Autors |
Ziņojums |
Kajsa
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 64
Atrašanās vieta: Jaunmārupe
|
 Diagnostika!
Te nu būs viens "sievišķīgi muļķīgs" jautājums...
Pieteicos Arfilā uz diagnostiku. Rīt uz 11:30 jābūt... Bet aizmirsu pajautāt kā tas notiek (un tagad tur man nevien neceļ vairs tālruni): man mašīna jāatstāj, vai tas ir ātrs process un varu maliņā pagaidīt rezultātus tā teikt neatejot no kases?
|
Wed Aug 15, 2007 7:42 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
Atrašanās vieta: Rīga
2012 Alfa-Romeo MITO
|
nu ja tu esi pieteicis rindu,tad aizbrauksi,maliņā pastāvēsi kamērviņi apstīsies to ko tu vēlies un varēsi doties tālāk.Priecīgs vai bēdīgs.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Aug 15, 2007 7:46 pm |
|
 |
Sogjis
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Prieciga vai bediga  Alfisti, vai tiesam meitenes no puikam vairs neatskiram
|
Wed Aug 15, 2007 8:34 pm |
|
 |
Kajsa
|
|
Wed Aug 15, 2007 8:44 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
tik mazā bildītē ir piedodami
_________________ es atgriezos 3 x
|
Wed Aug 15, 2007 8:58 pm |
|
 |
Kajsa
|
arba rakstīja:tik mazā bildītē ir piedodami
Protams...  Un nav jau nekādu pārmetumu!
Tagad labāk turēšu īkšķi, lai rīt pieslēdzot manu AR pie datora - neuzrādās nekas graujoši ļauns un inžektora lampiņas (tā laikam to sauca) iedegšanās ik pa brīdim neliecinās par nopietnu kaiti!
|
Wed Aug 15, 2007 9:14 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
Nu tad jau turās un rīt info kas un kā
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Wed Aug 15, 2007 9:18 pm |
|
 |
Kajsa
|
vilsons rakstīja:Nu tad jau turās un rīt info kas un kā 
_________________ Jaunmārupe-Rīga...Rīga-Jaunmārupe...Un kur tik vēl ne...
Un visur ar savu mīļo, jauko, mīļo, vienīgo AR 156 2.0 T-Spark
|
Fri Aug 17, 2007 9:02 am |
|
 |
Kajsa
|
vilsons rakstīja:Nu tad jau turās un rīt info kas un kā 
Diagnostika veikta!
Ar motoru viss čikiniekā.Tik kaut kāds kontakts bija izkritis - to iespauda atpakaļ!  Un sakarā ar motora karšanu ieteica sākt ar to, ka nomainu gaisa filtrus - jo gaisa cirkulācija esot zem katras kritikas.  Arī par radiatora atbrīvošanu no visādiem sūdiem jāpadomā... Nu ja tad nekas nemainās - tad termostats jāmaina!
Savādāk viss pa pirmo!
|
Fri Aug 17, 2007 9:05 am |
|
 |
traka plume
Pievienojies: 10 Oct 2006
Komentāri: 286
Atrašanās vieta: Rīga, Salaspils, Ķekava
|
Jap jap, man jautājums šajā sakarā, pieminot gaisa filtru- kur ellē tas joks atrodas!? Ja priekšā zem aķa, tad kā tam sū...nākslim klāt tikt nenoņemot bamperi??? Mēģināju atrast, kur tek stūres pastiprinātājs (kaut kur priekšā, kreisajā pusē), bet kaut ko redzēt, atrast, apgrābstīt vienkārši IMPOSSIBLE, nenoņemot bamperi, kas atskrūvējot redzamās skrūves tā arī neizdevās...
_________________ Tas viss ir pupu mizas, galvenais ir fizikālā būtība!
|
Fri Aug 17, 2007 12:40 pm |
|
 |
Kajsa
|
traka plume rakstīja:Jap jap, man jautājums šajā sakarā, pieminot gaisa filtru- kur ellē tas joks atrodas!? Ja priekšā zem aķa, tad kā tam sū...nākslim klāt tikt nenoņemot bamperi??? Mēģināju atrast, kur tek stūres pastiprinātājs (kaut kur priekšā, kreisajā pusē), bet kaut ko redzēt, atrast, apgrābstīt vienkārši IMPOSSIBLE, nenoņemot bamperi, kas atskrūvējot redzamās skrūves tā arī neizdevās...
Ne ne...šito es pilnībā nezinu!
Esmu iegādājusies pašus filtrus un pārējo lai dara lietpratēji!  Bet jādomā, ka nekas krimināli sarežģīts tas nav.
Jo bija man joks ar ātrumkārbas kulisi - lai tai tiktu klāt bez maz vai puse mašīnas jāsaskrūvē sastāvdaļās...  Laikam tie, kas likuši kopā Alfas nedomāja, ka kāds kādai daļai gribēs tikt klāt!
|
Fri Aug 17, 2007 12:49 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
traka plume rakstīja:Jap jap, man jautājums šajā sakarā, pieminot gaisa filtru- kur ellē tas joks atrodas!? Ja priekšā zem aķa, tad kā tam sū...nākslim klāt tikt nenoņemot bamperi??? Mēģināju atrast, kur tek stūres pastiprinātājs (kaut kur priekšā, kreisajā pusē), bet kaut ko redzēt, atrast, apgrābstīt vienkārši IMPOSSIBLE, nenoņemot bamperi, kas atskrūvējot redzamās skrūves tā arī neizdevās...
1) Izņem aķi
2) noskrūvē relejus, kas ir pie aķa turekļa pieskrūvēti
3) noņem cauruli kas no filtra iet uz turbo (jtd gadījums)
4) noņem gaisa mērītāju
5) noskrūvē filtra kastes vāku
6) izņem filtru, ieliek jaunu un liek visu atpakaļ.
Ar roku veiklību no 1. un 2. punkta iespējams izvairīties. Arfilā process maksā ~5cīti, kā arī iesaku rīkoties.
_________________ @Scmic
|
Fri Aug 17, 2007 12:51 pm |
|
 |
Slonze
Pievienojies: 06 Feb 2007
Komentāri: 409
1998 Alfa-Romeo 156
|
traka plume rakstīja:Jap jap, man jautājums šajā sakarā, pieminot gaisa filtru- kur ellē tas joks atrodas!?
Gaisa truuba naak no iepluudes kolektora uz priekšu un aiziet uz lēju. Tur arī ir tas filtrs. Lai pie viņa tikt, vajadzēja noņemt gaisa trūbu un pāris relējus, kas pie aķiša ir, vairāk neko nebija jajauc.
P.S. Runā par 2.5 V6
_________________ USB Flash drives
|
Fri Aug 17, 2007 12:53 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Kajsa rakstīja:traka plume rakstīja:Jap jap, man jautājums šajā sakarā, pieminot gaisa filtru- kur ellē tas joks atrodas!? Ja priekšā zem aķa, tad kā tam sū...nākslim klāt tikt nenoņemot bamperi??? Mēģināju atrast, kur tek stūres pastiprinātājs (kaut kur priekšā, kreisajā pusē), bet kaut ko redzēt, atrast, apgrābstīt vienkārši IMPOSSIBLE, nenoņemot bamperi, kas atskrūvējot redzamās skrūves tā arī neizdevās...
Ne ne...šito es pilnībā nezinu!
Esmu iegādājusies pašus filtrus un pārējo lai dara lietpratēji! Bet jādomā, ka nekas krimināli sarežģīts tas nav.
Jo bija man joks ar ātrumkārbas kulisi - lai tai tiktu klāt bez maz vai puse mašīnas jāsaskrūvē sastāvdaļās... Laikam tie, kas likuši kopā Alfas nedomāja, ka kāds kādai daļai gribēs tikt klāt!
Tas viss ir sūds, vot es gribētu redzēt tipiņu, kas ir 75tai pakaļējo bremžu sistēmu dizainējis! Cilvēki ar fleksi griež grīdā caurumu, lai klučus nomainītu, pretējā gadījumā jādemontē pakaļējais tilts.
Es gan ārzemēs esmu lasījis par fķīriem, kas čerez žē to pavceic bez flekša palīdzības - bet nu nez.
_________________ @Scmic
|
Fri Aug 17, 2007 12:54 pm |
|
 |
Slonze
Pievienojies: 06 Feb 2007
Komentāri: 409
1998 Alfa-Romeo 156
|
smic rakstīja:Arfilā process maksā ~5cīti, kā arī iesaku rīkoties.
5cīti maksāja pagajuša gadsimtā
Man prāsija čiriku un 16Ls par filtru.
"Gross auto" tās maksāja ap 10Ls, un nomaiņa ar rociņam bezmaksas
_________________ USB Flash drives
|
Fri Aug 17, 2007 12:56 pm |
|
 |
|