Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 56, 57, 58  Nākošais
Mani sauc ... Man ir Alfa ...
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hello!!! My name is Mihails and I have Alfa Romeo 164 2.0 T.S. 1997 year.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Yahoo Messenger

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cool naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ext777 rakstīja:
Hello!!! My name is Mihails and I have Alfa Romeo 164 2.0 T.S. 1997 year.

i suggest that noone is against of using written Russian here...  Wink wellcome.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
cool naac

Here is One who have got something similar to "thema"  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki
Vards :Oskars
Auto : 164 3.0 Manualis

Ieguvu: Ieguvu negaiditi vienk panema un atdeva mna vinu , bija menesi stavejusi uz sosejas benzintanka ar no ta izrietosajaam sekaam , izbraukt veel nedabuju bet vizuali un salons patik

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
gai4 rakstīja:
Sveiki

Ieguvu: Ieguvu negaiditi vienk panema un atdeva mna vinu , bija menesi stavejusi uz sosejas benzintanka ar no ta izrietosajaam sekaam , izbraukt veel nedabuju bet vizuali un salons patik
  nolauztie spoguli un slotinjas ? izsisstie logi un samicita virbuve ?  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Alsi rakstīja:
gai4 rakstīja:
Sveiki

nolauztie spoguli un slotinjas ? izsisstie logi un samicita virbuve ?  Very Happy

izsists tikai prieksejais stikls un slotinas nolauztas , bet virsbuve mazliet pabojata  Evil or Very Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Valters.
Mans pirmais auto bija AR 156 2.0 TS melnā krāsā ar velūra salonu un koka stūri ar vidus konsoli.
Bij` tā, ka pienāca laiks pirkt auto un skatījos visādu brīnumus. Tai sarakstā atradās Volvo, SAAB, Audi. VW, BMW.....
Bet tad Auto Foto ieraudzīju Alfa Romeo 156 1.9 JTD 99. gada sudraba krāsā. Aizbraucu apskatīties un notika tā, ka love . Iesēdos salonā, aizvēru durvis, dzirdēju tikai savu elpu, kura kļuva straujāka un straujāka un atkal bija love . Td es teicu, ka noteikti vēlos ar šo auto izbraukt. Hmmm... Sāku braukt un man tā Alfas gaita momentā iepatikās - precīza, paklausīga, visas manas liktās darbības izpildīja precīzi kā vēlējos. Es sapratu, ka šīs markas auto būs manējais.
Atgriezies placī es apskatīju visus defektus, piem., nestrādājošie pagrizieni kā arī avārijas gaismas (laikam relejs bij` nobeidzies) un arī rocenes suporti bija tā ieauguši, ka nevarēja par rokturi pa 2 mm izkustināt. Tad tika pacelta uz pacēlāja un izbaudītas bukses, un palukti, vārdu sakot, tika visa pārbaudīta manu acu klātbūtnē. Es tā kā pierakstījos uz šo auto, bet ar domu, ka paskatīšos vēl kādu. Tad jaunā Auto Foto žurnālā ieraudzīju citu, melnu 156 tikai ar 2.0 TS dzinēju. Aizbraucu apskatīties, nestrādāja kondiķis, jo truba bija caura, bet pārējais viss bija redzami ok. Izbraucu un sapratu, ka gribu šo. Sazvanīju, sarunāju, ka to sudraba neņemu, jo tur vēl jātaisa tie releji utt. un nopirku melno Nero Alfu. Protams, viss pēc 3h kļuva ļauni. Vnk. noklapēja motors. Un tā, šņorē tika vilkta uz Lubānas ielu kur arī tas auto tika pilnībā savests kārtībā. Varētu pat teikt, ka šis gadījums kalpo par tādu kā morāli. Ne vienmēr tas, kas izsktās slikti, arī ir slikti, salīdzinot melno ar sudraba.
Ar melno es nobraucu gandrīz 3 gadus, no kuriem kādi 6 mēneši ir pavadīti servisā dēļ dzinēja, kārbas un kartera remontiem. Karteris bija sists divas reizes, motors tika taisīts vaļā un ciet 3 reizes (1. reize nopērkot, 2. reize pēc kartera uzsišanas pazaudēju līmeni, 3. reizi, veicot otrās reizes remontu, nenomainīja gredzenus un turpināja rīt eļļu, līdz ar ko tika nomainīti arī tie un tad vēl kārbai zobrati ar gultni mainīti 1 reizi. Vārdu sakot, ar to auto man smagi nepaveicās.

Tagad esmu iegādājies AR 156 2.5 V6 24V dzeltenā krāsā, kaifoju katru reizi piespiežot pedāli par to, cik tā viegli tagad uzsāk gaitu, par skaņu kas nāk no dzinēja, nedeg neviena kontrollampiņa, kas norādītu, ka kaut kas nestrādā kā arī ir sevisa grāmatiņa ar visu vēsturi līdz tā mašīna tika nodota tirgošānai. Pēdējā pārbaudes apskate Šveicē ir šā gada martā, tā kā patīkami, ka ir tādi rūpīgi saimnieki. Protams, ir tāda lieta kā caurs izpūtējs, nedeg viena miglinieka lampiņa, klabēja augšējie plaukti, bet, protams, ka tas viss ir sīkums. Perfektu auto pārdošanā vienkārši nenonāk, ja vien tā nav bijusi īstam Alfas entuziastam un mīlētājam, kurš vnk. nolēmis iegādāties sev citu jaunāku Alfu vai arī citu modeli. Wink Gari sanāca, bet ko darīt, ka gribējās izkratīt sirdi?!? Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
o jaa, V6 gaita ir vienk kolosaala.. katru reizi braucot priecaajos par aatrum parsleegshanu, vieglo kaarbu un iiso sajuugu..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mani sauc Rasma. Very Happy
šobrīd man ir izveidojušās ļoti īpašas attiecības ar alfa romeo 146 ( boxer) 1996.g.

Pēdējoreiz rediģējis Korinna Mon Sep 01, 2008 10:40 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Korinna rakstīja:
šobrīd man ir izveidojušās ļoti īpašas attiecības ar alfa romeo 146 ( boxer)

Ļoti īpašas attiecības? Nu tas neskan pārāk pozitīvi...  gejs  remonts  gejs  trax_perk_alfu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Korinna rakstīja:
šobrīd man ir izveidojušās ļoti īpašas attiecības ar alfa romeo 146 ( boxer)

2009 goda Shocked  45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Very Happy Nu kā,-laikam ir iestājies alfaholisms-vieglā formā.Kā jau iesācējai. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sveiki visiem!

Esmu jauns portaala lietotaajs, taapeec pastaastiishu kaut ko..

Vispaar jau no laika gala esmu kaisliigs Alfas cieniitaajs un miilis, lai gan vidusskolas laika mana pirmaa automashiina bija vecs, saruuseejis 82 gada VW Passat, bet tam visam bija saistiiba ar manu un vecaaku finasiaalo stavokli, tapeec ceru, ka neviens mani par nodeveeju neuzskata, jo galu galaa- lai zinaatu, kas ir labaakais, jaaizmeegjina ir viss! Smile

Pirmo reizi ar Alfu saskaaros 2005. gada, kad veel maaciijos Vacijaa! Manas maasas viirs sev un savai sievai bija atljavies iegaadaties katram pa Alfai- GT un 147! Kopsh ta laika ne tikai Alfa, bet itaalju mashiinas kaa taadas kluva par manu, neteiksim apseestiibu, bet intereses un iekaares objektu!
Jaapiebilst gan, ka maasas viirs ir itaalis un vinja itaalja gods, pashcienja un ieksheejaa paarlieciibas NELJAUJ braukt ar citu mashiinu kaa vieniigi ar to, uz kuras kaut kur ir iemuuzhinaats tas, ka shii mashiina ir razhota saulainaja Itaalijaa!

Viss saakaas ar Fiat Coupe! "Ferarri prieksh nabagajiem"Very Happy Tad, shadu taadu apstaklju deelj naacaas to pardot un tad saku apsveert domu par to, ka vajdzeetu iegaadaaties ko jaunaaku, preztizhaaku un acij tiikamaaku.. Un taa nu SHODIEN manaa iipashumaa nonaaca Alfa Romeo GT!

Tas arii, principaa, bija viss, ko veeleejos pastaastiit!
Teim, kuri lasiija, paldies un uz tikshanos kaadaa no Alfistu pasaakumiem!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tuvākais ir picca oktobrī un uzreiz pēc tam Rudens Leģenda un pēc tā pavisam uzreiz kartingi ... Very Happy

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Mon Sep 15, 2008 12:46 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt pie šī temata 9 lapa no 58 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 56, 57, 58  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration