Atbildēt pie šī temata 22 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 31, 32, 33  Nākošais
Arfila
Novērtē ar atzīmi!

5 20% 20% ( 17 )
4 32% 32% ( 27 )
3 25% 25% ( 21 )
2 21% 21% ( 18 )

Balsis pavisam : 83
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Ellas limenis 
Sveiki Visiem! Kad nopikru savu alfu, tehnisku apkalposanu veicu Arfila  Rolling Eyes  nomainiju tur ellu, visus filtrus un ta talak. Nobraukums bija 82000 km bet tagad jau 86500 un ellas limenis jau loti mazs  Shocked  . Ella bija 10w40 bet kada firma nezinu, vaj kads nezina kadu ellu izmanto Arfila. Un var to ellu vienkarsi pielit klat, vai tomer labak vispar nomainit?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labs jautaajums ziemssveetku vakaraa super

visas pussinteetikas var savaa starpaa jaukt. pielieshanai derees jebkura 10w40. bet Alfas TS dzineeji pateeree ellju, tas ir normaali. ko tagad lej Arfila, nav ne jausmas. kaadreiz bija Shell, bet no taa vinji laikam atteicaas  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Liels paldies elbee. Priecigus Ziemassvetkus!  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kas vinjiem daraas ar telefonu es no Jeekabpils un ka lai es zinu vai vinjiem ir  termostats prieksh 147 vai nav un vai man vadilu uzreizs suutiit uz Kr Barona 130... Mad  Mad  Mad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ja tu zvani uz Sašas mob. Tad pierodi. Viņam ir tādi pi******ra gājieni. Iegaumē tavu Nr. un kamēr detaļa nebūs tikmēr tevi pēc otrā zvana ignorē Mad  ķipa ir grūti atbildēt ka būs pēc nedēļas, nevis kā solījis rītvakar. Es vēl saprastu ja viņš šitā izrīkotos, ja būtu sarunāts, ka tad kad detaļu dabū, tad VIŅŠ uzzvana tev.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
autofavoritam uzzvaniji vai ape motors? ganjau ka shiem ir:)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Ja tu zvani uz Sašas mob. Tad pierodi. Viņam ir tādi pi******ra gājieni. Iegaumē tavu Nr. un kamēr detaļa nebūs tikmēr tevi pēc otrā zvana ignorē Mad  ķipa ir grūti atbildēt ka būs pēc nedēļas, nevis kā solījis rītvakar. Es vēl saprastu ja viņš šitā izrīkotos, ja būtu sarunāts, ka tad kad detaļu dabū, tad VIŅŠ uzzvana tev.

hammer zvani no taksafona

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nē no drauga telefona. Vismaz aukstumā nav jāstāv

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zuncih rakstīja:
autofavoritam uzzvaniji vai ape motors? ganjau ka shiem ir:)

Ar autofovariitu un api mums sadarbiiba bet vinjiem nav ! Shitaj alfai naak ar korpusu termostats!
Sazvaniju KR.Barona 130 tur ir 33 lati maksaa ar kapeikam! Riit sagadnieku pie vinjiem iesuutiishu bet 156 2.0i priekshas amortizaatoru bukshu vinjiem nav Sad ir tikai stienis Very Happy kas man neder

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
muuris rakstīja:
Ja tu zvani uz Sašas mob. Tad pierodi. Viņam ir tādi pi******ra gājieni.

nu jau tauta vispaar pamazaam atslaabst uz mobilo telefonu celshanu, jo tas tomeer ir diez gan apniciigi, ka tev nemitiigi zvana jebkuraa vietaa un laikaa lai pajautaatu kaut kaadu h**nju.

Arfilai ir arii parastais fikseetais numurs, uz kuru darbalaikaa parasti kaads atbild. un Sashas mobila numuru es sen neesmu redzeejis ne oficialajos katalogos, ne rezdalju sludinaajumos. aciimredzot mees vinjam esam pamatiigi apnikushi shura

"Arfila" SIA

Zilupes 7, Rīga, LV-1019

Tālrunis: 67143867

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
muuris rakstīja:

nu jau tauta vispaar pamazaam atslaabst uz mobilo telefonu celshanu, jo tas tomeer ir diez gan apniciigi, ka tev nemitiigi zvana jebkuraa vietaa un laikaa lai pajautaatu kaut kaadu h**nju.

Arfilai ir arii parastais fikseetais numurs, uz kuru darbalaikaa parasti kaads atbild. un Sashas mobila numuru es sen neesmu redzeejis ne oficialajos katalogos, ne rezdalju sludinaajumos. aciimredzot mees vinjam esam pamatiigi apnikushi shura

"Arfila" SIA

Zilupes 7, Rīga, LV-1019

Zvaniju no darba telefonu tagad pacelot nenometa telefonu vai arii nekluseeja, kaa ieprieksheejas reizes, bet vnk atbildeeja: "Pagaidām nav" A man jadzen 156 uz tehnisko un tagad uz pacelaaja stav Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Runājot par ARFILA.Aizvedu mašīnu, lai noskaidro kapēc motors pārkarst. A viņi nomainija termostatu un atslēdza sarkano lampiņu(teica ka elektronikas vaina  Confused ) a tagad pamaniju ka gar sveci tosols sūcas! Uzskatu, ka meistariem tomēr vajadzētu konstatēt galvas bojājumus, bet varbūt kļūdos... pats no mehānikas neko nejēdzu  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
muuris rakstīja:

"Arfila" SIA

Zilupes 7, Rīga, LV-1019

Viss ir pareizi, tikai ko darīt, ja kaut ko baigi baigi vajag no tā Sašas? horse
Attiecībā uz to parasto numuru - laikam pēc kādas septītās bezcerīgi zvanītās reizes atmetu jebkādas cerības kādu sazvanīt. Vienā vārdā - bezcers. Jā.. lieki laikam piebilst, ka visi zvani bija veikti darba laikā, nevis nakts vidū.  shura  
Savukārt ar mobilo man nekad nekādas prolēmas nav bijušas. smokin

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aj nu vechi beidziet.. Saska vakar slims majas guleja ar 40 graadiem..!!!!
takaa piedodams:P

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zuncih rakstīja:
aj nu vechi beidziet.. Saska vakar slims majas guleja ar 40 graadiem..!!!!
takaa piedodams:P

40 gradiem snabja? Very Happy

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 22 lapa no 33 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 31, 32, 33  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration