Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Čipot vai nečipot JTD?
Čipot vai nečipot JTD

68% 68% ( 11 )
31% 31% ( 5 )

Balsis pavisam : 16
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Čipot vai nečipot JTD? 
Man ir 1.9 JTD un nekādi nevaru izdomāt likt čipu vai nē. No vienas puses jauda manāmi pieaug, bet no otras puses kā ir ar motora, turbīnas resursiem. Ir dzidēti visādi varianti sākot no tā ka motors kalpos uz pusi mazāk un beidzot ar to, ka nekas nemainās ja tiek liets kvalitatīvs dīzelis.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Čipot vai nečipot JTD? 
dlhawk rakstīja:
Man ir 1.9 JTD un nekādi nevaru izdomāt likt čipu vai nē. No vienas puses jauda manāmi pieaug, bet no otras puses kā ir ar motora, turbīnas resursiem. Ir dzidēti visādi varianti sākot no tā ka motors kalpos uz pusi mazāk un beidzot ar to, ka nekas nemainās ja tiek liets kvalitatīvs dīzelis.

...nu man ir čipots 1,9JTD un esmu jau nobraucis ap 50 štukām un īstenībā motors ir vienīgā lieta ar ko nav bijušas problēmas ja neskaita saplīsušu vienu turbīnes trubu kuru veiksmīgi arfilā saķīlēja. Jauda bišku vairāk ir, bet reāli vienalga par maz... Very Happy  Un tagad galvenais mīnuss - patēriņš vidējā režīmā man ir 8,2... Mad, braucot ar 120 bija līdz 6,5 laikam, un braucot 205-210 (ātrāk neiet... emo ) patēriņš ir ap 16-17... naac

P.S. mans verdikts ir - čipo... Wink

P.S.S. kāpēc es neņēmu lielo motoru... Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ņemt traktordzīneju (no offence Smile) un NEčipot.. a kāda jēga?  Rolling Eyes
ČIPOT!!!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Izskatās laikam vien ka būs tas čips jāliek. Tomēr gribas arī dīzelītim  to jaudu mazliet lielāku  Very Happy .
Muzonu būšu salicis tā ka tagad atliek vien savākt naudas tam čipam, savādāk viss jau notērēts  Crying or Very sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Jautājums kur, ir kāda labā pieredze?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pašam vēl nav nācies saskarties ar šo jautājumu, bet man visi paziņas brauca un Jelgavas pusi likt. Visi apmierināti un no citiem ar tikai labas atsauksmes esmu dzirdējis. Tā, ka vien braukšu uz to pašu vietu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
Pašam vēl nav nācies saskarties ar šo jautājumu, bet man visi paziņas brauca un Jelgavas pusi likt. Visi apmierināti un no citiem ar tikai labas atsauksmes esmu dzirdējis. Tā, ka vien braukšu uz to pašu vietu.

...Jelgavas pusē pie Inta visi liek - tel.: 29444360, parasti viņš prasa ap 200 eirām nezinu cik par Alfu varētu prasīt, ja sadomā šim zvanīt iepostē pēc tam ko šamais teica... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:

Jaa mani ar incē. Vēl esmu dzirdējis, ka katalizators jāklapē ārā, uzjautā pie reizes.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu kādas sekmes ar chipiem? ir jau izveikts nav?  Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurbel rakstīja:

Rezultāts pavisam cits savu 1.9 JTD nenočipoju, bet izlēmu ja jau, ta jau un paņēmu otru svētdienas autiņu ar  ko ārdīties GTV TB  ihaaaaa

Un domāju, ka rezultāts labāks nekā čipotam dīzelim Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tu esi slims  Very Happy apsveicu!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labaak jau dariit taa protams Smile bet nav man garaazha vai privaatmaajas pagalms kur 2. alfu tureet Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kurbel rakstīja:

...es tur tipa telefonu ieliku - uzzvani šamajam ja ir interese un padod ziņu mums pārējiem ko šamais sola un pa kādām naudām... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AlfaClub darbnica piedavas chiptuningu vai pareizak sakot ECU tuningu, mainaamie chipi beidzaas jau 90-tajos Wink 1.9 diizelim var dabuut klaat ap 30zs un 70Nm. cena vareetu buut ap 200Ls. degvielas pateerinjam nevajadzeetu mainiities. tikai tik, ka mashiina iet labaak, tatad vairaak jaamin aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un cik 2.4 tiiselim naak klaat? peec chiptuning.lv tabulaam sola +30Zm un +80Nm ? kas ar atgaazeem notiek?

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 3 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration