Par pēdējo šovu
Manuprāt, tomēr čaļi bija mazliet nohalturējuši. Pirmās sērijas sataisītas
, un tad sezonas vidū mazliet atlaiž.
1. Bently. Protams, ir nenormāli kruta, ka kāds vispār var izbraukt ar tādu
mašīnu. Latvijas gada auto finālisti kopā nemaksā 240k Ls
. Vēl krutāk, ja ar to var izbraukt veidā, kā to darija JC – līdz riepu uzspridzināšanai. Tiesa, tajā brīdi viņš gan izskatijās viegli samīzies
, bet nu kurš tāds nebūtu. Varēja jau to mašīnu arī iedot Stigam. Es sapratu, ka ir cieti argumenti, kāpēc to nedarīt, bet man palika iespaids, ka viņi izbrauca ar laika kontroli, bet rezultāts bija tik žēlīgs, ka izlēma to nepublicēt.
2. ilgi gaidītais alfu sižets. Ideja nebija slikta, bet laikam laika/naudas/ideju trūkuma dēļ netika realizēta kā pienākas.
IMO būtu godīgi, ja atļautu 1000 GBP budžeta ietvaros, tās mašīnas viegli uzpimpot, nu vismaz savest pieņemamā kārtībā.
Eqvadoras policijas kaujas krāsas ideja nebija slikta, bet izpildījums bija nožēlojums.
Ierašanās alfistu pasākumā bija smieklīga. Es gan domāju, ka viņiem pašiem bija kauns tur atrasties
.
Trackdays bija so-so. Protams, ir nožēlojami salikt 500 un 100 000 GBP vērtas mašīnas uz vienas trase, bet pārējais bija ok – difa dzesēšana ar CO ugunsdzēšamo (vēlāk nekarsa vai
?) un spaiders sideways rullē. Bet palika iespaids, ka to 75 viņi speciāli apgāza uz sāniem – nebija nofilmēts gāšanās brīdis un JC bija ļooooti mierīgs. Un nespēju noticēt, ka viņi pakļautu tādu zvaigzni dzīvības briesmām. Ja man taisnība, tad -1.
Protams, glaimo komentāri par alfistu community
Komentāri un asprātīgās piezīmes bija līmenī.
Star in reasonable priced car es skipoju.