Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Degvielas Filtrs
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Degvielas Filtrs 
Man radās intrese kur atroda degvielas Filtrs(uz mašīnas) un kādā cenā tas ir????? Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
par 166 precīzi nezinu, bet domāju, ka turat kur  156
un 156 viņa nav vispār, itāļi izdomāja, ka pašrezi pasaulē degvielas tīrība ir pietiekoša, lai tādu neliktu, droši vien bākā ir kāds neliels sietiņš, bet nekāda maināma filtra nav

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
atrodas baakaa. tieshi kaa arba saka - sietinsh. kad aizvedu sasham uz arfilu saveejo (sen, sen tas bija) un peec inerces luudzu mainiit degvielas filtru vinsh man atbildeja ar krievisku, skaidru njet! saakumaa padomaaju, ka chalis smejas par mani, tad vinsh paskaidroja, ka taada klasiska filtra alfai nav. vismaz 156 nav. un vispaar - brauciet bez filtriem - viss ir lieliski!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es ari kadu laiku atpakal gribrju nomainiit begvielas filtru bet neviena kataloga gross auto ne ape motors neku nepiedavajas..... tatad nav Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nee, nee - ir, bet neviens nerazjo Smile nav izdeviigi - neviens arii nemaina.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:

tik neizdevīgi, ka pat rūpnīca tos nepērk un neliek iekšā mašīnās... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:

Es 155ajai vienreiz nomainīju, bija aizgājis ciet. Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
es ari kadu laiku atpakal gribrju nomainiit begvielas filtru bet neviena kataloga gross auto ne ape motors neku nepiedavajas..... tatad nav Smile
nju super ka nava filtra hehe!!!!Laimīgu viesiem 2009gadu un lai alfas mazāk lūzt Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alfas nelūzt! Tām tikai reizēm uznāk kaprīzes! Dažām arī reizi mēnesī.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Degvielas filtrs 164 TS - IR! 
Kas teica ka nav, ir Very Happy . Atradu un nomainiiju . Filtrs tiesh tas pats kas naak 164 V6 vai arii cupai oooo un thema, chroma utt. Maksaaja 6 Ls. Skruuves bik pieruuseejushas, bet stundas laikaa nomainiiju. remonts  

Filtrs atrodas aiz ritenja baakas pusee:

Bet manuaalii atradu interesantu lietu, degvielas forsunkaas arii ir filtrs  Shocked , kaads to kaadreiz ir redzeejis un meeginaajis tiiriit? Neutral

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
malacis, tagad ar taam ruuseejushaam savienojuam vietaam gan jau piedzini pilnu sisteemu ar suudiem!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
trax piedava vispar nemainit ?

sprauslu filtrinjus redzeju - un pat tiriju.  bet pinjkeriga ta padarishana... njem sprauslu - uz izejosho dalju - kas maucas kolektoraa - uzvelk shljutenes galju - uz to shljuteni japadod CARB CLEANER balloninja saturu.  Un sprauslas kontaktiem - dod kaadus 5-6V (var arii 12V bet islaciigi) - kad dosi elektriibu - CARB cleaner izmazgas forsunku "atpakaljgaitaa"...  

Bet ja tos filtrinjos bus rusa - tad vari tos pa pirmo nemazgat... Aizmerce gan tos gan visu rampu  kaada solventaa...  un pec tam skalo rampu kamer tur rusa ne pazudis...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Trax rakstīja:
malacis, tagad ar taam ruuseejushaam savienojuam vietaam gan jau piedzini pilnu sisteemu ar suudiem!
tu ko jocigs aiwa  c  c  c  trax_perk_alfu  :dfghj:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:

sprauslu filtrinjus redzeju - un pat tiriju.  bet pinjkeriga ta padarishana... njem sprauslu - uz izejosho dalju - kas maucas kolektoraa - uzvelk shljutenes galju - uz to shljuteni japadod CARB CLEANER balloninja saturu.  Un sprauslas kontaktiem - dod kaadus 5-6V (var arii 12V bet islaciigi) - kad dosi elektriibu - CARB cleaner izmazgas forsunku "atpakaljgaitaa"...  

Bet ja tos filtrinjos bus rusa - tad vari tos pa pirmo nemazgat... Aizmerce gan tos gan visu rampu  kaada solventaa...  un pec tam skalo rampu kamer tur rusa ne pazudis...

Un vai sprauslas tīrīt atmaksājas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aha - sprauslu komplekc maksaa daargi, palaidniex! vai arii man temperatuura un es sajaucu?
alsi - tiiriit vajag un pat ir nepiecieshams, bet regulaari. es, piemeeram, katru riitu eju dushaa, mazgaaju kaajas, tiiru ausis, izbrouzeeju deguna sprauslas (citaadaa elpojot es svilpoju) un aidaa, bet ja es palaidiishos slinkumaa un nemazgaashos gadu, man vairs nebuus draugu, gjimenes, nekaa. ko es ar sho staastu veeleejos pateikt: regulaaras lietas vajag dariit regulaari un tas neko neliidz, ja to izdara veelaak... par gadiem pieciem.

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration