Autors |
Ziņojums |
beatrise
Pievienojies: 08 May 2008
Komentāri: 18
Atrašanās vieta: Rīga
|
Jap, līdz pieteikšanās termiņa beigām ir palikusi tikai nedēļa..
Lūdzu, lūdzu atsūtiet man uz meilu Elina.Kulite@inbox.lv sarakstu ar dalībniekiem(var tikt mainīnts), cik komandas gaidāmas (komandu skaits gan nemainās), cik ātri vien jums top zināms kas un kā  )
Paldies liels!
|
Tue Jun 03, 2008 12:11 pm |
|
 |
Hindo
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Nu ko, pica ir apēsta, tad ar elbee rīkojumu un atļauju man jāsāk bīdīt basketbola lietas.
Tātad komanda:
Zāģis
GTV
Hindo
Muuris
Nr. 7
Lieta sekojoša. Treniņš nav bijis neviens  Tā tas nevar palikt  Būtu labi, ja mēs piektdien varētu visi sanākt kopā vai nu basketbola laukumā, kas atrodas pie arēnas Rīga vai arī Ķekavas sporta kompleksā. Zinu, ka pie arēnas Rīga ir ļoti intensīva noslodze, bet Ķekavā tādas nav, tur vieta atrodas. Protams, ir laiks (rītdiena) ieteikumiem par citām vietām - galvenais, ka tiekam pie viena groza kur varam arī gatavoties sacensībām.
Otra lieta. Par formām man nav pilnīgi nekādas nojausmas. Zinu to, ka tai jābūt ar simboliku, kas ļautu mūs atpazīt kā Alfa Club pārstāvjiem. Arī šī sakarā es gribētu ieteikumus un spamu, jo tas skar mūs visus un, es domāju, ka jūs būsiet tie cilvēki (alfisti), kuriem tās idejas būs. Es tikai zinu to, ka variants viņus ir uztaisīt T-bodē vai arī ja kādam ir gali, tad citur, ātrāk un lētāk. tikai man galu nav. elbee, varbūt Tu vari ieteikt ko šajā lietā, jo pieredze ar krekliem Tev jau ir!
Vēlos, lai mēs rītdienas laikā vienotos par vietu un laiku, bet nākanedēļ mums ir jātiek skaidrībā ar formu. Mana doma ir tāda, ka šorti var būt kādus vēlas - īsākus, garākus, gaišākus, tumšākus. Augšiņa - kā jau runājām - vienāda.
Zinu, ka Muurim ar to treniņu gan būs problēmas. Varbūt zini teikt kad un kas Tev būtu ērtāk, jo Tu tā patālāk no mums.  Labi - spams aiziet!
|
Wed Jun 04, 2008 11:23 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Lieta vēl sekojoša. Zāģis 5dien spēlēt nevar, iespējams, ka Muuris tikt nevar, tad tas nozīmē, ka nepieciešams vismaz viens spēlētājs, kurš var aizvietot vienu personu, lai var izspēlēt 2:2. Kā jau beatrise minēja, dalībnieki var mainīties, tādēļ lūdzu, ja kāds redz, ka uz spēli tikt nevar vai kas cits, lūdzu dot ziņu, lai būtu iespējams ātri noreaģēt. Laika tiešām nav. Tātad, lūdzu pieteikties vienu personu, kas 5dien ir ar mieru spēlēt basketbolu. Kā jau minēju - nav noteikta vieta, nav jāskrien uz Ķekavu, ja ir atrasta vieta kur var uzspēlēt. Iesakiet, jo ar iestādēm ir iespējams sazināties un sarunāt.  Paldies par uzmanību
Uz tikšanos laukumā
|
Wed Jun 04, 2008 11:41 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Ok. Hindo iet iedzert teeju, uzpiipeet un atslaabt par basketballu
Viss ir vienkaarshi. Es par shito apsolos veel padomaat un riit kaa komandas manageris dot deriigus padomus par sastaavu, treninjiem utt.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Wed Jun 04, 2008 11:46 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Atslābt vairs nav kad  Bet tēju es iedzeršu un uzpīpēšu  Ok, gaidīšu ieteikumus
|
Thu Jun 05, 2008 8:04 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Hindo rakstīja:
Zāģis
GTV
Hindo
Muuris
Nr. 7
 man no tā saraksta dzēsiet ārā, jo:
1) aizņemts datums
2) sūdīgs basketboliosts;
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Thu Jun 05, 2008 9:32 am |
|
 |
Hindo
Member of

|
Skaidrs! tad pagaidām izskatās šādi:
Zāģis
GTV
Hindo
Muuris
Robust
|
Thu Jun 05, 2008 9:45 am |
|
 |
Zāģis
Member of

Pievienojies: 21 Aug 2007
Komentāri: 528
Atrašanās vieta: Rīga, Mežciems
1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
Šovakar pēc darba aizbrauks apskatīties Salaspilī vienā vietā ir basketbola grozs un tipa jauns uzliets asfaltinjsh-mosh vares tur, jo tur siikie pa vakariem bumbojot,bet tipa varot ar vinjiem sarunat visu!
|
Thu Jun 05, 2008 1:44 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Zāģis rakstīja:Šovakar pēc darba aizbrauks apskatīties Salaspilī vienā vietā ir basketbola grozs un tipa jauns uzliets asfaltinjsh-mosh vares tur, jo tur siikie pa vakariem bumbojot,bet tipa varot ar vinjiem sarunat visu!
 Tad padod ziņu kas un kā tur ir.
|
Thu Jun 05, 2008 2:22 pm |
|
 |
Zāģis
Member of

1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
|
Thu Jun 05, 2008 3:07 pm |
|
 |
Zāģis
Member of

1995 Alfa-Romeo 155 Q4
|
A kas tur bij ar to bumbu???????
|
Thu Jun 05, 2008 4:37 pm |
|
 |
Hindo
Member of

|
Zāģis rakstīja:A kas tur bij ar to bumbu??????? 
Arcy ieminējās, ka šim esot.  Painteresēšos, varbūt kaut kur atradīšu.
|
Thu Jun 05, 2008 4:49 pm |
|
 |
arcy
Member of

Komentāri: 44
Atrašanās vieta: Rīga
|
Tik
|