Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
Lienii rakstīja:Labbbi - sabiedēji. dzirdu un paklausu. vnk citi saka - pirmoreiz jāmaina pēc 80, citi - pēc 60 un pēc tam ik pa 36 (tas sākot no 06. gada laikam)
dirsh vinji visu. tie citi
Citāts:veģi arī to varot par 180ls.
cena shkjiet ok
|
Tue Mar 11, 2008 9:51 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Lienii rakstīja:Labbbi - sabiedēji. dzirdu un paklausu. vnk citi saka - pirmoreiz jāmaina pēc 80, citi - pēc 60 un pēc tam ik pa 36 (tas sākot no 06. gada laikam)
dirsh vinji visu. tie citi
...
Nesen gadījums iz dzīves.. pie pirmajiem 56kkm (reālajiem nevis tītajiem) noplīsa.
|
Tue Mar 11, 2008 9:55 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Lienii rakstīja:elbee rakstīja:02. gads un 80k km? ja nav pieraadiijumu, ka siksna (vai, piemeeram, viss dzienejs) ir mainiita, tad es ieteiktu momentaa paarstaat ar to mashiinu braukt, aiznjemties kaukur naudu, nedariit tos paareejos remontus, atlikt lielo lieldienu kodienu vai veel ko tml un fixi to siksnu nomainiit. vajag pajautaat vegjiem, vai vinji to vispaar var izdariit (ir jau dariijushi, ir instrumenti un iemanjas?), cik ilgaa laikaa un cik tas maksaas. ja vinju atbildees ir juutamas shaubas vai cipars stipri paarsniedz 200ls, tad doties uz arfilu. tur to nodariis aatri un profesionaali. es gan preciizi nezinu, cik tas darbinjzh maksaa shobriid
atkaartoju veelreiz- ar 2l 16v siksnaam ir jaabuut ljoti uzmaniigaam. siksnas pliisums rullju vai seksnas pashas vainas deelj ir tipisks un saapiigs Alfas defekts, vispaarzinaams un pashas Alfas ruupniicas oficiaali atziits. ja ljoti paveicas, siksnas pliisuma sekas maksaas vismaz 3x daargaak nekaa taas nomainja. + jauna siksna protams 
Labbbi - sabiedēji. dzirdu un paklausu. vnk citi saka - pirmoreiz jāmaina pēc 80, citi - pēc 60 un pēc tam ik pa 36 (tas sākot no 06. gada laikam), tā nu bišķiņ apjuku + vēl mans auto no deučlandes, kur parasti autiņiem seko līdz. bet nu, izsekojot usergaidu, iestājās apskaidrība, ka nu - kas jādara - jādara. ja šovakar neatradīšu pierādījumus servisgrāmatiņā (nē-nu blonda tiešām - kur es biju ātrāk?), atlikšu "lielo lieldienu kodienu" un izskatās, ka veģi arī to varot par 180ls.
siksna jāmaina pie 60kkm,bet labāk jau kādu kkm ātrāk jo vajag jau pierēķināt klāt to cik mēs ilgi nostāvam korķos ar rūcošu motoru.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue Mar 11, 2008 11:00 pm |
|
 |
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
a dazhreiz der iemest aci uz siksnu... TS'iem taa sprauga ir gana liela
|
Tue Mar 11, 2008 11:10 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
elbee rakstīja:kaads vispaar ir siksnu labums? leetaak uzrazhot? preciizaak var sasinhronizeet? kas veel?
Lētāk un klusāk (arī vibrācijas).
IMHO arī lielu ātrumu ar masīvu (lasi - ilgspēlējošu) ķēdi neuzspiedīsi...
|
Tue Mar 11, 2008 11:51 pm |
|
 |
supinator
Pievienojies: 27 Apr 2007
Komentāri: 157
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
Lienii rakstīja:elbee rakstīja:02. gads un 80k km? ja nav pieraadiijumu, ka siksna (vai, piemeeram, viss dzienejs) ir mainiita, tad es ieteiktu momentaa paarstaat ar to mashiinu braukt, aiznjemties kaukur naudu, nedariit tos paareejos remontus, atlikt lielo lieldienu kodienu vai veel ko tml un fixi to siksnu nomainiit. vajag pajautaat vegjiem, vai vinji to vispaar var izdariit (ir jau dariijushi, ir instrumenti un iemanjas?), cik ilgaa laikaa un cik tas maksaas. ja vinju atbildees ir juutamas shaubas vai cipars stipri paarsniedz 200ls, tad doties uz arfilu. tur to nodariis aatri un profesionaali. es gan preciizi nezinu, cik tas darbinjzh maksaa shobriid
atkaartoju veelreiz- ar 2l 16v siksnaam ir jaabuut ljoti uzmaniigaam. siksnas pliisums rullju vai seksnas pashas vainas deelj ir tipisks un saapiigs Alfas defekts, vispaarzinaams un pashas Alfas ruupniicas oficiaali atziits. ja ljoti paveicas, siksnas pliisuma sekas maksaas vismaz 3x daargaak nekaa taas nomainja. + jauna siksna protams 
Labbbi - sabiedēji. dzirdu un paklausu. vnk citi saka - pirmoreiz jāmaina pēc 80, citi - pēc 60 un pēc tam ik pa 36 (tas sākot no 06. gada laikam), tā nu bišķiņ apjuku + vēl mans auto no deučlandes, kur parasti autiņiem seko līdz. bet nu, izsekojot usergaidu, iestājās apskaidrība, ka nu - kas jādara - jādara. ja šovakar neatradīšu pierādījumus servisgrāmatiņā (nē-nu blonda tiešām - kur es biju ātrāk?), atlikšu "lielo lieldienu kodienu" un izskatās, ka veģi arī to varot par 180ls.
Lubānas ūķī,Jānis,ar pa180ls maina.
|
Tue Mar 11, 2008 11:55 pm |
|
 |
Lienii
Member of

Pievienojies: 29 Feb 2008
Komentāri: 628
Atrašanās vieta: Riga
|
 Tā, draugi, drope atlika, pienākums izpildīts
Autiņš šobrīd jau taisās Veģos, tsk. arī siksna. atliekas visas dropes, lielie un mazie dzerstiņi, pālīši un pat solārijs
apskatījos grāmatiņu - pēdējais servisa apmeklējums bijis pie 55, tā ka tagad pa pilnu programmu.
za to atradu, ka iepriekšējais īpašnieks ar mīlējis itāļu restorānus - ēdienkarti un vēl vācu ceļu karti no tās pakas izlobīju
|
Wed Mar 12, 2008 11:54 am |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
 Re: Tā, draugi, drope atlika, pienākums izpildīts
Lienii rakstīja:Autiņš šobrīd jau taisās Veģos, tsk. arī siksna. atliekas visas dropes, lielie un mazie dzerstiņi, pālīši un pat solārijs
apskatījos grāmatiņu - pēdējais servisa apmeklējums bijis pie 55, tā ka tagad pa pilnu programmu.
za to atradu, ka iepriekšējais īpašnieks ar mīlējis itāļu restorānus - ēdienkarti un vēl vācu ceļu karti no tās pakas izlobīju 
nu par to tad arī tev žetons pienākas
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Mar 12, 2008 11:36 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Kad buus naudinja kluba biedranaudai - ieteiksim kandidaatos par attieksmi!
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Thu Mar 13, 2008 12:47 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Oga rakstīja:Kad buus naudinja kluba biedranaudai - ieteiksim kandidaatos par attieksmi! 
|
Thu Mar 13, 2008 10:36 am |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
 Re: Tā, draugi, drope atlika, pienākums izpildīts
|
Thu Mar 13, 2008 10:42 am |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
Kur ta juus vinju taadu aicinaasies - bez solaarija, baalu. Labi, es jokojos, protams.
Bet par siksnaam - maneejai AItalia paarbaudiija un teica, ka neko nevar pateikt - brauc, skaties. Karoch - vai tai dienaa seenes degusteeja vai to tieshaam nav vienkaarshi pateikt tikai peec rulliishu nodiluma un siksnas staavoklja.
Labs darbinsh, kas padariic - sit pa pederi un aidaa.
|
Thu Mar 13, 2008 12:30 pm |
|
 |
Lienii
Member of

Pievienojies: 29 Feb 2008
Komentāri: 628
Atrašanās vieta: Riga
|
 GATAVS
nu re, šodien jau baukājos ar sataisītu alfu. tukšas kabatas, bet laime sejā
it sevišķi pēc tam, kad Mārcis (Veģu auto) diezgan tā nu.. par to mazāko siksnu... karoč tas arī bija pēdējais brīdis. labi gan, ka es ar elbee uz baznīcas ielas neskrējos, būtu turpat arī palikusi
kopā 290ls khkhmmmm...
labi, gaidu nākamo algu  un vienalga, ko man te kaut kas rakstīja "drīz man tas, entuziasms pāries.. nu tač kopš maija kā sākās, tā vēl nav pārgājis..
|
Thu Mar 13, 2008 4:10 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
A sitam brinumam benzina filtrs vispar ir?
|
Thu Mar 13, 2008 4:22 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Sogjis rakstīja:A sitam brinumam benzina filtrs vispar ir?
NAV, ir kautkāds sietiņs bākā un viss.
|
Thu Mar 13, 2008 4:25 pm |
|
 |
|