biju, atrada cauru trubu, so kondicionierī freons nav... pa 140 Ls bija jāpasūta jauna truba Rolling Eyes Laikam vasarā sauna būs mašīnā  aiwa

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration