Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Ieteikumi.
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Ieteikumi. 
Sveiki. Klau džeki un džekenes ko ieteiktu labāk 156 1.9 JTD vai 156 2.4 JTD?
 Kādi kuram plusi un mīnusi. Ar ko jārēķinās. Kam jāpiegriež vērība? Jau iepriekš paldies. Smile

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu Mausi... nu tak cilāts jautājums un tā... viennozīmīgi labāks bija 2,4  Wink Diez vai ir kas mainījies...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ega rakstīja:
Nu Mausi... nu tak cilāts jautājums un tā... viennozīmīgi labāks bija 2,4  Wink Diez vai ir kas mainījies...

Ņjā itkā jau tā ir Smile bet vienkārši sāku just, ka kaukas pietrūxt Wink un laikam sliecos gādāt otru alfu. Meklēju labu variantu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kas tur ar to sajūgu... kaukur te lasiiju ka kaukas ir 156 savaadaak...t ikai njekuja nesapratu kas ko kur...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu ja - it ipashi ka pirma stav ka piemineklis...  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
galvenais lai mashiina laba! http://ss.ss.lv/msg/lv/95/4731/189211/XnkPHE1iRw==.html re ku pa djoshaku smuks wagons. vai tik paardevejs alfisti.lv ar negroziijaas hmm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Klausiet cilvēku, kam bijis gan 1.9 gan 2.4 
Ņemt vajag 2.4! Mazo ņemt nevajag!

Ēd viņi vienādi, bet brauc 2.4 2x labāk.

Dīzelis jāpērk iespējami frišs. Tad par sajūgiem, turbīnām, forsunkām nebūs jāutraucas. Vēlamais cipars odometrā - zem 100 000. Ja izdosies atrast ar tādu īstu nobraukumu - vis būs ok.

Es esmu lietojis pabrauktu 2.4 (virs 250 kkm) - gada laikā tika mainīta priekšējā piekare, kvēlsveces, ģen siksnas, fltri, eļļas, bremžu kluči, ģenerators, vēl visādi nieki - kopā ieinvestēts ap 1000 latiem. Lauvas tiesu no tā sastādija piekare un ģenerators. Viss tika darīts galvenokārt Arfilā, kā arī sūtīts ebayos utt.

Un kā dzirdams no usera masculine - viņš turpina pa maziņam tur investēt.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Klausiet cilvēku, kam bijis gan 1.9 gan 2.4 
smic rakstīja:
Ņemt vajag 2.4! Mazo ņemt nevajag!

Klausiet Smicu, ja gribi uz shosejas normaali apdziit njem 2.4. Ar 1.9 vari tikai pa pilsētu grozīties.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Enīvei 156 2.4 pirkumu neesmu nožēlojis ne mirkli. Auto bija investīciju vērts!
2.4 ir spēks. Klausi. Ja?!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...BLA BLA BLA, bet laikam jau taisnība ir ņem 2,4 man jau ar 1,9 paliek par īsu pat ar čipotu (iet jau labi, bet rij tāpat kā 2,4). Vienīgais kā ir ar to piekari - vai viņa tur to smago motoru... Confused

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Viennozīmīgi 2.4 no alfu dīzeļiem ir spēks un daile!  Very Happy

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Gribētu piekrist Smicam. Ar 2.4 viss ir labi. Konkrēti man bija nepatīkams moments ar turbīnu, bet tas notika lietotāja vainas (gan iepriekšējā, gan daļēji arī manas) un nepareizā servisa dēļ. Tagad serviss jau labu laiku ir pareizais, un varu tikai pievienoties viedoklim, ka 2.4 ir spēks un pirkumu nenožēloju Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Auto bija investīciju vērts!
2.4 ir spēks. Klausi. Ja?!

Meitenes, gjiibstu Very Happy
Kas buutu domaajis, ka par kaadu mashiinu kaadreiz taa tiks teikts - bet man arii skjiet, ka tie aarpraata mirklji, kas pavadiiti pie sasistas siles, bet ar AR pagalmaa bija ok Wink

Smic - kam paardevi 145 azuro? Skjiet, vakardien redzeeju taadu uz Salu tilta.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kas attiecas uz 90-to, tad man tagad manuaalji labi ir (par to paldies SMIC, respect veciit) peec kuriem var kauko saprast, ne taa kaa liidz shim - ar Dievu uz puseem. Skaidri eredzams vismas pirmajaa mirklii paarejot visam paari saprotu kas ir kas. Liidz shim tik saku dzjekiem davai sariikojam tjuuna vakaru - es chubinashu savu itaalieti, a juus savus meeslus varat atbraukt un paskruuveet, varat pielikt savam aparaatam kaadu papildu neonu uzmest ja nu juutat ka dziivee kaut kaa saak truukt, un alinju iepilinaasim ar taa kompaanijaaa. Rezultaac - atbrauc visi, saakam kjerties katrs pie sava spridzeklja es paziileeeju paziileeeju tajkaa graamataa kas man bija palienu apakshaa kauko pachiniiju un tad naakamais skats jau paliidzu tur chomam SIETAM amiishus paarmest utt. jo esmu kaukur Alfas manuaalii iespruudis un njikuja nefilmeeju vairs.
Aber man jau ar tas 2.4 liekas normaalaaks.
Naakamais jautaajums vai ir praatiigaaak taadu mekleet aarpus LV un kur labaak. Veeleetos lai nesanaak paaraaak saaliiti naudinjaas.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mausis rakstīja:
Naakamais jautaajums vai ir praatiigaaak taadu mekleet aarpus LV un kur labaak. Veeleetos lai nesanaak paaraaak saaliiti naudinjaas.

lietuvaa naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 2 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration