Autors |
Ziņojums |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
 Meklēju garāžu
Es nopirku sev priekš darba vajadzībām dzelzs spainīti un mana Alfa pavadīs šo ziemu siltā un sausā (pēc iespējas) garāžā vai autostāvvietā.
Līdz ar to ir jautājums, kur var atrast tādu vietiņu? Un par kādu summu iet runa? Vai esmu vienīgais -
Protams, lai būtu iespēja katru nedēļu (divas) atbraukt un iedarbināt motoru.
Un otrs jautājums: kā pareizi saglabāt auto? Kādas būtu procedūras, lai autiņam nebūtu kaitīga šī ideja?
|
Thu Aug 28, 2008 11:26 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
es savu notureeju zem klajas debess pagaajusho ziemu un ik paardienas paruucinaaju, tiiri labi. shoziem gan nekaadi darbi nav plaanoti, vareetu iestumt kaadaa garazhaa. ja ir kaada vairaakvietiiga vietinja, es piedalos
|
Fri Aug 29, 2008 12:28 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Varētu kopīgi kādu lielu angāru
_________________ es atgriezos 3 x
|
Fri Aug 29, 2008 7:59 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
ja attaalums nav skjeerslis piezvaniet uz maarupes shrotu - 1188 atradiisiet adresi, telefonus. marinjas nee - otrs veel ir. vinji ir redzeets nejemam kaadus auto savaa apsildaamajaa angaaraa (ietilpiiba uz 5-6 mashiinaam).
|
Fri Aug 29, 2008 8:04 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
elbee rakstīja:es savu notureeju zem klajas debess pagaajusho ziemu un ik paardienas paruucinaaju, tiiri labi. shoziem gan nekaadi darbi nav plaanoti, vareetu iestumt kaadaa garazhaa. ja ir kaada vairaakvietiiga vietinja, es piedalos 
ok!
|
Fri Aug 29, 2008 9:58 am |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Trax rakstīja:ja attaalums nav skjeerslis piezvaniet uz maarupes shrotu - 1188 atradiisiet adresi, telefonus. marinjas nee - otrs veel ir. vinji ir redzeets nejemam kaadus auto savaa apsildaamajaa angaaraa (ietilpiiba uz 5-6 mashiinaam).
Auto ieziemošana šrotā izklausās labi.
|
Fri Aug 29, 2008 11:30 am |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
altez rakstīja:Trax rakstīja:ja attaalums nav skjeerslis piezvaniet uz maarupes shrotu - 1188 atradiisiet adresi, telefonus. marinjas nee - otrs veel ir. vinji ir redzeets nejemam kaadus auto savaa apsildaamajaa angaaraa (ietilpiiba uz 5-6 mashiinaam).
Auto ieziemošana šrotā izklausās labi. 
Ka nepaliek turpat. Sajauks un paņems iztirgos detaļās.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Aug 29, 2008 11:35 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
to nekad nevar zinaat
|
Fri Aug 29, 2008 11:52 am |
|
 |
Pagaans
Member of

Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
maneejaa visu ziemu aaraa nostaaveeja... nekaada vaina.. ikdienaa braucu, gumijas nenopleesu, nekas neiesala...
un ticot ka shii ziema buus maigaaka par ieprieksheejo, shaubos jau iipashi buutu jaameklee apsildaama garaazha... nekas alfai nenotiks ja pa sestdienaam/sveetdienaam bik parucinaas un pakustinaas...
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Fri Aug 29, 2008 11:55 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
jautaajums taads. ja mashiina tomeer staav aaraa, zem klajas debess. staav uz asfalta. veedinaas labi. vai to vajag apsegt ar mashiinu apsedzamo lupatu vai labaak lai apsedzas ar dabiigo puteklju un netiirumu kaartu?
ar domu lai zem taas lupatas nesaak pastiprinaati ruuseet
j.k. spainis savu pirmo latvijas ziemu paarlaida staavvieta zem sniega chupas. bija gads, kad sniegs bija daudz un tureejaas ilgi. nekas slikts vinjam nenotika.
|
Fri Aug 29, 2008 12:02 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
Atrašanās vieta: Rīga
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
MAn savu nedaudz žēl būtu turēt zem sniega kaudzes
Par šo lietu runāju ar dzelžu veci, kā uzglabāt auto, kuru nelieto, pa ziemu siltumā aukstumā u.t.t.
Atbilde sausā vietā, t nav svarīga
1 ) zem jumta, lai netiek virsū sniegs, ūdens,
2) lai nav slapjums apakšā, nevajagot turēt uz betona grīdas
Ideāli esot caurumainā šķūnītī , pietiekoši plašā, uz koka grīdas, varot zem auto paklāt vienkārši plēvi
Ideāla vieta Daudzstāvene pie Ģertrūdes baznīcas - lietus virsū netek, caurvējš tur sirsnīgs, betona grīda gan, bet viņa nav saistīta ar zemi tā kā mitrumu neuzsūc.
Tikai tie ir 140 ls mēnesī
_________________ es atgriezos 3 x
|
Fri Aug 29, 2008 12:05 pm |
|
 |
Lienii
Member of

Pievienojies: 29 Feb 2008
Komentāri: 628
Atrašanās vieta: Riga
|
man bija stāvvieta zem jumta/siltumā 40ls/mēn, tagad to pašu maksāju par stāvv. zem klajas debess, taču to nov. arī klapēs ciet. tad man arī būs aktuāls jautājums stāvvietai. heh.. būtu bļin, Rīgā metro, viss būtu kedā..
bet tā vispār imho visas tās garāžas - boksi, pa lēto var dabūt rajonos.
_________________ neko nevar skaidri zināt. atliek vienīgi mi-nēēt...
|
Fri Aug 29, 2008 1:18 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Lienii rakstīja:man bija stāvvieta zem jumta/siltumā 40ls/mēn, tagad to pašu maksāju par stāvv. zem klajas debess, taču to nov. arī klapēs ciet. tad man arī būs aktuāls jautājums stāvvietai. heh.. būtu bļin, Rīgā metro, viss būtu kedā..
bet tā vispār imho visas tās garāžas - boksi, pa lēto var dabūt rajonos.
Es domāju, ka nebūs!
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Fri Aug 29, 2008 1:24 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
lai labi glabatos - virsbuvi uz klucisiem + solidolaa smereto lupatu iepudes un izpludes caurumos. Baku - ja terauda un netek - tad pilno.
|
Fri Aug 29, 2008 1:31 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Lienii rakstīja: heh.. būtu bļin, Rīgā metro, viss būtu kedā..
Rubiku par mēru!
|
Fri Aug 29, 2008 1:42 pm |
|
 |
|