Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Riepu & disku izmērs ziema/vasara
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zeenjaa rakstīja:
es tiklīdz nedēļu atpakaļ ieraudziju šito te reklāmu jau zvanīju uz līzingu ko man teiks, bet kad pēc 1h kārtējo reizi nobraucu pa Jelavas ceļiem, es nodomāju, NEEEEEEEE  Mad  Mad  Mad  es to mašīnu tā nespīdzināšu  Embarassed  Mad  labāk nopirkšu ikdienai Hjundai lai tam tas prieks tiek  Embarassed  Embarassed
nu jau dobeles šoseja atkal kļuvusi kā pavasarī, tādas bedres ka riepas var atstāt  Mad  Mad

Es laikam neko nesaprotu no reālās dzīves - ceļu stāvokļa, satiksmes Rīgā un uz šosejām, degvielas dārdzības... un pagaidīšu 159GTA naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
zeenjaa rakstīja:
es tiklīdz nedēļu atpakaļ ieraudziju šito te reklāmu jau zvanīju uz līzingu ko man teiks, bet kad pēc 1h kārtējo reizi nobraucu pa Jelavas ceļiem, es nodomāju, NEEEEEEEE  Mad  Mad  Mad  es to mašīnu tā nespīdzināšu  Embarassed  Mad  labāk nopirkšu ikdienai Hjundai lai tam tas prieks tiek  Embarassed  Embarassed
nu jau dobeles šoseja atkal kļuvusi kā pavasarī, tādas bedres ka riepas var atstāt  Mad  Mad

īstenībā tāpēc man arī radās doma par 1/2 bobiku...  Mad
Lai gan deģenerējot mašīnu no 18" uz 16" ratiem var pbraukt tīri ne ko  45

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
zeenjaa rakstīja:

Nu bet ziemā it kā loģiski ir likt uz mazāku izmēru Cool Lai gan te viens otrs tulīt sagribēs paoponēt, bet nu 45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Uz mazāku izmēru riepu platumā vai disku augstumā?
kāda starpība vai tu iebrauc asā bedrē vasarā ar 17" diskiem un 45. profila vasaras riepām, vai taja pašā bedrē ar tiem pašiem 17" diskiem un 45. profila  tik pat platām, tikai - ziemas riepām? Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Presto rakstīja:
NIKSONS rakstīja:
zeenjaa rakstīja:

Nu bet ziemā it kā loģiski ir likt uz mazāku izmēru Cool Lai gan te viens otrs tulīt sagribēs paoponēt, bet nu 45

Nu bet loģiski, ka rata ārejais diametrs nemainās. Mainam tikai attiecību gumija/disks.  Wink
Un drusku šaurāks arī nav slikti Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
diskusijas par riepaam atlikt! Ricco mashiinaam ir 17" diski, ar kuriem var braukt gan ziemu gan vasaru.

bet ja jau saakaam, tad tagad, luudzu tie, kas jau otro meenesi kopsh oktobra vaalee ar mazcolu blekja diskiem (visekstreemaakais gadiijums) un shauraam, augstaam ljodziigaam vai naglotaam (extreemais gadiijums) reipaam, sakat kaa juus juutaties? Razz shura Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Drusku šaurāks Confused Priekš kam Confused
Laikam ražotājs nekad nav rēķinājis - kādas riepas būtu jāuzstāda platuma ziņā ziemā un vasarā, lai auto uzvestos kā tam pienākās.
Šaurākas riepas bija jēga likt tad, kad mašīnas svēra zem tonnas un kad ziemas riepu nebija, vai nebija salīdzināmas ar mūsdienu ziemas riepām...

Pastāsti - kāpēc tad vasarā nebraukt ar augstāka profila riepām un mazāka izmēra diskiem? Kur ir tā atšķirība - ziema/vasara Confused Bedres ir abās sezonās Exclamation  Wink

Ziemā ir varbūtība, ka bedrē ir sniegs un tā nav tik dziļa, ka malas apledojušas un nav tik asas... Wink

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Wed Dec 12, 2007 4:09 pm; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shauraas riepas nogrims sniegaa zem 159 svara  ihaaaaa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
shauraas riepas nogrims sniegaa zem 159 svara  ihaaaaa

Un uzsēdīsies uz vēdera, kā tas 156 Crosswagons Bākuža virsotnē? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
diskusijas par riepaam atlikt! Ricco mashiinaam ir 17" diski, ar kuriem var braukt gan ziemu gan vasaru.

bet ja jau saakaam, tad tagad, luudzu tie, kas jau otro meenesi kopsh oktobra vaalee ar mazcolu blekja diskiem (visekstreemaakais gadiijums) un shauraam, augstaam ljodziigaam vai naglotaam (extreemais gadiijums) reipaam, sakat kaa juus juutaties? Razz shura Razz

ar 17'' pa ziemu nav nekadu problemu, collam vispar nav nekadas nozimes. protams ja ir neparvarama velesanas mainit uz mazakam collam +/- nemainot arejo apriepojuma diametru ludzu, bet labums bus tikai tads skjitums... "mikstak autinjs jutisies" un liganak ies, bet toties juras slimibu var atrak dabut Wink nu labi, varbut vares panjemt kadu lielaku bedri vai borguru nesabojajot skaistos vasaras diskus, bet tas jau cits stasts

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Drusku šaurāks Confused Priekš kam Confused
Laikam ražotājs nekad nav rēķinājis - kādas riepas būtu jāuzstāda platuma ziņā ziemā un vasarā, lai auto uzvestos kā tam pienākās.
Šaurākas riepas bija jēga likt tad, kad mašīnas svēra zem tonnas un kad ziemas riepu nebija, vai nebija salīdzināmas ar mūsdienu ziemas riepām...

Pastāsti - kāpēc tad vasarā nebraukt ar augstāka profila riepām un mazāka izmēra diskiem? Kur ir tā atšķirība - ziema/vasara Confused Bedres ir abās sezonās Exclamation  Wink

Ziemā ir varbūtība, ka bedrē ir sniegs un tā nav tik dziļa, ka malas apledojušas un nav tik asas... Wink

nju tad iedomajies ka tu brauc pa celju vasara kur tu to bedri vari pamanit un iedomajies ka tu brauc pa musu itka saukto ziemu kur dzilja bedre ir aizlieta ar udeni un tu neko  nenojaushot tesies tai bedrei virsu un tad ir boom un tu saki auch nabaga mashina!!!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tikai tagad nesitiet mani, bet jaunības dullumā paklausīju onkuļus un iepirku 15" bleķiniekus ar 195/60(65?) riepām(ražotāja ieteiktais)  Wink . Nu i nah... nobraukšu šito komplektu un izmetīšu ar visiem diskiem. Pa asvalta risām lec un ļogās, kas sagādā diskomfortu pie >120km/h . Vienīgi Valmieras ceļi gan ir uzlabojušies  Laughing
Bet turpmāk vizināšos ar tiem pašiem diskiem ar ko vasarā, jo, cik ir nācie novērot, alfas oridžinal diskus nemaz tik viegli nesasitīsi. Tie paši bleķinieki lokās pat ātrāk. Un ir patīkami ka auto turas uz ceļa, nevis tev viņš ir jāgana pa ceļu Cool

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Riepas jaapeerk ar indeksu "XL" - ar disku aizsardziibu Wink 17" shaadaa "ziemaa" nav ne vainas.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ir aizdoma, ka tas riepas bortu aizsardzības indekss katram ražotājam ir savādāks.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu pofig. Tas, kas nu ir 100% skaidrs ir, ka, ja vien nebrauc ar nezkaadu veco pasaatu pa dziljiem mezhiem, tad shauraakas un mazaaka diametra riepas likt ir augstaakaa meeraa debiili. Ok, es pieljauju, ka ziemaa vareetu "nolaisties" no teiksim 265/30/R19 uz 235/45/R17 Cool Bet runaajot par 156, no 225/45/R17 uz teiksim 205/55R16 nu gan ne c Nemaz nerunaajot par idiotiskiem 15" blekjiniekiem. Ja kaads netic - lai paluur uz Vilsona mashiinu Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 1 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration