Novērtē ar atzīmi!
5 |
|
20% |
( 17 ) |
4 |
|
32% |
( 27 ) |
3 |
|
25% |
( 21 ) |
2 |
|
21% |
( 18 ) |
Balsis pavisam : 83
|
|
Autors |
Ziņojums |
Vilks
Pievienojies: 21 Jul 2006
Komentāri: 179
1999 Alfa-Romeo 156
|
Iemet iet acis modifikācijās: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_vehicle&CID=77
Ja būtu alfa biedrs - es kādu latu priekš karbonādes ietaupītu, vai +/- tas pats?!
|
Wed Nov 01, 2006 7:39 pm |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
Vilks rakstīja:Iemet iet acis modifikācijās: http://www.alfisti.lv/garage.php?mode=view_vehicle&CID=77
Ja būtu alfa biedrs - es kādu latu priekš karbonādes ietaupītu, vai +/- tas pats?!
10%
|
Wed Nov 01, 2006 11:18 pm |
|
|
Megaboriss
Pievienojies: 28 Jul 2006
Komentāri: 204
|
Viss ir atkarīgs kā sarunā, nevis no kautkādām atlaižu kartēm, vajag kaulēties arī servisā
|
Thu Nov 02, 2006 10:52 am |
|
|
elbee
Member of
Komentāri: 21647
|
Megaboriss rakstīja:Viss ir atkarīgs kā sarunā, nevis no kautkādām atlaižu kartēm, vajag kaulēties arī servisā
vajag vajag, un beigaas tevi pierakstis rindaa peec 3 nedeeljam un sharu mainiis 3 dienas. taa karte ir daudz maz pamatots un argumentets kauleeshanaas iemesls. ja kaadam, uzraadot biedra karti un pieprasot atlaidi, shkjiet, ka vinjsh to nav sanjeemis, dodiet zinju. runaasim ar partneri.
|
Thu Nov 02, 2006 11:14 am |
|
|
muuris
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Par to vai esi vai neesi sanjeemis atlaides var tikai spriest peec 2. apmekleejuma reizes. Jo Sashas cenu amplituuda mainaas no meenes faazeem. Un vispaar karte ir jaarada pirms maksaashanas nevis iebraucot servisaa.
|
Thu Nov 02, 2006 11:40 am |
|
|
pratigais
Member of
Pievienojies: 05 Dec 2006
Komentāri: 1157
Atrašanās vieta: Salaspils
2000 Alfa-Romeo 166
|
Paldies par dalaam! Pakala manai miilulei tagad stingraaka.
|
Fri Dec 08, 2006 10:25 pm |
|
|
Presto
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
pratigais rakstīja:Paldies par dalaam! Pakala manai miilulei tagad stingraaka.
Kādas daļas...Bukses vai? Varbūt superflex vai powerflex?
|
Fri Dec 08, 2006 10:40 pm |
|
|
pratigais
Member of
Pievienojies: 05 Dec 2006
Komentāri: 1157
Atrašanās vieta: Salaspils
2000 Alfa-Romeo 166
|
MF rakstīja:pratigais rakstīja:Paldies par dalaam! Pakala manai miilulei tagad stingraaka.
Kādas daļas...Bukses vai? Varbūt superflex vai powerflex?
Bukshas, gan!
|
Mon Dec 11, 2006 8:46 pm |
|
|
Megaboriss
Pievienojies: 28 Jul 2006
Komentāri: 204
|
Pirms kādiem mēnešiem 2 biju iebraucis Arfilā un tur man sastāstija, ka abiem augšējiem plauktiem pirksti&bukses beigtas un apakšējie arī tādi vairs ne pirmā svaiguma, bet vakar gāju TA un izrādās viena bukse tikai augšējam plauktam prasās lai nomaina, pārējais viss ir ideāli. Es vēl paprasiju kā pārējais izņemot to vienu buksi, un atbilde bija ideāli, kā jaunai mašīnai.
|
Thu Dec 21, 2006 9:53 am |
|
|
Nr.7
Member of
Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Megaboriss rakstīja:Pirms kādiem mēnešiem 2 biju iebraucis Arfilā un tur man sastāstija, ka abiem augšējiem plauktiem pirksti&bukses beigtas un apakšējie arī tādi vairs ne pirmā svaiguma, bet vakar gāju TA un izrādās viena bukse tikai augšējam plauktam prasās lai nomaina, pārējais viss ir ideāli. Es vēl paprasiju kā pārējais izņemot to vienu buksi, un atbilde bija ideāli, kā jaunai mašīnai.
Mani ex kursabiedri apskatee shancee (lai vinjiem laba veseliiba un mazi caurveeji) un pashi staasta, ka nefiga tur redzeet nevar. Ja nav taa, ka dzelzis pret dzelzi iet un pirksti jau gandriiz aaraa maucas, tad tur neko arii nepateiks. Tas taapeec, ka visi ritenji ir uz zemes (tb paceelaaja) un viss ir nospriegots un rocinjaa tas speecinjsh jau saliidzinoshi pamazs, lai luftes izjustu. Tommer vajag tos ritentinjus gaisaa pacelt un lauzniiti rokaa panjemt.
Nesen darba MB uz apskati aizdzinu jau zinaadams, ka izdraaziis par prieksheejo piekari. Peec kratiishanas tik un taa beigaas tikai vienu no n-tajaam aizmugures reguleejoshajaam sviraam ar roku sachamdiija.
Taa kaa nemaz nepriecaajies par lieliskajiem apskates rezultaatiem. Lai gan ar Arfilu man nekaada sakara nav bijis, gan jau ka arfilistiem taisniiba. It iipashi, ja pats dzirdi, ka pa asaam bedreem klaudzieni aiziet liidz pat acu aaboliem
|
Thu Dec 21, 2006 10:16 am |
|
|
Oga
Member of
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tieshi taa. Man ir paaris reizes gadiijies netiishaam iziet TA ar auto, ar kuru bail braukt pa ielu - pie celja neturaas un nestuureejaas Taa ka TA neieteiktu izmantot kaa diagnostikas vietu normaalaam mashiinaam. Labaak remonteet "uz chuju".
Kas attiecas uz Arfilu, tad man ir pilniigi preteejs staasts - Sasha jau ducmiigs kljuva un teica, lai es liekot mieraa to auto, jo viss tak labi. Bet man taa priekshas ritoshaa vienalga nepatika...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Dec 21, 2006 10:36 am |
|
|
picaSSo
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 244
|
Vasaras beigās es mainīju priekšējos plauktus Talsos, iedeva man 20 000 km garantiju, bet nobraucot 8000 km sāka grabēt . Likās, ka ir jābrauc uz Talsiem mainīt atkal. Radās izdevība taisot ģeņģeri Arfilā pārbaudīt arī plauktus. Tā arī izdariju. Rezultātā samaksāju 160 latvijas rubļu par remontu un tipa diagnostiku. Teica jāāāāā tie ir plaukti , kas grab . Arfilā arī miglinieku nopirku pa 29 Ls.
Braucu uz Talsiem ar domu, ka vajag jaunus plauktus. Čamdija, stumdija, bet nekā plaukti normāli. Izbraucām mazu līkumiņu. Tiešām grab, bet kur ????? Beidzot atrada >>>> priekšējā stabilizātora bukses.
Kad cēla augšā manu mīļumiņu pamanīju, ka miglinieks nav izturējis un ir saplaisājis
Par buksēm samaksāju 16 Ls un piemetinājā uhhhhh tie Rīdzinieki............................ Tagad super nav graboņas.
Secinājums par Arfilu >>>> Diagnostika , miglinieks
Es tur atgriezties negribu
|
Mon Jan 29, 2007 5:18 pm |
|
|
muuris
Member of
Komentāri: 2628
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Tici man. Es arī kādreiz domāju, ka ARFILĀ nerādīšos, bet pienāk brīdis, ka nekur citur nav un tuvāko pāris mēnešu laikā nesola, un ir vien jātgriežas
|
Mon Jan 29, 2007 5:57 pm |
|
|
Lauda
Pievienojies: 04 Sep 2006
Komentāri: 254
1998 Alfa-Romeo 156
|
ja runa iet par detaljaam ,tad ir arii citas alternatiivas Savukaart par itaalju auto diagnostikas iespeejam taa ir kaa ir..... ,pagaidaam manas 156 defektu noveerst nav bijis nevienam pa speekam,liidz ar to secinaajums-jaapameegjina aizbraukt pie kaiminju speciaalistiem un jaapavada kaada nedeeljas nogale pie shiem, kameer njemaas ar autinju:bigparty:
|
Mon Jan 29, 2007 6:05 pm |
|
|
Presto
Komentāri: 1969
|
Es kā reize šodien biju Arfilā. sašas nebija, bet bija Valentīns vai kā viņu tur - nu tas otrs, Baigi labi parunājām Turpmāk lūdzu padodiet tikai viņu
|
Tue Jan 30, 2007 12:26 am |
|
|
|