Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
166 sicosa skana
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs 166 sicosa skana 
CIV! Beidzot kad esmu savaedis savu 166 tada stavokli ka nekas negrab necikst nelurkajas utt....paradijas loti nejauka skana.....kad skan CD cheidzers  nak tada sicosha skana no tumbam kas itkaa butu piesaistita motoram...tjip uzgaze skana iet lidzi...tas ir kkads massas vads vai hwz kas? kad skan radio tas sicosas skanas  nav.....  ir kadam ideja? kak borotsa?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaut kada massa. Vopshem ar vadiem. Manam tevam bija ar audi tas pats jet sound. Wink Vairak palidzet nevaru

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Parasti šāda skaņa nāk no krosoveriem ja tie atrodas tuvu motoram. Tādejādi tiek ķerti papildus trokšņi, kuri tiek izfiltrēti cauri un palaisti uz skaļruņiem kas izpaužas šņākšanā. Izeja elementāra pārlikt uz citu vietu Wink  protams, ja tev tādi ir  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hulji tuvu motoram. Cik saprotu, tad 166 standarta viss atrodas ka alfisti paredzejusi. Visticamak kaut kads vads skaras kaut kur ne tur ...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
Parasti šāda skaņa nāk no krosoveriem ja tie atrodas tuvu motoram. Tādejādi tiek ķerti papildus trokšņi, kuri tiek izfiltrēti cauri un palaisti uz skaļruņiem kas izpaužas šņākšanā. Izeja elementāra pārlikt uz citu vietu Wink  protams, ja tev tādi ir  Rolling Eyes

es domaju ka man tadu nav....nu laikam jav nav Smile vai butu iespejams ka generatoram ir kkads nekotakts? zalash kontakts  ? un tas taisa shito siksanu ....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shis nu ir jautaajums palaidniekam Wink esmu dzirdeejis, ka liek kaut kaadus filtrus hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es reiz veicu eksperimentu, kas notiek, ja mašīnā ieliek "kompja tumbiņas", istabā skan gauži labi...
Kamēr tumbiņas baro no barošanas bloka (12V no 220V), skan smuki. Pieliekot pie mašīnas 12V- motora apgriezieniem sekojošs troksnis... Teorētiskais pamatojums- vajagot "filtru" pastūža barošanai. Man gan šķiet, ka tam pietiktu ar pietiekamas ietilpības kondensatoru.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sogjis rakstīja:
Hulji tuvu motoram. Cik saprotu, tad 166 standarta viss atrodas ka alfisti paredzejusi. Visticamak kaut kads vads skaras kaut kur ne tur ...

Tad vaina jāmeklē kur citur biju domājis, ka papildus uzstādīts kad arī parasti šī skaņa parādās. Pašam tā bij 156 līdz dabūju vadus mainīt un viss čikiniekā un interesanti, ka ar tikai no diskiem bija no rādžas nē Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dlhawk rakstīja:
Sogjis rakstīja:

Tad vaina jāmeklē kur citur biju domājis, ka papildus uzstādīts kad arī parasti šī skaņa parādās. Pašam tā bij 156 līdz dabūju vadus mainīt un viss čikiniekā un interesanti, ka ar tikai no diskiem bija no rādžas nē Confused

es kka sliecos domat ka uz cheidzeri ejoshie vadi kkur cakarejas...bet nu hwz......japagaida ko palaidniex teiks........

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.yota.lv/lat/vakances/?inscat=3105&lang=2

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shodien nonjemu sietinjus pakaleja plaukta tumbaam.....un.....ir izplisis vads labajai plaukta tumbai,izplisis ta ka skalrunis kirdik ....vai ir iespejams ka tadel vareja rasties taa sicoshaa skana?a/....un vel moz kadam ir kada lieka plauktaa esoshais sklarunis? kas vinji tadi skaitaas un moz ir iespejam tadu kku iepirkt? arfilaa? kur?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
man to skaļruni viens specss saremontāja..tas ir basenieks..vai ne?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
man to skaļruni viens specss saremontāja..tas ir basenieks..vai ne?

ja...bass.....ka saremonteja?salimeja?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pārtina...satina..salodēja..salīmēja...HVZ..bet tagad viss ir O.K.!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nav vienkarsak un labak aiziet uz bodi un tada pasa izmera jaunus panjem... nemaksa jau tie skaljrunishi baigi daudz $$$

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration